Energizarea unei conferințe – Universum

Social

Limbă:

BeatBox Rox

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Beatboxing este arta de a produce bătăi de tobe, ritm și sunete muzicale folosind gura, buzele, limba, vocea, pasajul nazal și gâtul.

Beatbox Rox începe cu un percuționist vocal talentat care cântă pe scenă pentru a impresiona și captiva participanții. Participanții sunt apoi împărțiți într-un număr de echipe și devin un set de tobe umane, fiecare secțiune de public adunând propriul efect vocal într-o compoziție generală.

În cele din urmă, echipele se reunesc pentru o performanță finală, cu un beat pe fundal, ce ajută la combinarea tuturor secțiunilor împreună.

Rezultate:
BeatBox Rox va distra, va înviora și va implica pe toată lumea încă de la început! Poți fi sigur că acest energizant distractiv și amuzant va injecta energie și vitalitate în orice program de conferință, întâlnire sau atelier. Este metafora perfectă pentru o echipă care lucrează împreună ca una. Această experiență comună înaltă de energie și entuziasmantă creează o atitudine pozitivă, unificând grupul, asigurându-se că toată lumea este energizată și receptivă pentru prezentările care urmează.

Formatul său versatil înseamnă că poate fi folosit ca un spărgător de gheață de 30 de minute pentru un grup mare sau un atelier aprofundat de 45 de minute pentru o întâlnire mai selectă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Hands on Canvas

DURATĂ

10-20 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

La sosire, participanții sunt invitați să-și suflece mânecile, să aleagă culoarea favorită și să ruleze, cu o mână, un strat subțire de vopsea pe bază de apă. Relaxat instantaneu și amorsat cu pigment, toată lumea este încurajată să-și pună amprentele mâinilor oriunde pe pânza goală uriașă. După o curățare rapidă, oamenii iau un marker pentru a-și semna creația.

Pânza finită poate fi afișată pe tot parcursul evenimentului, servind drept punct de discuție unic, dar mai ales returnată în biroul echipei, ca o declarație de durată a unității acesteia.

Rezultate:
Experiența comună cimentează relațiile. Natura practică a experienței de tipul „get dirty” stabilește condiții echitabile, încurajează fluxul natural al conversației și comportamentul de colaborare și susținere.

Prin simpla deschidere a palmelor, toți participanții „se conectează” la zi, cu o declarație dramatică de colaborare.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Harmonica Harmony

DURATĂ

15-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

O experiență muzicală de înaltă energie, care elimină literalmente limitările percepute!​

În urma unei demonstrații de harmonică din partea facilitatorilor, participanții sunt ghidați prin exerciții de respirație și tehnici de bază, pentru cântatul la harmonică.

Exercițiul crește în intensitate rapid, pe măsură ce participanții devin mai familiarizați cu instrumentul lor și din ce în ce mai pricepuți.

În curând, ei cântă împreună ca o singură harmonică și se lasă purtați de ritmurile contagioase ale melodiilor de harmonică.

Până când vor atinge limitele, echipa va fi plină de energie, entuziasmată și unită în realizarea lor colectivă!

Începând cu o încălzire ușoară, participanții sunt relaxați la începutul activității, începând cu câteva exerciții distractive de respirație.

Participanții urmăresc apoi o demonstrație și exersează modul corect de a ține harmonica. După ce au stabilit modul potrivit de a ține instrumentul, este timpul să înceapă muzică!

Facilitatorul ghidează grupul printr-o serie de exerciții, pentru a-i învăța o serie de tehnici de cântare la harmonică.

Cu puțină practică, în curând, cântă toți împreună.​

Rezultate:

• Harmonica Harmony este un exercițiu de echipă distractiv și motivant, extrem de antrenant și plin de satisfacții;
• Întinde limitele personale ale individului, deschizându-i mintea către pozitivitate și posibilitate;
• Realizarea colectivă de a brui muzica împreună unește echipele, îmbunătățind dinamica într-un mod unic și convingător;
• Utilizarea muzicii este o modalitate dovedită de a deschide căi ale creierului menite pentru dezvoltarea gândirii creative, a inovației și rezolvarea laterală a problemelor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Beatswork

DURATĂ

1-2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 24

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Comunicare, Colaborare, Creativitate, Lucru în echipă, Distracție & Energizare, Excelență în echipă

Folosind ritmurile fantastice de samba, BeatsWork transformă un grup de indivizi într-o trupă gigantică de percuție!

Începând în grupuri mici cu un percuționist profesionist, echipa dvs. este învățată elementele de bază ale ritmurilor și pauzelor de samba.
Folosind o varietate de exerciții de încălzire bazate pe ritm, ei trec în curând la instrumente reale cu fiecare grup, învățând diferitele instrumente muzicale și ritmuri.
Pe măsură ce încrederea și abilitățile cresc, grupurile sunt reunite pentru a se pregăti pentru un final uluitor și vibrant, de proporții epice.
Când fiecare participant și fiecare echipă își îndeplinește rolul și lucrează în sinergie, întregul grup reușește.

Rezultate:
• Acest program de impact demonstrează importanța procedurilor standard de operare, pentru atingerea constantă a excelenței;
• Când fiecare participant și echipă își îndeplinește rolul și lucrează în sinergie, întregul grup reușește;
• Acest lucru creează un rezultat mai mare decât suma efortului individual și un exemplu memorabil al puterii scopului comun focalizat.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Body Rap

DURATĂ

10-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 30

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, colaborare, motivare, stare de bine, implicare, atenţie deplină

Body Rap începe cu o încălzire energizantă, în care participanții sunt ghidați prin exerciții de body sound.

Odată revigorați, participanții își pun mănuşile, încep să bată din picioare, să prindă ritmul și să cânte în sinergie, pentru a crea un spectacol muzical colorat şi amuzant.

Întregul moment, atât auditiv, cât și vizual, îi va face pe toți să râdă în hohote.

Rapid, excentric și incredibil de eficient, Body Rap este o metodă splendidă de a energiza un eveniment, garantat că va înveseli și cel mai dificil public.

Este o activitate ce va da viață și vigoare prin puterea umorului, a ritmului și a experienței împărtășite, pentru a energiza și unifica echipele, cu rezultate pozitive și memorabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Blockbusters

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, networking, stimularea creativităţii, dinamica echipei, unitatea echipei, planificare proiect

Transpuneți mesajele de afaceri ale companiei dvs. în trailere de film dinamice și unice!

Trailerele de film sunt concepute pentru a entuziasma publicul cu privire la un film care urmează să apară.

BlockBusters provoacă echipele să transpună mesajele cheie personalizate în trailere de film dinamice, care să atragă atenția, care să surprindă esența situaţiei sau strategiei în cauză (tema va fi aleasă în funcție de dorințe si nevoi).

Echipele primesc recuzita necesară şi materiale ajutătoare, însă procesul creativ aparține în totalitate participanților. Aceștia primesc, de asemenea, și o tabletă cu mai multe template-uri și alte elemente cheie pentru rezultate reuşite.

Având fiecare câte o temă diferită, echipele încep să planifice, pentru ca videoclipul final să aibă un aspect profesional și să transmită mesajul dorit.

Cine vor fi regizorul, cameramanul, scenaristul și designerul de costume? Odată stabilite rolurile, cu toţii încep să creeze scene de excepţie.

Faza de post-producție este crucială pentru a avea cel mai bun rezultat video la sfârșitul timpului de activitate și implică o planificare solidă și abilități de colaborare din partea întregii echipe.

Video-urile finale vor fi vizionate în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor, asemănătoare cu cea a premiilor Oscar sau unui Festival relaxat de film, care va oferi multe momente dinamice și distractive, pentru seara respectivă.

Rezultate: Activitatea de teambuilding Blockbusters stimulează creativitatea și entuziasmul, dezvoltând în același timp abilitățile de planificare a proiectelor. Îmbunătățește capacitatea de vizualizare a viitorului, optimizează rezolvarea problemelor și accelerează transferul de cunoștințe. Provocările creative personalizate ajută la o cultură de muncă colaborativă și plină de energie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Win It In a Minute

DURATĂ

30 minute - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energizarea unui eveniment, distracţie & motivare, dinamica echipei, unitatea echipei

Win it in a minute reprezintă o serie de provocări distractive și energizante de 60 de secunde, care cu siguranţă vor stârni râsete și bucurie.

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcina respectivă.

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează panoul de puncte. Echipele pot obține puncte suplimentare prin provocări bonus, menținând energia și competiția la un nivel ridicat pe tot parcursul jocului.

Rezultate: Win It in a Minute este captivant, energic și foarte distractiv. Are, de asemenea, beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și pentru dezvoltarea strategiei de echipă.

Stimulează moralul individual, deoarece membrii echipei ajung să se cunoască între ei în afara mediului de lucru obișnuit, într-o manieră informală.

 

Provocările sunt toate amuzante și incluzive, iar formatul deschis încurajează participarea tuturor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadership practic, planificare de proiect, comunicare strategică, dinamica echipei

Aducem Top Gear pe tabla de joc!

Need 4 Speed este un studiu în miniatură despre mișcare și timp, o activitate frenetică ce încurajează participanții să își analizeze și să își îmbunătățească performanțele atât la nivel individual, cât și de grup.

Puși în fața unui amestec de componente, echipele trebuie să „calce accelerația” și să construiască o serie de mașini în „doi timpi și trei mișcări.” Optimizarea procesului este de importanță critică, pe măsură ce echipele sunt provocate să formeze linii de asamblare super-eficiente și să scadă timpii de construcție ai fiecărui model. Presiunea crește pentru că fiecare model trebuie construit într-un stil diferit, având caracteristici specifice.

 

Calitatea înseamnă totul: rezultatul final, de la modele de limuzină la mașini sport, trebuie să corespundă până la cele mai mici detalii așteptărilor clientului.

Rapiditatea va fi răsplătită! Pe măsură ce procesul de învățare avansează și fiecare probă este analizată, focusul este transferat de la timpii individuali ai fiecărei echipe, la împărtășirea celor mai bune practici, pentru atingerea celor mai buni timpi de asamblare la nivel de grup.

Rapiditatea va fi răsplătită!

Rezultate: Niciodată n-a existat un moment mai bun pentru a explora cum să îmbunătățești un proces! Need 4 Speed este o platformă ideală pentru a genera discuții într-un context practic și interactiv.

Designul uber-cool al mașinilor și caracterul tactil al provocării vor trezi cu siguranță copilul gata de joacă și de experiențe noi din tine şi membrii echipei tale.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Boom Time

DURATĂ

20 – 40 Minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 16

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, energizare evenimente, distracţie & motivare, dinamica echipei, spiritul de echipă

Boom Time este o activitate muzicală rapidă, amuzantă și incluzivă, pentru a energiza și unifica echipa.

Echipele prind putere pe măsură ce creează muzică plină de adrenalină, ghidați de un facilitator experimentat în percuție și folosind instrumente specifice.
Boom Whackers sunt tuburi de percuție din plastic, ușoare, goale, colorate, acordate la tonuri muzicale în funcție de lungime. O interfață vizuală de înaltă tehnologie îi ghidează în colaborare pentru a genera o simfonie muzicală înflăcărată.

Pe măsură ce evenimentul avansează, ritmul și complexitatea cresc; notele de pe ecran se mișcă mai repede și echipele răspund mai energic pentru a menține ritmul, obţinând un „grand finale” de proporţii.

Rezultate: Boom Time și-a dovedit succesul la nivel mondial în a anima orice eveniment și a genera un sentiment de entuziasm și unitate în cadrul unei echipe.

 

Solicitând implicarea tuturor indivizilor și colaborarea în grup, această activitate de team building alimentează deschiderea și munca în echipă. Este pur și simplu o modalitate excelentă pentru ca oamenii să se detensioneze și să se distreze alături de colegii lor.

 

Idee!

Atunci când este integrată într-o conferință, după ce au fost vedetele spectacolului, participanții vor fi plini de energie și pregătiți pentru sesiunile care vor urma.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.