Implicare – Universum

Social

Limbă:

Two Tribes

durată

1.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 24

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O olimpiada alternativă care oferă sport pentru toți. Două triburi este o sărbătoare a jocurilor indigene din toate colțurile lumii

Grupul se împarte în 2 triburi opuse și numeroase sub-echipe în cadrul fiecărui „trib”.

Echipa își creează propria identitate tribală

Membrii echipei se împodobesc unul pe celălalt cu brățări colorate, coafuri din pene sau vopsele de față înfricoșătoare pentru a-și completa aspectul tribal

Îmbrăcată pentru a impresiona, fiecare echipă se rotește apoi printr-un circuit de „quest-uri”, concurând cap la cap cu echipele din tribul advers.

Punctele acumulate de echipe contribuie la scorul total al tribului lor.​

În ceremonia de închidere, echipele se confruntă pentru o confruntare Haka

„Tribul” cu cele mai mari puncte este declarat câștigător

Fiecare dintre provocările sportive ordonate cu atenție din Two Tribes are un punct de referință cultural care le permite participanților să înțeleagă semnificația efortului lor.

Rezultate

​Încurajează participarea, incluziunea și respectul reciproc.​

​Experiența sănătoasă dezvoltă dinamica echipei în timp ce te distrezi!​

​Strategia este cheia succesului, deoarece regulile permit echipelor să joace la punctele lor forte, odihnind jucătorii aleși în timpul unor provocări pentru a-și rezerva puterea pentru misiunile lor preferate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Quickfire Soccer Online

durată

30 min - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Matricea jocului Quickfire Soccer Online încurajează în mod inteligent angajamentul de la distanță prin responsabilitatea căpitanului fiind transmisă de la un jucător la altul între meciuri. Inclusivitatea este în centrul acestui joc; deși este tematică de fotbal, amestecul eclectic de provocări este conceput pentru a atrage toate personalitățile. Echipele se confruntă în timpul a cinci „meciuri” cu șapte „sarcini” diferite pe meci, toate administrate prin aplicația noastră rapidă ușor de utilizat. Sarcinile variază de la întrebări rapide de tip test cu variante multiple, ședințe foto în colaborare și performanțe video creative. Jucătorii trebuie să rămână agili, să își ia în considerare strategia cu înțelepciune, să câștige puncte și să ajungă în vârful ligii înainte de fluierul final!

Rezultate
Quickfire Soccer Online înseamnă să te distrezi, să ne cunoaștem și să creăm momente de „legare” care adesea lipsesc în spațiul de lucru virtual. O temă familiară și „accesibilitatea” provocărilor distractive se combină pentru a accelera conexiunea la distanță și pentru a deschide calea pentru întâlniri online mai productive. Acceptarea responsabilității comune de a juca „căpitanul echipei” permite jucătorilor să exerseze abilitățile de conducere de la distanță într-un context sigur. De asemenea, Quickfire Soccer Online încurajează echipele să-și gestioneze propriul talent la cel mai bun avantaj în timpul disponibil, oferind un vehicul distractiv pentru a explora productivitatea și metodologia agilă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Zombie Rising

Durată

1 - 2 ore

Nr. Participanți

Minimum 4

Tipul Activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Deadly Zombies au scăpat dintr-un centru de cercetare de maximă securitate și au ucis oameni de știință înainte de a se zgudui în direcții separate. Din fericire, fiecare zombi are un mecanism de siguranță încorporat care îi poate dezactiva. Căutarea este pornită. Grupul trebuie să acționeze rapid pentru a preveni o apocalipsă zombie! Lucrând în echipe, ei și-au propus să le dea de urmă la „zombie”, descifrând indicii pentru a-i opri. Pe măsură ce trec prin provocare, echipele realizează că trebuie să colaboreze cu alte echipe, împărtășind informații vitale pentru a închide zombii și a scăpa din Zona Zombie.

Rezultate

Zombie Rising întărește colaborarea și determină echipele să evite competiția internă și să împingă spre succesul tuturor. Tema distractivă Zombie este accesibilă instantaneu, accelerează crearea de rețele și relaxează toată lumea în joc. Această activitate antrenantă de team building promovează o cultură productivă a muncii prin construirea de relații între membrii echipei. Sarcina, puzzle-urile și provocările din Zombie Rising au fost concepute pentru a fi incluzive și se bazează pe o gamă largă de abilități, încurajând oamenii să îmbrățișeze punctele forte și punctele slabe ale celuilalt.

Zombie Rising este flexibil pentru orice zonă interioară sau exterioară și poate fi adaptat pentru a se potrivi intervalului de timp și pentru a reflecta conținutul legat de companie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Curio Show

durată

1-2 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

The Curio Show este un joc intrigant de raționament deductiv, câteva ghicitori și cacealma, la fel ca Antiques Roadshow. Evitând lumea mondenă a farfuriilor, a vazelor și a mobilierului, jocul prezintă o colecție diversă de obiecte-curiozități așezate pe un soclu înalt, variind de la intrigant la de-a dreptul bizar.

În The Curio Show, echipele răsfoiesc curiozitățile. Întrebările simple vor provoca dezbateri aprinse cu privire la vârsta, valoarea și utilizarea prevăzută a fiecărui articol. Apoi, echipele oferă pe rând trei descrieri ale unei antichități, dintre care doar una este corectă. Celelalte echipe ghicesc care descriere este cea corectă. Adevărul este dezvăluit și câștigătorii au acordat premii!

Rezultate:
Jocul de cuvinte creativ și solicitările inteligente din cadrul The Curio Show atrag în mod liniștit, dar sigur, pe toată lumea, rezultând într-o seară relaxată de divertisment. Este instrumentul ideal de networking care stimulează inteligent discuțiile, spiritul și povestirea pentru a crea o atmosferă sociabilă și pozitivă.

The Curio Show concentrează mintea deoarece încurajează interogarea inteligentă și raționamentul deductiv într-un mod fascinant și intrigant, lăsând participanților abilități, amintiri și conexiuni durabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Harmonica Harmony

DURATĂ

15-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

O experiență muzicală de înaltă energie, care elimină literalmente limitările percepute!​

În urma unei demonstrații de harmonică din partea facilitatorilor, participanții sunt ghidați prin exerciții de respirație și tehnici de bază, pentru cântatul la harmonică.

Exercițiul crește în intensitate rapid, pe măsură ce participanții devin mai familiarizați cu instrumentul lor și din ce în ce mai pricepuți.

În curând, ei cântă împreună ca o singură harmonică și se lasă purtați de ritmurile contagioase ale melodiilor de harmonică.

Până când vor atinge limitele, echipa va fi plină de energie, entuziasmată și unită în realizarea lor colectivă!

Începând cu o încălzire ușoară, participanții sunt relaxați la începutul activității, începând cu câteva exerciții distractive de respirație.

Participanții urmăresc apoi o demonstrație și exersează modul corect de a ține harmonica. După ce au stabilit modul potrivit de a ține instrumentul, este timpul să înceapă muzică!

Facilitatorul ghidează grupul printr-o serie de exerciții, pentru a-i învăța o serie de tehnici de cântare la harmonică.

Cu puțină practică, în curând, cântă toți împreună.​

Rezultate:

• Harmonica Harmony este un exercițiu de echipă distractiv și motivant, extrem de antrenant și plin de satisfacții;
• Întinde limitele personale ale individului, deschizându-i mintea către pozitivitate și posibilitate;
• Realizarea colectivă de a brui muzica împreună unește echipele, îmbunătățind dinamica într-un mod unic și convingător;
• Utilizarea muzicii este o modalitate dovedită de a deschide căi ale creierului menite pentru dezvoltarea gândirii creative, a inovației și rezolvarea laterală a problemelor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Lip-Dub

DURATĂ

2-4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Ce zici de a aduce distracție, energie, muzică, dans și coregrafie într-o activitate de teambuilding care va contribui la succesul echipei tale?​​

Care este cântecul acela care se cântă și mai departe în capul tău și care îți pune un zâmbet pe buze de fiecare dată când îl auzi?​

În momentul în care auzim cântecul nostru iubit, facem o conexiune instantanee cu clipul melodiei, artistul și momentele de care melodiile își amintesc.​

Această activitate provoacă echipele să creeze un videoclip uimitor care combină sincronizarea buzelor și dublarea audio.​

Totul într-un mod distractiv și memorabil, care combină abilități practice precum managementul de proiect, managementul echipelor, funcționalitatea transversală, leadershipul cu oportunitatea de a vorbi despre viziunea și valorile companiei tale.​

Imaginează-ți momentul în care echipa ta pășește în spațiul dedicat și sunt întâmpinate cu muzică, recuzită și decorațiuni care proiectează imediat pe toată lumea într-o dispoziție creativă.​

Îmbrăcat ca un prezentator MTV Show, facilitatorul evenimentului pune la prânz provocarea: creează cel mai bun film pentru o anumită melodie!

Împărțiți în echipe mai mici, cu roluri și linii directoare specifice în funcție de obiectivele companiei, participanții trebuie să colaboreze de la scenariu la implementare pentru a crea un film uimitor.​

În timp ce întreaga activitate implică participanții și aduce multe râsete, rezultatul final inspirator va rămâne o amintire grozavă a ceea ce poate face puterile combinate ale unei echipe.

Rezultate:

• Distracție și motivație

• Unirea echipelor

• Leadership practic

• Stimulați creativitatea

• Funcționalitate încrucișată

• Managementul timpului/resurselor

• Explorarea valorilor

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Haute Couture

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 50

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Participanții își lasă imaginația și sucuri creative să zboare, eliberează abilități de design ascunse în timp ce creează senzații de podium.

Echipele primesc bugete, hârtie goală, șuruburi de pânză, ace de siguranță, foarfece, plus toate celelalte articole necesare pentru a crea o senzație de podium. Cu un interval de timp scurt, echipele trebuie să proiecteze o colecție de modă cu resurse limitate. Activitatea culminează cu echipe care își strecoară lucrurile pe catwalk.

Rezultate:
Munca în echipă, managementul eficient și o viziune comună sunt ingrediente esențiale pentru a dezvolta o colecție de modă câștigătoare.

Echipele au o perioadă limitată de timp pentru a-și dezvolta și coregrafia podiumul, așa că este vitală alocarea exactă a rolurilor în funcție de punctele forte ale indivizilor.

Haute Couture este o activitate provocatoare, dar amuzantă, care va lăsa echipelor amintiri durabile și o mai bună înțelegere a importanței creativității și inovației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Essence of Excellence

DURATĂ

1-2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 5

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Echipele creează și combină un parfum individual și creează o campanie de marketing targetată!

Essence Of Excellence plasează echipele în rolul solicitant al alchimiștilor profesioniști cu provocarea de a amesteca un parfum individual care să atragă o anumită piață țintă.
Echipele trebuie să lucreze rapid și eficient, alegând cu atenție ingrediente cu, bazate pe o serie de stări și trăsături de caracter.
Echipele de succes vor înțelege lumea din perspectiva clienților lor, urmărind să producă atât un nou parfum, cât și o campanie de marketing targetată, într-un termen limită strâns.

Participanții învață elementele de bază ale parfumeriei și digeră câteva informații revelatoare ale industriei, plasând acest exercițiu într-un context de afaceri.
Echipele se plasează în pielea clienților lor, lucrând prin sticle de mostre, mirosind, discutând și combinând amestecuri pentru a evoca răspunsul emoțional dorit.
Ei sunt ghidați prin acest proces cu fișe de lucru detaliate.
Mostrele de parfum finite sunt trimise în sticle secrete.
Provocarea acum este ca echipele să-și angajeze noile simțuri olfactive și să potrivească fiecare parfum cu profilul corect al clientului.
Scoruri bonus sunt, de asemenea, acordate pentru creativitatea foilor de esență a mărcii.

Rezultate:
Essence of Excellence oferă un context distractiv pentru a explora valorile companiei și satisfacția clienților, rețea sau îmbunătăți comunicarea echipei;
• Echipele trebuie să înțeleagă emoțiile și motivațiile pieței țintă, pentru a-i surprinde esența cu un parfum personalizat și un brand creativ;
• În timpul procesului, sunt explorate și percepțiile proprii ale participanților, construind relații în cadrul fiecărei echipe, demonstrând în același timp că fiecare operăm după propriul model unic și valid.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.