Integrarea colegilor noi – Universum

Social

Limbă:

Hands on Canvas

DURATĂ

10-20 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

La sosire, participanții sunt invitați să-și suflece mânecile, să aleagă culoarea favorită și să ruleze, cu o mână, un strat subțire de vopsea pe bază de apă. Relaxat instantaneu și amorsat cu pigment, toată lumea este încurajată să-și pună amprentele mâinilor oriunde pe pânza goală uriașă. După o curățare rapidă, oamenii iau un marker pentru a-și semna creația.

Pânza finită poate fi afișată pe tot parcursul evenimentului, servind drept punct de discuție unic, dar mai ales returnată în biroul echipei, ca o declarație de durată a unității acesteia.

Rezultate:
Experiența comună cimentează relațiile. Natura practică a experienței de tipul „get dirty” stabilește condiții echitabile, încurajează fluxul natural al conversației și comportamentul de colaborare și susținere.

Prin simpla deschidere a palmelor, toți participanții „se conectează” la zi, cu o declarație dramatică de colaborare.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

River Runner

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

controlul bugetului, responsabilitate corporatistă, servicii clienţi, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadeship aplicat, dinamica echipei, spiritul de echipă

Cea mai mare călătorie comercială…de până acum

River Runner amestecă raftingul cu sarcina de a administra o companie de sporturi extreme și creează un joc motivațional de interior care stimulează gândirea.

Jocul este axat pe balansarea satisfacției clienților și a profitabilității.
Fiecare echipă acționează ca o companie de rafting, a cărei sarcină este să organizeze o expediție pe unul dintre cele mai lungi și mai dificile râuri ale lumii. Chiar dacă participanții nu ajung în apă, ei primesc acces la o barcă gonflabilă cu vâsle, veste de salvare și tot soiul de echipamente vitale expediției.

E nevoie de un management al echipei rapid și eficient, pentru a aduna informații vitale, și de o abordare flexibilă, pentru a profita de evenimentele neașteptate. De asemenea, este nevoie și de informațiile suplimentare care sunt întâlnite de-a lungul râului. Succesul este obținut prin atingerea unui echilibru între a fi prima companie de rafting care traversează râul și satisfacția clienților pretențioși.

Menținerea unui registru de siguranță “curat” este la fel de important ca obținerea de profit la sfârșitul jocului.

Rezultate: River Runner demonstrează că planificarea eficientă și implementarea strategiei sunt esențiale pentru atingerea succesului. La fel ca energia și lucrul în echipă.

 

Activitatea oferă posibilități nelimitate de a aprofunda aspecte precum: rezolvarea de probleme, satisfacția clientului, management de riscuri și leadership.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Knowing Me, Knowing You

DURATĂ

30 minute - 1 ora

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este această activitate de team building?

O activitate care va sparge gheața și va accelera crearea de conexiuni, printr-o cunoaștere mai bună a colegilor. Relațiile contează, iar o forță de muncă foarte bine conectată este un atu valoros pentru orice organizație.

Knowing Me Knowing You ajută la crearea unui teren comun între indivizi, iar calea schimbului de informații și a celor mai bune practici va aduce, în mod inevitabil, îmbunătățiri în rezultatele finale.
Participanţii au sarcina de a aduna cât mai multe puncte comune, profesionale și personale, cu ceilalți jucători, pentru a câștiga puncte pentru echipa lor.

La perioade stabilite, participanții se întorc la echipele lor pentru a-și contabiliza scorurile și a primi detalii despre următorul obiectiv. Ei vor continua să comunice până la fluierul final, când se numără punctele și se declară echipele câștigătoare!

Rezultate: Knowing Me Knowing You este activitatea care sparge gheața în cadrul oricărui tip de eveniment. Prin acest exerciţiu, se consolidează legături între participanţi, crește spiritul de echipă şi participantii se bucură de diversitate și informații noi despre colegii lor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.