Decizii rapide – Universum

Social

Limbă:

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI - La Hacienda

DURATĂ

1.5 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

dinamica echipei, rezolvarea problemelor, implicarea, managementul proiectelor, colaborare, luarea deciziilor

CSI La Hacienda este o activitate de team-building imersivă, în care echipele își perfecționează raționamentul deductiv și capacitatea de a lua decizii în baza unei bune comunicări.

Echipele colaborează pentru a încerca să rezolve misterul lui Roberto Gonzales, care a fost găsit fără viață, la moşia sa. Cu ajutorul unei serviete de detectiv foarte bine pregătite, a multiplelor probe și a unei platforme de vizitare virtuală cu informații utile, echipele explorează moşia, în căutarea rezolvării misterului familiei Gonzalez.

Aplicația de joc prezintă echipelor ghicitori și provocări, în care echipele trebuie să introducă răspunsuri pentru a debloca indicii ce îi vor ajuta să rezolve misterul. Echipa care răspunde cu acuratețe şi rapiditate la misiuni va descoperi adevărul și, în cele din urmă, va câștiga.

Rezultate: CSI La Hacienda ascute spiritul de observație al tuturor participanţilor. Bazându-se pe o comunicare eficientă, ei îşi dezvoltă gândirea critică, interpretând indiciile găsite de la o misiune la alta.

Pentru a ajunge la un consens, echipele trebuie să utilizeze raționamentul deductiv și dezbaterea, în timp ce gestionează interpretările individuale și opiniile contradictorii.

Sub presiunea timpului, acest joc provoacă și dezvoltă încrederea și unitatea echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Mob

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, rezolvarea problemelor, implicare, premierea unei echipe, gândire creative, luare deciziilor

Escape the Mob îmbină talentele individuale și scoate echipa din necazuri!

 

Escape the Mob începe cu o înregistrare video misterioasă, care transmite echipelor că sunt implicate în jaful perfect. S-au aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!

Participanţii au la dispoziție un timp limitat pentru a-și crea un alibi și a-și pune la punct povestea din noaptea jafului. Dacă reușesc să stabilească împreună cine a furat diamantele, cu siguranță vor scăpa.

Îndrumaţi de aplicația Go Team, echipele pornesc într-o călătorie intrigantă, fiecare cu câte o geantă cu obiecte din acea noapte, de care se vor folosi în căutarea lor, iar aplicația digitală îi va ghida spre punctele de control, unde vor completa o varietate de misiuni enigmatice.

Cei care colaborează cel mai eficient vor afla unde se află diamantele furate!

Go Team Escape the Mob este o activitate de consolidare a membrilor unei echipe, fiind o activitate foarte atractivă și complet incluzivă.

Colaborarea intră în joc în momentele finale, pentru a găsi în cele din urmă bijuteriile și pentru a scăpa de mafie! Totodată, îmbunătățeşte cooperarea interfuncțională în cadrul unei echipe, abilităţile de gestionare a proiectelor şi provoacă gândirea strategică.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Blizzard

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/ Outdoor

Ideal pentru

luarea deciziilor, energie & concentrare, implicare, managementul schimbării, rezilienţă, soluţionarea problemelor

Escape the Blizzard este o activitate captivantă, de tip survivor, în timpul iernii.

În cadrul Escape the Blizzard, echipele vor învăța, exersa și finaliza mai multe ateliere, care le vor pune în valoare abilitățile de supraviețuire: navigare, crearea unui adăpost, realizarea de noduri, foc, cunoașterea animalelor, filtrarea apei, semnalizare, prim ajutor și hrană.

Activitatea presupune şi o poveste, în care antrenamentul este întrerupt de o alertă de furtună ce se apropie. În doar 30 de minute, întreaga regiune va fi lovită de o furtună, care se preconizează că o să dureze săptămâni, poate chiar luni de zile.

Pentru a supraviețui, echipele trebuie să colaboreze între ele şi să-și pună la bătaie noile abilități, pentru a elibera instrumentele fundamentale de supraviețuire care au fost închise într-o cutie.

 

Testul final include precizia țintelor, proba de prim ajutor cu targa, descifrarea codului morse, construirea unui adăpost și multe altele. Ducând misiunile la bun sfârşit, participanţii vor putea debloca trusa cu instrumentele necesare pentru a supraviețui viscolului!

Rezultate: Escape the Blizzard Live a fost conceput special pentru a-i determina pe membrii echipei să colaboreze eficient.

 

Echipele explorează delegarea rolurilor și încurajează discuțiile de grup privind punctele forte și punctele slabe ale setului de abilități.

Fiecare dintre participanţi va încheia jocul cu noi cunoștințe de supraviețuire în sălbăticie.

Provocările captivante asigură un spațiu ideal pentru ca membrii echipei să se cunoască la un nivel nou și autentic.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI Space Odyssey

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

gândirea strategică, luarea deciziilor, colaborare, energie & concentrare, curaj, sudarea echipei

CSI Space Odyssey îi poartă pe participanți într-o aventură cu crime misterioase, în interiorul unei nave spațiale părăsite.

Grafica și ghicitorile în stil escape room garantează că toți jucătorii sunt implicați, pe tot parcursul jocului. Utilizând aplicaţia dedicată, echipele își combină forțele pentru a desluși misterele. Fiecare nivel deblochează animații 3D care dezvăluie zone neexplorate ale navei.

Comunicarea constantă este vitală, deoarece echipele trebuie să deslușească indicii sub formă de dosare online, videoclipuri animate și puzzle-uri enigmatice. Observațiile împărtășite ajută echipele să progreseze în rezolvarea misterului. Pentru a fi echipa câştigătoare, este nevoie de implicare totală şi agilitate.

Rezultate: CSI Space Odyssey dezvoltă abilitățile de conducere și de lucru în echipă, sub presiunea competiției și a timpului. 

Conceput pentru echipe care lucrează din locații diferite, CSI Space Odyssey creează un sentiment de apartenență și incluziune, printr-o experiență distractivă și memorabilă.

Ascultarea activă a celorlalți este o necesitate pentru rezolvarea jocului. Pe măsură ce echipele avansează, spiritul de competiție crește, încurajând implicarea deplină a tuturor membrilor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Race Around the World

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

sudarea echipei, colaborare, abilităţi de conducere, comunicare, luarea deciziilor, dinamica echipei

Explorați lumea într-o singură zi!

Echipele se vor confrunta cu o varietate de provocări, de la cele artistice, care includ fotografii, videoclipuri și multe altele, până la provocări mai dinamice şi cerebrale, de tip trivia. Participanții vor găsi o paletă vastă de activităţi, de pe varii continente, pe care să le exploreze și de care să se bucure împreună.

Prin Race Around the World, participanţii vor “călători” împreună, în toate aceste locuri. Vor exista colțuri “instagramabile” cu misiuni și recuzită, pe care le vor descoperi și folosi pentru a crea amintiri distractive și de durată.

Aplicaţia îi va plimba prin toate țările și activitățile specifice, iar la final se calculează punctele acumulate.

Rezultate: Race Around the World le permite participanților să se desprindă de activitățile zilnice, interacționeze cu colegii și creeze conexiuni la un nivel informal, într-un mod distractiv.

La sfârșit, facilitatorii noștri pot organiza un scurt debrief, pentru a scoate la iveală observațiile participanților și învățămintele cheie, care pot fi folosite mai departe.

Participanții învață mai multe despre diferite culturi și tradiții din întreaga lume.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

River Runner

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

controlul bugetului, responsabilitate corporatistă, servicii clienţi, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadeship aplicat, dinamica echipei, spiritul de echipă

Cea mai mare călătorie comercială…de până acum

River Runner amestecă raftingul cu sarcina de a administra o companie de sporturi extreme și creează un joc motivațional de interior care stimulează gândirea.

Jocul este axat pe balansarea satisfacției clienților și a profitabilității.
Fiecare echipă acționează ca o companie de rafting, a cărei sarcină este să organizeze o expediție pe unul dintre cele mai lungi și mai dificile râuri ale lumii. Chiar dacă participanții nu ajung în apă, ei primesc acces la o barcă gonflabilă cu vâsle, veste de salvare și tot soiul de echipamente vitale expediției.

E nevoie de un management al echipei rapid și eficient, pentru a aduna informații vitale, și de o abordare flexibilă, pentru a profita de evenimentele neașteptate. De asemenea, este nevoie și de informațiile suplimentare care sunt întâlnite de-a lungul râului. Succesul este obținut prin atingerea unui echilibru între a fi prima companie de rafting care traversează râul și satisfacția clienților pretențioși.

Menținerea unui registru de siguranță “curat” este la fel de important ca obținerea de profit la sfârșitul jocului.

Rezultate: River Runner demonstrează că planificarea eficientă și implementarea strategiei sunt esențiale pentru atingerea succesului. La fel ca energia și lucrul în echipă.

 

Activitatea oferă posibilități nelimitate de a aprofunda aspecte precum: rezolvarea de probleme, satisfacția clientului, management de riscuri și leadership.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Need 4 Speed

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, leadership practic, planificare de proiect, comunicare strategică, dinamica echipei

Aducem Top Gear pe tabla de joc!

Need 4 Speed este un studiu în miniatură despre mișcare și timp, o activitate frenetică ce încurajează participanții să își analizeze și să își îmbunătățească performanțele atât la nivel individual, cât și de grup.

Puși în fața unui amestec de componente, echipele trebuie să „calce accelerația” și să construiască o serie de mașini în „doi timpi și trei mișcări.” Optimizarea procesului este de importanță critică, pe măsură ce echipele sunt provocate să formeze linii de asamblare super-eficiente și să scadă timpii de construcție ai fiecărui model. Presiunea crește pentru că fiecare model trebuie construit într-un stil diferit, având caracteristici specifice.

 

Calitatea înseamnă totul: rezultatul final, de la modele de limuzină la mașini sport, trebuie să corespundă până la cele mai mici detalii așteptărilor clientului.

Rapiditatea va fi răsplătită! Pe măsură ce procesul de învățare avansează și fiecare probă este analizată, focusul este transferat de la timpii individuali ai fiecărei echipe, la împărtășirea celor mai bune practici, pentru atingerea celor mai buni timpi de asamblare la nivel de grup.

Rapiditatea va fi răsplătită!

Rezultate: Niciodată n-a existat un moment mai bun pentru a explora cum să îmbunătățești un proces! Need 4 Speed este o platformă ideală pentru a genera discuții într-un context practic și interactiv.

Designul uber-cool al mașinilor și caracterul tactil al provocării vor trezi cu siguranță copilul gata de joacă și de experiențe noi din tine şi membrii echipei tale.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Boom Time

DURATĂ

20 – 40 Minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 16

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, energizare evenimente, distracţie & motivare, dinamica echipei, spiritul de echipă

Boom Time este o activitate muzicală rapidă, amuzantă și incluzivă, pentru a energiza și unifica echipa.

Echipele prind putere pe măsură ce creează muzică plină de adrenalină, ghidați de un facilitator experimentat în percuție și folosind instrumente specifice.
Boom Whackers sunt tuburi de percuție din plastic, ușoare, goale, colorate, acordate la tonuri muzicale în funcție de lungime. O interfață vizuală de înaltă tehnologie îi ghidează în colaborare pentru a genera o simfonie muzicală înflăcărată.

Pe măsură ce evenimentul avansează, ritmul și complexitatea cresc; notele de pe ecran se mișcă mai repede și echipele răspund mai energic pentru a menține ritmul, obţinând un „grand finale” de proporţii.

Rezultate: Boom Time și-a dovedit succesul la nivel mondial în a anima orice eveniment și a genera un sentiment de entuziasm și unitate în cadrul unei echipe.

 

Solicitând implicarea tuturor indivizilor și colaborarea în grup, această activitate de team building alimentează deschiderea și munca în echipă. Este pur și simplu o modalitate excelentă pentru ca oamenii să se detensioneze și să se distreze alături de colegii lor.

 

Idee!

Atunci când este integrată într-o conferință, după ce au fost vedetele spectacolului, participanții vor fi plini de energie și pregătiți pentru sesiunile care vor urma.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Knowing Me, Knowing You

DURATĂ

30 minute - 1 ora

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este această activitate de team building?

O activitate care va sparge gheața și va accelera crearea de conexiuni, printr-o cunoaștere mai bună a colegilor. Relațiile contează, iar o forță de muncă foarte bine conectată este un atu valoros pentru orice organizație.

Knowing Me Knowing You ajută la crearea unui teren comun între indivizi, iar calea schimbului de informații și a celor mai bune practici va aduce, în mod inevitabil, îmbunătățiri în rezultatele finale.
Participanţii au sarcina de a aduna cât mai multe puncte comune, profesionale și personale, cu ceilalți jucători, pentru a câștiga puncte pentru echipa lor.

La perioade stabilite, participanții se întorc la echipele lor pentru a-și contabiliza scorurile și a primi detalii despre următorul obiectiv. Ei vor continua să comunice până la fluierul final, când se numără punctele și se declară echipele câștigătoare!

Rezultate: Knowing Me Knowing You este activitatea care sparge gheața în cadrul oricărui tip de eveniment. Prin acest exerciţiu, se consolidează legături între participanţi, crește spiritul de echipă şi participantii se bucură de diversitate și informații noi despre colegii lor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.