Imbunatatirea increderii in echipa – Universum

Social

Limbă:

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Calling the Shots

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

O competiție uşoară care introduce jucătorii în lumea degustării de vinuri!

După o introducere în lumea vinului de către formatorii noștri, echipele pot degusta orice, de la vinuri de top până la oferte speciale de supermarket.

Pe lângă sfaturile și sugestiile pe care le învață de la gazda lor, fiecare primește o serie de foi de referință pentru a-și ghida procesul de luare a deciziilor.

Legate la ochi, echipele sunt rugate apoi să ghicească țara de origine, soiul de struguri, anul fabricației și banda de preț a unei selecții de vinuri.

Punctele bonus sunt acordate pentru a ghici anul și prețul corect.​

Participarea activă este încurajată în continuare într-o rundă de amestecare în care echipele sunt provocate să creeze propriul amestec unic din diferite soiuri de struguri.

Talentele creative ale echipei sunt apoi puse la încercare în timp ce scriu și prezintă o descriere evocatoare a mărcii pentru noul lor amestec.

Echipa câștigătoare este sărbătorită și recompensată cu premii după caz

Rezultate:

Calling the Shots este o activitate emoționantă, înainte de cină, care oferă delegaților șansa de a crea o echipă în mijlocul unei atmosfere blânde și a unei competiții de susținere;

• Echipele învață să lucreze împreună, rezolvând probleme în timp ce se distrează;

• Comunicarea eficientă și ascultarea activă sunt esențiale pentru succes;

• Pe lângă faptul că își cunosc colegii, jucătorii părăsesc jocul știind mai multe despre lumea vinului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Hands on Canvas

DURATĂ

10-20 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

La sosire, participanții sunt invitați să-și suflece mânecile, să aleagă culoarea favorită și să ruleze, cu o mână, un strat subțire de vopsea pe bază de apă. Relaxat instantaneu și amorsat cu pigment, toată lumea este încurajată să-și pună amprentele mâinilor oriunde pe pânza goală uriașă. După o curățare rapidă, oamenii iau un marker pentru a-și semna creația.

Pânza finită poate fi afișată pe tot parcursul evenimentului, servind drept punct de discuție unic, dar mai ales returnată în biroul echipei, ca o declarație de durată a unității acesteia.

Rezultate:
Experiența comună cimentează relațiile. Natura practică a experienței de tipul „get dirty” stabilește condiții echitabile, încurajează fluxul natural al conversației și comportamentul de colaborare și susținere.

Prin simpla deschidere a palmelor, toți participanții „se conectează” la zi, cu o declarație dramatică de colaborare.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Harmonica Harmony

DURATĂ

15-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

O experiență muzicală de înaltă energie, care elimină literalmente limitările percepute!​

În urma unei demonstrații de harmonică din partea facilitatorilor, participanții sunt ghidați prin exerciții de respirație și tehnici de bază, pentru cântatul la harmonică.

Exercițiul crește în intensitate rapid, pe măsură ce participanții devin mai familiarizați cu instrumentul lor și din ce în ce mai pricepuți.

În curând, ei cântă împreună ca o singură harmonică și se lasă purtați de ritmurile contagioase ale melodiilor de harmonică.

Până când vor atinge limitele, echipa va fi plină de energie, entuziasmată și unită în realizarea lor colectivă!

Începând cu o încălzire ușoară, participanții sunt relaxați la începutul activității, începând cu câteva exerciții distractive de respirație.

Participanții urmăresc apoi o demonstrație și exersează modul corect de a ține harmonica. După ce au stabilit modul potrivit de a ține instrumentul, este timpul să înceapă muzică!

Facilitatorul ghidează grupul printr-o serie de exerciții, pentru a-i învăța o serie de tehnici de cântare la harmonică.

Cu puțină practică, în curând, cântă toți împreună.​

Rezultate:

• Harmonica Harmony este un exercițiu de echipă distractiv și motivant, extrem de antrenant și plin de satisfacții;
• Întinde limitele personale ale individului, deschizându-i mintea către pozitivitate și posibilitate;
• Realizarea colectivă de a brui muzica împreună unește echipele, îmbunătățind dinamica într-un mod unic și convingător;
• Utilizarea muzicii este o modalitate dovedită de a deschide căi ale creierului menite pentru dezvoltarea gândirii creative, a inovației și rezolvarea laterală a problemelor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Win It In a Minute

DURATĂ

30 minute - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energizarea unui eveniment, distracţie & motivare, dinamica echipei, unitatea echipei

Win it in a minute reprezintă o serie de provocări distractive și energizante de 60 de secunde, care cu siguranţă vor stârni râsete și bucurie.

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcina respectivă.

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează panoul de puncte. Echipele pot obține puncte suplimentare prin provocări bonus, menținând energia și competiția la un nivel ridicat pe tot parcursul jocului.

Rezultate: Win It in a Minute este captivant, energic și foarte distractiv. Are, de asemenea, beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și pentru dezvoltarea strategiei de echipă.

Stimulează moralul individual, deoarece membrii echipei ajung să se cunoască între ei în afara mediului de lucru obișnuit, într-o manieră informală.

 

Provocările sunt toate amuzante și incluzive, iar formatul deschis încurajează participarea tuturor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI Space Odyssey

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

gândirea strategică, luarea deciziilor, colaborare, energie & concentrare, curaj, sudarea echipei

CSI Space Odyssey îi poartă pe participanți într-o aventură cu crime misterioase, în interiorul unei nave spațiale părăsite.

Grafica și ghicitorile în stil escape room garantează că toți jucătorii sunt implicați, pe tot parcursul jocului. Utilizând aplicaţia dedicată, echipele își combină forțele pentru a desluși misterele. Fiecare nivel deblochează animații 3D care dezvăluie zone neexplorate ale navei.

Comunicarea constantă este vitală, deoarece echipele trebuie să deslușească indicii sub formă de dosare online, videoclipuri animate și puzzle-uri enigmatice. Observațiile împărtășite ajută echipele să progreseze în rezolvarea misterului. Pentru a fi echipa câştigătoare, este nevoie de implicare totală şi agilitate.

Rezultate: CSI Space Odyssey dezvoltă abilitățile de conducere și de lucru în echipă, sub presiunea competiției și a timpului. 

Conceput pentru echipe care lucrează din locații diferite, CSI Space Odyssey creează un sentiment de apartenență și incluziune, printr-o experiență distractivă și memorabilă.

Ascultarea activă a celorlalți este o necesitate pentru rezolvarea jocului. Pe măsură ce echipele avansează, spiritul de competiție crește, încurajând implicarea deplină a tuturor membrilor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Race Around the World

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

sudarea echipei, colaborare, abilităţi de conducere, comunicare, luarea deciziilor, dinamica echipei

Explorați lumea într-o singură zi!

Echipele se vor confrunta cu o varietate de provocări, de la cele artistice, care includ fotografii, videoclipuri și multe altele, până la provocări mai dinamice şi cerebrale, de tip trivia. Participanții vor găsi o paletă vastă de activităţi, de pe varii continente, pe care să le exploreze și de care să se bucure împreună.

Prin Race Around the World, participanţii vor “călători” împreună, în toate aceste locuri. Vor exista colțuri “instagramabile” cu misiuni și recuzită, pe care le vor descoperi și folosi pentru a crea amintiri distractive și de durată.

Aplicaţia îi va plimba prin toate țările și activitățile specifice, iar la final se calculează punctele acumulate.

Rezultate: Race Around the World le permite participanților să se desprindă de activitățile zilnice, interacționeze cu colegii și creeze conexiuni la un nivel informal, într-un mod distractiv.

La sfârșit, facilitatorii noștri pot organiza un scurt debrief, pentru a scoate la iveală observațiile participanților și învățămintele cheie, care pot fi folosite mai departe.

Participanții învață mai multe despre diferite culturi și tradiții din întreaga lume.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Infinite Loop

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivarea echipei, managementul timpului, dinamica echipei, gândire strategică, colaborare, întărirea încrederii

Realitatea virtuală unește grupul tău într-o adevărată echipă!

Misiunea echipei este de a merge înainte și înapoi între lumea virtuală și cea reală, găsind indicii care să ajute la recuperarea prizonierului și întoarcerea lui în lumea noastră.

În clipa în care cred că au terminat, sunt împinși la un al doilea nivel și trebuie să treacă prin aceleași încăperi cu sisteme de blocare, numai că, de data aceasta, ele sunt mai complexe decât în nivelul anterior.

După ce deschid fiecare lacăt, participanții merg în încăperea unde se află  prizonierul și, cu toate informațiile strânse, reușesc să deblocheze codul.

Moderatorul poate susține un debrief, unde se va concentra pe elementele cheie din joc, corelându-l cu aspecte ale teoriei ce ţin de managementului de echipă.

Conceptul Jocului

Rezultate: The Infinite Loop pune accent pe abilităţile unui management simplificat, bazat pe comunicarea în timp real și pe colaborare.

Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede colegii de echipă din lumea reală găsesc soluția.

Învățarea iterativă, combinată cu feedback-ul continuu și cu îmbunătățirea constantă, face ca echipele să rezolve problemele într-un mod mai eficient.

The Infinite Loop este un instrument versatil și puternic, folosit pentru a explica problemele complexe din management într-un mod simplu.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Survival

DURATĂ

3 – 8 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

explorarea excelenţei, adaptarea la schimbare, leadership practic, dinamica echipei, spiritul de echipă

Survival oferă contextul potrivit testului supraviețuirii în sălbăticie. Procesul de dezvoltare al încrederii reciproce și interdependența se dezvoltă odată cu părăsirea confortului de acasă.

Acest concept de teambuilding este unic, datorită scenariilor complexe care se adaugă la întreaga experiență.

Rezultate: Survival contribuie în mod direct la utilizarea și învățarea tehnicilor de supraviețuire în sălbăticie, la cunoașterea identității de echipă, precum şi la identitatea organizației. Este o activitate care pune la bătaie gândirea strategică, creativă, spiritul de leader şi de coechipier.

Să nu uităm însă că acesta este un teambuilding, aşadar distracţia şi amuzamentul sunt garantate!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.