Big Picture – Universum

Social

Limbă:

The Big Picture

DURATĂ

1-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Min. 5

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Brand Awareness, Controlul bugetului, Responsabilitate corporatistă, Relații clienți, Cooperare cross-funcțională, Energizarea unei conferințe, Explorarea excelenței, Distracție & Motivare, Networking, Leadership practic, Planificare de proiect, Stimularea creativității, Comunicare de strategie, Dinamica echipei, Unitatea echipei, Vizualizarea viitorului,

Colaborați pentru a crea o operă de artă ce reflectă scopul și valorile echipei voastre!

Implică-ți echipa într-o activitate de învățare a modului în care colaborarea, networking-ul și focusul asupra viziunii generale pot duce la rezultate remarcabile!

Creează împreună cu colegii tăi o lucrare artistică pe multiple pânze! Este binecunoscut faptul că e foarte important să faci un pas înapoi și să privești „imaginea de ansamblu” a organizației tale și modul în care oamenii comunică și lucrează împreună. Conceptul „Big Picture” aduce în prim plan munca în echipă, comunicarea și cooperarea între oameni, prin procesul de pictare a unei capodopere artistice ample.

Înainte de eveniment, pictura este proiectată pentru a reflecta valorile tale cheie. Fiecare echipă va avea o pânză goală, parte a întregii picturi, iar lucrând cu informații de design, fiecare echipă își pictează pânza. În curând, participanții își dau seama că trebuie să colaboreze cu echipele de pe toate laturile pânzei lor, pentru ca lucrarea finală să aibă continuitate.

Odată ce timpul se scurge, participanții se deplasează într-o zonă separată, în timp ce marele panou este construit. Cu un countdown din partea participanților, „Big Picture” este dezvăluit, sub aplauze puternice și bucurie.

Care sunt rezultatele team buildingului?

Echipele de succes înțeleg sarcina, evaluează resursele disponibile și comunică eficient pentru a elabora un plan de construcție.

Pe parcursul procesului de creare, ele evaluează, se adaptează și modifică planul lor inițial. Echipele lucrează pentru a dezvolta o viziune comună, elaborând o viziune comună, pe care o pun în aplicare prin utilizarea unor abilități excelente de management de proiect și resurse.

Colaborarea dintre echipe, pentru a împărtăși cunoștințe și resurse, este imperativă pentru succes și pentru a extinde limitele creativității și a aspira către excelență.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.