BeatBox Rox - Universum

Social

Limbă:

BeatBox Rox

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Spirit de echipă, muzică, creativitate

Beatboxing este arta de a produce bătăi de tobe, ritm și sunete muzicale folosind gura, buzele, limba, vocea, pasajul nazal și gâtul.

Beatbox Rox începe cu un percuționist vocal talentat care cântă pe scenă pentru a impresiona și captiva participanții. Participanții sunt apoi împărțiți într-un număr de echipe și devin un set de tobe umane, fiecare secțiune de public adunând propriul efect vocal într-o compoziție generală.

În cele din urmă, echipele se reunesc pentru o performanță finală, cu un beat pe fundal, ce ajută la combinarea tuturor secțiunilor împreună.

Rezultate:
BeatBox Rox va distra, va înviora și va implica pe toată lumea încă de la început! Poți fi sigur că acest energizant distractiv și amuzant va injecta energie și vitalitate în orice program de conferință, întâlnire sau atelier. Este metafora perfectă pentru o echipă care lucrează împreună ca una. Această experiență comună înaltă de energie și entuziasmantă creează o atitudine pozitivă, unificând grupul, asigurându-se că toată lumea este energizată și receptivă pentru prezentările care urmează.

Formatul său versatil înseamnă că poate fi folosit ca un spărgător de gheață de 30 de minute pentru un grup mare sau un atelier aprofundat de 45 de minute pentru o întâlnire mai selectă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.