Creativitate – Universum

Social

Limbă:

Hotshots

durată

1 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoors

Ideal pentru

În Hotshots, echipele sunt trimise pe străzile orașului ales, înarmate cu o tabletă încărcată cu aplicația Go Team pentru a le ghida către prima lor locație și provocare. Gama de idei de provocări foto sunt nesfârșite, de la a scrie numele companiei dvs. folosind doar corpuri umane, a convinge membrii publicului să încerce o nouă aromă de înghețată sau a oferi un spectacol de teatru de stradă în piața publică. Echipele trebuie apoi să obțină dovezi fotografice pentru a dovedi că au finalizat provocarea și apoi să se îndrepte către următoarea locație. De asemenea, pot fi adăugate întrebări de provocare, astfel încât echipele trebuie să descopere lucruri despre locație.

Echipele vor trebui să se gândească pe picioare și să se miște ca fulgerul pentru a rezolva provocările și pentru a-și aduce fotografiile înapoi la bază înainte de termenul limită – unde scorurile sunt totalizate și imaginile afișate, astfel încât toată lumea să poată împărtăși aventurile altor echipe.

Rezultate

În această vânătoare de comori fotografică în ritm rapid, echipele se plimbă în jurul unui oraș pentru a face față unei serii de provocări care testează abilitățile cheie de afaceri de conducere, creativitate, strategie și management al timpului. Mai presus de toate, munca în echipă va fi esențială dacă doresc să-și atingă obiectivele și să învingă concurența.

Hotshots este o modalitate fantastică de a explora locația conferinței. Este o experiență de team building memorabilă și captivantă, grozavă pentru următoarea conferință sau ziua personalului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Soccer Nations

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În cadrul Soccer Nations, la fel ca la Cupa Mondială, echipele se întrec pentru a marca cât mai multe „gouri” posibil în timpul disponibil.

Kick-Off! Echipele selectează un steag de țară pe hartă și urmează săgeata GPS Go Team până la locația sa. Păi! Atingerea destinației lor declanșează provocări legate de țara unei echipe specifice Cupei Mondiale. Nu trebuie să fii un fanatic al fotbalului pentru a te bucura de această activitate – provocările sunt diverse, explorarea bucătăriei, cunoștințele generale și, desigur, o întrebare de fotbal. Cu cât provocarea este mai grea, cu atât echipa câștigă mai multe „goluri” pentru un răspuns de succes.

Huddle Time! Echipele aleg dacă să rămână și să răspundă la mai multe provocări sau să se mute în altă locație și să completeze provocări legate de o altă țară pentru mai multe obiective! De asemenea, echipele își pot crește numărul de obiective completând provocări foto bonus distractive.

Fluierul sună! Este timpul să obțineți rezultatele sau să participați la lovituri de departajare opționale cu o diferență.

Rezultate:
Soccer Nations este o activitate plăcută de legături de echipă, care îi aduce pe participanți să iasă și să descopere națiunile de fotbal ale lumii. Este o modalitate puternică de a dezvolta colaborarea și încrederea, de a îmbunătăți motivația și de a încuraja oamenii să se concentreze pe ceea ce au în comun. Timpul limitat și un obiectiv colectiv încurajează participanții să învețe să lucreze împreună în mod eficient, să ia decizii colective, să folosească punctele forte, să reducă dublarea eforturilor și, în cele din urmă, să exploreze lucrul împreună eficient. Jucătorii părăsesc jocul revigorați și plini de energie, cunoscând mai multe unii despre alții și despre națiunile de fotbal ale lumii.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Curio Show

durată

1-2 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

The Curio Show este un joc intrigant de raționament deductiv, câteva ghicitori și cacealma, la fel ca Antiques Roadshow. Evitând lumea mondenă a farfuriilor, a vazelor și a mobilierului, jocul prezintă o colecție diversă de obiecte-curiozități așezate pe un soclu înalt, variind de la intrigant la de-a dreptul bizar.

În The Curio Show, echipele răsfoiesc curiozitățile. Întrebările simple vor provoca dezbateri aprinse cu privire la vârsta, valoarea și utilizarea prevăzută a fiecărui articol. Apoi, echipele oferă pe rând trei descrieri ale unei antichități, dintre care doar una este corectă. Celelalte echipe ghicesc care descriere este cea corectă. Adevărul este dezvăluit și câștigătorii au acordat premii!

Rezultate:
Jocul de cuvinte creativ și solicitările inteligente din cadrul The Curio Show atrag în mod liniștit, dar sigur, pe toată lumea, rezultând într-o seară relaxată de divertisment. Este instrumentul ideal de networking care stimulează inteligent discuțiile, spiritul și povestirea pentru a crea o atmosferă sociabilă și pozitivă.

The Curio Show concentrează mintea deoarece încurajează interogarea inteligentă și raționamentul deductiv într-un mod fascinant și intrigant, lăsând participanților abilități, amintiri și conexiuni durabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

One Voice

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal for

În One Voice, ghidați de un instructor vocal experimentat, participanții sunt conduși printr-o serie de exerciții distractive, care antrenează corpul și vocea.
Pe măsură ce încrederea crește, ei sunt apoi provocați să realizeze din ce în ce mai mult până când, în cele din urmă, întreaga echipă se reunește într-un cântec adaptat în mod unic grupului.

În cadrul activității One Voice, ei arată ce se poate realiza atunci când își deschid cu adevărat inimile, mințile și vocea. Ultimul lor cântec poate fi păstrat  într-un format ce le permite să îl asculte și acasă, ca o amintire specială a acestei experiențe colective fantastice.

Rezultate:
One Voice se bazează pe cercetări ample asupra puterii cântatului împreună, ca grup, ce conduce la bunăstarea socială, emoțională și psihologică a indivizilor.

One Voice necesită concentrare axată pe o varietate de acțiuni, inclusiv ascultarea și urmărirea atentă a facilitatorului, amintirea cuvintelor și ascultarea propriei voci și a altor voci în armonie.

Această activitate concentrează atenția asupra aspectelor din afara preocupărilor vieții normale, eliberează stresul și pune participanții într-o stare de spirit atentă și receptivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

BeatBox Rox

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Beatboxing este arta de a produce bătăi de tobe, ritm și sunete muzicale folosind gura, buzele, limba, vocea, pasajul nazal și gâtul.

Beatbox Rox începe cu un percuționist vocal talentat care cântă pe scenă pentru a impresiona și captiva participanții. Participanții sunt apoi împărțiți într-un număr de echipe și devin un set de tobe umane, fiecare secțiune de public adunând propriul efect vocal într-o compoziție generală.

În cele din urmă, echipele se reunesc pentru o performanță finală, cu un beat pe fundal, ce ajută la combinarea tuturor secțiunilor împreună.

Rezultate:
BeatBox Rox va distra, va înviora și va implica pe toată lumea încă de la început! Poți fi sigur că acest energizant distractiv și amuzant va injecta energie și vitalitate în orice program de conferință, întâlnire sau atelier. Este metafora perfectă pentru o echipă care lucrează împreună ca una. Această experiență comună înaltă de energie și entuziasmantă creează o atitudine pozitivă, unificând grupul, asigurându-se că toată lumea este energizată și receptivă pentru prezentările care urmează.

Formatul său versatil înseamnă că poate fi folosit ca un spărgător de gheață de 30 de minute pentru un grup mare sau un atelier aprofundat de 45 de minute pentru o întâlnire mai selectă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Picture This

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În Picture This echipele au o temă predeterminată. Echipați cu un storyboard și elemente de recuzită, ei discută despre modul în care își vor reprezenta tema dată într-o bandă desenată cu 6 cadre. Odată ce povestea lor este determinată, rolurile sunt alocate. Actorii se îmbracă și ajung în poziție pentru a surprinde fotografia într-un mod creativ și semnificativ. Odată terminat, ei folosesc un program software simplu de utilizat pentru a combina fotografiile într-o prezentare de benzi desenate „poveste foto”. Într-un final surpriză, toate paginile se unesc pentru a face o poveste continuă. Întregul grup reușește ca unul, oferind un punct culminant memorabil acestei activități care provoacă gânduri.

Rezultate

În Picture This echipele folosesc un amestec de gândire creativă și lucru în echipă pentru a transmite un mesaj semnificativ în doar șase cadre de acțiune! Imagine Aceasta este o modalitate excelentă de a explora misiunile companiei, poveștile despre produse sau pur și simplu un exercițiu de team building tematic distractiv pentru următoarea ta petrecere de Crăciun sau o zi de sezon a personalului. Echipele folosesc gândirea creativă și umorul pentru a crea un scenariu unic. Gestionarea resurselor și ingeniozitatea sunt necesare pentru a realiza fotografiile care înfățișează fiecare scenă. Pentru o abordare colaborativă, tuturor echipelor primesc același subiect și fiecare dintre benzile desenate ale echipei trebuie să se unească pentru a crea o narațiune lungă. Benzile desenate pot fi imprimate pe căni sau tricouri ca o amintire amuzantă a activității.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Hands on Canvas

DURATĂ

10-20 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

La sosire, participanții sunt invitați să-și suflece mânecile, să aleagă culoarea favorită și să ruleze, cu o mână, un strat subțire de vopsea pe bază de apă. Relaxat instantaneu și amorsat cu pigment, toată lumea este încurajată să-și pună amprentele mâinilor oriunde pe pânza goală uriașă. După o curățare rapidă, oamenii iau un marker pentru a-și semna creația.

Pânza finită poate fi afișată pe tot parcursul evenimentului, servind drept punct de discuție unic, dar mai ales returnată în biroul echipei, ca o declarație de durată a unității acesteia.

Rezultate:
Experiența comună cimentează relațiile. Natura practică a experienței de tipul „get dirty” stabilește condiții echitabile, încurajează fluxul natural al conversației și comportamentul de colaborare și susținere.

Prin simpla deschidere a palmelor, toți participanții „se conectează” la zi, cu o declarație dramatică de colaborare.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Dragon Squad

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În China, dragonii sunt un simbol al norocului, având mare putere, înțelepciune, fertilitate și demnitate. Dansul dragonului sau pinyin: wǔ long este interpretat de o echipă care, prin cooperare și armonie, manipulează un dragon lung, flexibil, colorat, mimând mișcările ondulate ale acestui spirit mitic al râului.

În Dragon Squad, echipele proiectează și construiesc un dragon chinezesc. Apoi, echipată cu instrumente muzicale, fiecare echipă coregrafiază o partitură muzicală și își repetă propria rutină de Dansul Dragonului. Apoi, cu dragonul lor cu design unic, ei cooperează în armonie pentru a pune un dans demn și coordonat. Punctele sunt acordate echipelor pentru creativitate, performanță și lucru în echipă.

Rezultate

În Dragon Squad, echipele trebuie să folosească creativitatea, ingeniozitatea și abilitățile de management de proiect pentru a proiecta și construi un dragon. Echipele evaluează sarcina în mână, apoi formează unități de specialitate care să lucreze în paralel înainte de a reuni toate elementele.

Succesul fazei de construcție necesită o cooperare interfuncțională și o comunicare activă pentru a se asigura că toate părțile sunt împreună conform planului. Coregrafia muzicii și a dansului se bazează pe gândire creativă și colaborare. Reunirea tuturor în repetiții și performanța finală necesită abilități excepționale de conducere și lucru în echipă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Harmonica Harmony

DURATĂ

15-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

O experiență muzicală de înaltă energie, care elimină literalmente limitările percepute!​

În urma unei demonstrații de harmonică din partea facilitatorilor, participanții sunt ghidați prin exerciții de respirație și tehnici de bază, pentru cântatul la harmonică.

Exercițiul crește în intensitate rapid, pe măsură ce participanții devin mai familiarizați cu instrumentul lor și din ce în ce mai pricepuți.

În curând, ei cântă împreună ca o singură harmonică și se lasă purtați de ritmurile contagioase ale melodiilor de harmonică.

Până când vor atinge limitele, echipa va fi plină de energie, entuziasmată și unită în realizarea lor colectivă!

Începând cu o încălzire ușoară, participanții sunt relaxați la începutul activității, începând cu câteva exerciții distractive de respirație.

Participanții urmăresc apoi o demonstrație și exersează modul corect de a ține harmonica. După ce au stabilit modul potrivit de a ține instrumentul, este timpul să înceapă muzică!

Facilitatorul ghidează grupul printr-o serie de exerciții, pentru a-i învăța o serie de tehnici de cântare la harmonică.

Cu puțină practică, în curând, cântă toți împreună.​

Rezultate:

• Harmonica Harmony este un exercițiu de echipă distractiv și motivant, extrem de antrenant și plin de satisfacții;
• Întinde limitele personale ale individului, deschizându-i mintea către pozitivitate și posibilitate;
• Realizarea colectivă de a brui muzica împreună unește echipele, îmbunătățind dinamica într-un mod unic și convingător;
• Utilizarea muzicii este o modalitate dovedită de a deschide căi ale creierului menite pentru dezvoltarea gândirii creative, a inovației și rezolvarea laterală a problemelor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.