Blockbusters - Universum

Social

Limbă:

Blockbusters

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Blockbusters

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Blockbusters

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, networking, stimularea creativităţii, dinamica echipei, unitatea echipei, planificare proiect

Transpuneți mesajele de afaceri ale companiei dvs. în trailere de film dinamice și unice!

Trailerele de film sunt concepute pentru a entuziasma publicul cu privire la un film care urmează să apară.

BlockBusters provoacă echipele să transpună mesajele cheie personalizate în trailere de film dinamice, care să atragă atenția, care să surprindă esența situaţiei sau strategiei în cauză (tema va fi aleasă în funcție de dorințe si nevoi).

Echipele primesc recuzita necesară şi materiale ajutătoare, însă procesul creativ aparține în totalitate participanților. Aceștia primesc, de asemenea, și o tabletă cu mai multe template-uri și alte elemente cheie pentru rezultate reuşite.

Având fiecare câte o temă diferită, echipele încep să planifice, pentru ca videoclipul final să aibă un aspect profesional și să transmită mesajul dorit.

Cine vor fi regizorul, cameramanul, scenaristul și designerul de costume? Odată stabilite rolurile, cu toţii încep să creeze scene de excepţie.

Faza de post-producție este crucială pentru a avea cel mai bun rezultat video la sfârșitul timpului de activitate și implică o planificare solidă și abilități de colaborare din partea întregii echipe.

Video-urile finale vor fi vizionate în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor, asemănătoare cu cea a premiilor Oscar sau unui Festival relaxat de film, care va oferi multe momente dinamice și distractive, pentru seara respectivă.

Rezultate: Activitatea de teambuilding Blockbusters stimulează creativitatea și entuziasmul, dezvoltând în același timp abilitățile de planificare a proiectelor. Îmbunătățește capacitatea de vizualizare a viitorului, optimizează rezolvarea problemelor și accelerează transferul de cunoștințe. Provocările creative personalizate ajută la o cultură de muncă colaborativă și plină de energie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.