NOI (NEW Concepts) – Universum

Social

Limbă:

Go Explore!

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

managementul timpului, gândirea strategică, colaborare, dinamica echipei, comunicare, spirit de echipă

Go Explore oferă echipei tale acces la o gamă enormă de locuri, inclusiv orașe, galerii de artă, muzee, grădini zoologice, acvarii, baze sportive, planaterium și multe altele!

Puteți fie să vă întâlniți cu echipa și să vă distrați învățând despre locul ales, având drept ghid aplicația noastră, sau să optaţi pentru scenariul remote, unde puteţi accesa aplicația noastră virtuală Go Explore, care este disponibilă pe orice dispozitiv și din orice locaţie.
În timpul activității, veți completa provocări distractive pentru echipă, inclusiv teste, misiuni foto-video, toate concepute pentru a vă conecta echipa în timp ce descoperiți lucruri interesante și, desigur, vă distrați!

Rezultate: În Go Explore, participanții se implică și se distrează împreună, în timp ce învață mai multe despre lumea din jurul lor și descoperă lucruri noi unii despre ceilalți. 

Coordonarea și delegarea sunt esențiale pentru a vă asigura că o echipă lucrează împreună, folosindu-se de atu-urile lor principale.

Optaţi pentru această activitate pentru a energiza un eveniment, pentru a motiva și entuziasma participanţii, a unifica grupul, a explora rezultate specifice ale învățării sau, pur și simplu, pentru a avea o experiență comună distractivă.

Aplicațiile pentru Go Explore sunt nelimitate, inclusiv implicarea angajaților, formarea personalului, lansarea de produse, marketing și promoții sau colectarea de feedback. Go Explore este o modalitate excelentă de a implica, motiva și conecta echipele care lucrează la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Peak Performance

DURATĂ

1.5 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ghidează-ți echipa pentru a cuceri Muntele Everest!

Ghidați-vă echipa spre noi culmi!

Echipele gestionează resursele și monitorizează condițiile, instruindu-și ghizii (în sus și în jos) într-o expediție montană de 20 de zile.

Datorită complexității jocului, membrii echipei trebuie să își asume roluri individuale, să dobândească cunoștințe, să comunice eficient și să finalizeze cu succes provocările fizice.

Ei decid cum își vor deplasa ghizii în fiecare zi și introduc strategia lor în tableta de joc. Echipa cu cele mai multe puncte este declarată câștigătoare.

Facilitatorul evenimentului explică jocul și prezintă un filmuleț video care îi introduce pe participanți în complexitatea organizării și facilitării unei expediții, pentru a ajunge pe vârful Muntelui Everest.

Echipele iau în considerare diferitele condiții pentru a decide strategia optimă pentru fiecare zi de expeditie, iar pe parcursul jocului echipele pot finaliza oricare dintre cele șase provocări fizice, pentru a câștiga puncte suplimentare.

Rezultate: Un instrument de învățare experiențială în care participanții învață, prin utilizarea unei teme captivante cu componente tactile, cum să creeze legături distractive și relevante cu mediul lor de afaceri.

 

Aplicația Peak Performance are, de asemenea, un “mod de antrenament” opțional, care permite echipelor să își revizuiască și să își îmbunătățească dinamica de echipă, înainte de începerea jocului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Lego Serious Play

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenței, distracție & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

LEGO® SERIOUS PLAY® este un mod inovator de a soluționa problemele organizaționale.

Lego Serious Play stimulează gândirea creativă și comunicarea prin metafore de team building și scenarii imaginare, folosind construcții vizuale tridimensionale Lego.

In introducere, facilitatorul specializat va ajuta participanții să se conecteze la ceea ce urmează să exploreze și să înțeleagă contextul și semnificația următoarelor informaţii.

Apoi, aceștia vor trece printr-un proces în care creează un produs conectat la tema stabilită, implicând propriile cunoștințe, precum și propriile abilități creative.

Debrief-ul final are scopul de a ajuta oamenii să reflecteze asupra a ceea ce au creat și să se uite mai în detaliu la propriul produs, pentru a deveni conștienți de ceea ce le-au adus explorările lor, dar și pentru a obține mai multe perspective. Participanții au șansa de a-și corela noile cunoștințe dobândite cu noile explorări pe care și-ar dori să le urmeze.

Lego Serious play contribuie la dezvoltarea echipei, precum şi la procesul de reorganizare a companiei.

Misiunea şi valorile echipei, strategia, creativitatea sunt şi ele asigurate în urma acestei activităţi.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.