Distractie maxima / Super FUN – Universum

Social

Limbă:

Win it in a minute

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Seria noastră rapidă, distractivă și plină de acțiune de provocări de 60 de secunde va aprinde râsete, spirit de echipă și bucurie.

Câștigă-l într-un minut este plin de emoție și momente de unghii, în timp ce echipele se luptă în diverse și bizare provocări de 60 de secunde

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcină

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează tabloul de puncte pentru a le informa echipelor pozițiile lor

De asemenea, echipele pot câștiga puncte suplimentare realizând provocări bonus, menținând energia și competiția ridicate pe tot parcursul jocului

Rezultate

Câștigă într-un minut este captivant, energic și foarte distractiv

De asemenea, are beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și dezvoltarea strategiei de echipă

S-a dovedit că crește moralul individual, pe măsură ce membrii echipei se cunosc în afara mediului de lucru obișnuit într-o manieră neamenințătoare.

Provocările sunt toate distractive și incluzive, iar formatul deschis asigură că toată lumea este încurajată să participe

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Gold Rush

durată

2 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O goană strategică și febrilă într-o căutare intensă de a descoperi aurul!​

Oglindind provocările și recompensele unei afaceri reale, echipele lucrează pentru a acumula bogăție și în cele din urmă să câștige jocul.

​Echipele trebuie să colaboreze și să facă mai multe sarcini pe 8 niveluri diferite pentru a avea șansa de a alege aurul.​

​Echipele trebuie să recupereze un cod secret și să-l schimbe cu numerar la Claims Administrator (CA) urmând o anumită procedură. Aici, planificarea și execuția sunt vitale

Pe parcurs, echipele pot câștiga recompense suplimentare prin îndeplinirea diferitelor sarcini

Comunicatele de presă oferite la fiecare 30 de minute oferă echipelor care răspund rapid oportunitatea de a-și crește averea.​

Toți participanții sunt pe condiții de concurență echitabile, creând o activitate interfuncțională convingătoare și de sus în jos.​

Rezultate

​Management de proiect

Abilități de negociere

Gestionarea schimbării

Luarea deciziilor

Abilități de comunicare

Distracție și motivație

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Quickfire Soccer

durată

30 min - 2 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Quickfire Soccer este o extravaganță competitivă de team building bazată pe aplicații, concepută pentru a-i aduce pe toată lumea de partea și a se distra la maximum. Cu fiecare echipă reprezentând o „Echipă pentru Cupa Mondială FIFA”, jucătorii încep jocul cu un iPad complet încărcat, un husă de echipament de fotbal și o sumă mică de monedă. Misiunea lor este să investească cu înțelepciune, să depășească alte echipe, să completeze cât mai multe provocări posibil pentru a maximiza punctele înainte ca arbitrul să fluieră finalul.

După ce echipele oficiale de Kick Off abordează o multitudine de provocări, fiecare dintre ele având un cost de intrare și o recompensă pentru finalizarea cu succes. Sarcinile mentale, creative și active oferite în meniul tabletei vin cu niveluri de dificultate variate și iau diferite forme – fotografii de acțiune, performanțe video, trivia fotbal cu alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele!

Rezultate

În Soccer Quickfire, echipele de succes lucrează eficient împreună pentru a cântări riscurile și recompensele. Odată cu trecerea timpului, participanții trebuie să vorbească și să informeze restul echipei la ce provocări pot răspunde cu încredere. Încrederea se formează pe măsură ce provocările sunt îndeplinite cu succes, iar indivizii învață să-și aprecieze abilitățile diferite ale celuilalt.

Provocările de grup necesită ca echipele să folosească gândire inovatoare. Ei trebuie să utilizeze abilitățile de comunicare eficiente pentru a ajunge la o strategie comună colectivă și apoi să sară într-o acțiune rapidă dezinhibată.

Soccer Quickfire este o mulțime de râsete! Lasă echipelor un sentiment de bucurie și unitate! Și cel mai important, indivizii au învățat să-și aprecieze propriile forțe și abilitățile diverse ale celorlalți din echipa lor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Game of Skills

durată

2.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Luați-vă echipa într-o provocare creativă unică, bazată pe misiuni și descoperiți-vă împreună abilitățile ascunse!​

Provocarea Game of Skills va fi dezvoltată și personalizată pe platforma Go Team, un concept unic conceput pentru experiență folosind tehnologie avansată pentru a vă oferi o experiență modernă și diferită.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Această aventură va avea 4 zone mari pe hartă, pline de misiuni. În fiecare zonă, participanții vor găsi recuzită specială care îi va ajuta să câștige provocările și să adune puncte. Zonele sunt:

Zona 1 – Provocarea Indiana Jones

Zona 2 – Aventura Star Wars

Zona 3 – Quest cu Supereroi ​

Zona 4 – Jocul Tronurilor

Echipele au o serie de pini predefiniti pe harta lor. Fiecare pin reprezintă o provocare și pentru a-l activa, echipele trebuie să ajungă la anumite coordonate.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și fac apel la simțul de observație al participanților, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Zombie Rising

Durată

1 - 2 ore

Nr. Participanți

Minimum 4

Tipul Activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Deadly Zombies au scăpat dintr-un centru de cercetare de maximă securitate și au ucis oameni de știință înainte de a se zgudui în direcții separate. Din fericire, fiecare zombi are un mecanism de siguranță încorporat care îi poate dezactiva. Căutarea este pornită. Grupul trebuie să acționeze rapid pentru a preveni o apocalipsă zombie! Lucrând în echipe, ei și-au propus să le dea de urmă la „zombie”, descifrând indicii pentru a-i opri. Pe măsură ce trec prin provocare, echipele realizează că trebuie să colaboreze cu alte echipe, împărtășind informații vitale pentru a închide zombii și a scăpa din Zona Zombie.

Rezultate

Zombie Rising întărește colaborarea și determină echipele să evite competiția internă și să împingă spre succesul tuturor. Tema distractivă Zombie este accesibilă instantaneu, accelerează crearea de rețele și relaxează toată lumea în joc. Această activitate antrenantă de team building promovează o cultură productivă a muncii prin construirea de relații între membrii echipei. Sarcina, puzzle-urile și provocările din Zombie Rising au fost concepute pentru a fi incluzive și se bazează pe o gamă largă de abilități, încurajând oamenii să îmbrățișeze punctele forte și punctele slabe ale celuilalt.

Zombie Rising este flexibil pentru orice zonă interioară sau exterioară și poate fi adaptat pentru a se potrivi intervalului de timp și pentru a reflecta conținutul legat de companie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Phoenix Project

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

The Phoenix Project este un eveniment hibrid care permite participanților la locație să colaboreze cu colegii din birouri îndepărtate sau acasă.

Echipele lucrează pentru a găsi și debloca puncte de control, permițându-le să recupereze 12 pene de aur și să dezvăluie locația cuibului Phoenix.

Participanții din locație preiau rolul „Vânătorilor” pe stradă, ghidați de o aplicație GPS. Participanții care se întorc la bază sau care lucrează de acasă sunt „Adunătorii” care trec prin provocările punctelor de control de pe ecran. Succesele dezvăluie indicii, eșecurile pot necesita investiții suplimentare de resurse.

Doar lucrând împreună, echipa își poate finaliza călătoria și câștiga puncte. Echipele agile care se pot adapta rapid la diferite situații și comunică, în ciuda situației sau rolului, vor fi cu siguranță echipa câștigătoare!

Rezultate:
The Pheonix Project este o activitate de team building distractivă și antrenantă. Pentru a avea succes, membrii echipei trebuie să dezvolte o strategie de colaborare agilă care să folosească cel mai bine structura fizică și virtuală a echipei lor. Dinamica echipei și înțelegerea rolurilor sunt necesare pentru a colecta și a partaja informații în mod eficient. Timpul este limitat. Determinarea modului de maximizare a punctelor fără a rata recuperarea tuturor penelor de aur necesită o comunicare clară și o colaborare. Phoneix Project este programul ideal pentru a reconecta angajații care lucrează într-un loc de muncă cu mai multe situații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Soccer Nations

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În cadrul Soccer Nations, la fel ca la Cupa Mondială, echipele se întrec pentru a marca cât mai multe „gouri” posibil în timpul disponibil.

Kick-Off! Echipele selectează un steag de țară pe hartă și urmează săgeata GPS Go Team până la locația sa. Păi! Atingerea destinației lor declanșează provocări legate de țara unei echipe specifice Cupei Mondiale. Nu trebuie să fii un fanatic al fotbalului pentru a te bucura de această activitate – provocările sunt diverse, explorarea bucătăriei, cunoștințele generale și, desigur, o întrebare de fotbal. Cu cât provocarea este mai grea, cu atât echipa câștigă mai multe „goluri” pentru un răspuns de succes.

Huddle Time! Echipele aleg dacă să rămână și să răspundă la mai multe provocări sau să se mute în altă locație și să completeze provocări legate de o altă țară pentru mai multe obiective! De asemenea, echipele își pot crește numărul de obiective completând provocări foto bonus distractive.

Fluierul sună! Este timpul să obțineți rezultatele sau să participați la lovituri de departajare opționale cu o diferență.

Rezultate:
Soccer Nations este o activitate plăcută de legături de echipă, care îi aduce pe participanți să iasă și să descopere națiunile de fotbal ale lumii. Este o modalitate puternică de a dezvolta colaborarea și încrederea, de a îmbunătăți motivația și de a încuraja oamenii să se concentreze pe ceea ce au în comun. Timpul limitat și un obiectiv colectiv încurajează participanții să învețe să lucreze împreună în mod eficient, să ia decizii colective, să folosească punctele forte, să reducă dublarea eforturilor și, în cele din urmă, să exploreze lucrul împreună eficient. Jucătorii părăsesc jocul revigorați și plini de energie, cunoscând mai multe unii despre alții și despre națiunile de fotbal ale lumii.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Calling the Shots

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

O competiție uşoară care introduce jucătorii în lumea degustării de vinuri!

După o introducere în lumea vinului de către formatorii noștri, echipele pot degusta orice, de la vinuri de top până la oferte speciale de supermarket.

Pe lângă sfaturile și sugestiile pe care le învață de la gazda lor, fiecare primește o serie de foi de referință pentru a-și ghida procesul de luare a deciziilor.

Legate la ochi, echipele sunt rugate apoi să ghicească țara de origine, soiul de struguri, anul fabricației și banda de preț a unei selecții de vinuri.

Punctele bonus sunt acordate pentru a ghici anul și prețul corect.​

Participarea activă este încurajată în continuare într-o rundă de amestecare în care echipele sunt provocate să creeze propriul amestec unic din diferite soiuri de struguri.

Talentele creative ale echipei sunt apoi puse la încercare în timp ce scriu și prezintă o descriere evocatoare a mărcii pentru noul lor amestec.

Echipa câștigătoare este sărbătorită și recompensată cu premii după caz

Rezultate:

Calling the Shots este o activitate emoționantă, înainte de cină, care oferă delegaților șansa de a crea o echipă în mijlocul unei atmosfere blânde și a unei competiții de susținere;

• Echipele învață să lucreze împreună, rezolvând probleme în timp ce se distrează;

• Comunicarea eficientă și ascultarea activă sunt esențiale pentru succes;

• Pe lângă faptul că își cunosc colegii, jucătorii părăsesc jocul știind mai multe despre lumea vinului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

One Voice

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal for

În One Voice, ghidați de un instructor vocal experimentat, participanții sunt conduși printr-o serie de exerciții distractive, care antrenează corpul și vocea.
Pe măsură ce încrederea crește, ei sunt apoi provocați să realizeze din ce în ce mai mult până când, în cele din urmă, întreaga echipă se reunește într-un cântec adaptat în mod unic grupului.

În cadrul activității One Voice, ei arată ce se poate realiza atunci când își deschid cu adevărat inimile, mințile și vocea. Ultimul lor cântec poate fi păstrat  într-un format ce le permite să îl asculte și acasă, ca o amintire specială a acestei experiențe colective fantastice.

Rezultate:
One Voice se bazează pe cercetări ample asupra puterii cântatului împreună, ca grup, ce conduce la bunăstarea socială, emoțională și psihologică a indivizilor.

One Voice necesită concentrare axată pe o varietate de acțiuni, inclusiv ascultarea și urmărirea atentă a facilitatorului, amintirea cuvintelor și ascultarea propriei voci și a altor voci în armonie.

Această activitate concentrează atenția asupra aspectelor din afara preocupărilor vieții normale, eliberează stresul și pune participanții într-o stare de spirit atentă și receptivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.