Arhive Comunicare - Universum

Social

Limbă:

Flat Out:Top Gun

durată

1.5-3 ore

nr. de participanți

21-200

tipul activității

Indoor & Outdoor

Flat Out:Top Gun

durată

1.5-3 ore

nr. de participanți

21-200

tipul activității

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Comunicare, colaborare, muncă în echipă, asumarea unor roluri specifice

Folosind planuri detaliate și materiale reciclabile, echipele se împart în subechipe pentru a construi un avion cu reacție F18 la scară 1:4. Odată terminat, ei decorează avionul cu decalcomanii și decid cine va fi pilotul și motoarele! Apoi, echipele colaborează la realizarea afișajului pentru spectacolul aerian final. După ce se aliniază pe pistă, echipele trebuie să combine viteza, precizia și abilitățile de comunicare pentru a naviga cu avionul lor și a coregrafia acțiunii. Această experiență incredibilă împărtășită poate fi făcută și mai memorabilă cu o dronă care filmează survolul și editează pentru „autostrada către “Zona de pericol”.

Rezultate: În Flat Out Top Gun, munca în echipă, ingeniozitatea și abilitățile excelente de comunicare sunt necesare pentru a transforma un pachet plat de materiale într-un avion. La construirea avionului, cunoașterea obiectivului final este esențială. Alocarea sarcinilor către subechipe și o comunicare eficientă între echipe, cu o înțelegere clară a modului în care componentele unui grup se potrivesc cu cele ale celorlalți și cu proiectul general, vor duce la un avion bine construit. Planificarea strategică eficientă între echipe, alocarea precisă a rolurilor și o muncă în echipă întreagă și eficientă vor duce la succes în spectacolul aviatic, deoarece avioanele zboară împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Integrity

duarată

1.5-2 ore

nr. de paticipanți

10+

tipul de activitate

Indooor & Outdoor

Idel pentru

Strategie, comunicare, colaborare, leadership, personalitate, luare de decizii, muncă în echipă

Lucrând cu perseverență într-un termen limită de 100 de minute, echipe de 5-8 persoane își pun în joc inteligența într-un circuit de sarcini tridimensionale înșelătoare. Având la dispoziție doar 20 de minute pentru a rezolva fiecare sarcină, comunicarea, conducerea și munca în echipă sunt testate la maximum. Spre deosebire de exercițiile obișnuite de rezolvare a problemelor „obișnuite”, Integrity deschide un nou drum prin introducerea unei noi dinamici de joc revoluționare, în care atât echipa, cât și „arbitrul” sunt notați în funcție de performanța lor!

La începutul fiecărei sarcini, un arbitru voluntar se retrage din echipa de ieșire pentru a monitoriza echipa de intrare. După ce timpul s-a scurs, arbitrul notează echipa în funcție de șapte criterii de performanță, iar arbitrul este apoi notat de echipă. Fiecare echipă deține, de asemenea, cinci „pietre de integritate” pe care le poate acorda arbitrilor la discreția lor. După o rotație halucinantă de cinci enigme fizice, echipele își declară punctajul total obținut cu greu plus „Pietrele de integritate”, iar câștigătorii sunt desemnați.

Rezultate: Explorați valorile și simțul „ceea ce este corect” în această secvență de provocări inteligentă, solicitantă și bine gândită. Integrity oferă o platformă captivantă în care participanții analizează comunicarea, leadershipul, dezvoltă echipe agile și evidențiază trăsăturile individuale de personalitate.

Echilibrează gândirea echipei tale în 100 de minute. Mesajul subtil de afaceri subiacent, dezvăluit treptat pe parcursul jocului, îi încurajează pe participanți să privească lumea din perspectiva colegilor, clienților și furnizorilor lor.

Integritatea oferă un context sigur în care să se orienteze comportamentul adecvat, să se examineze cultura companiei, să se creeze discuții pro-active și să se determine decizii coezive în echipă. Ca o calitate personală de corectitudine, integritatea este o valoare la care aspirăm cu toții. A avea integritate înseamnă a face ceea ce trebuie într-un mod fiabil și este o valoare esențială pe care trebuie să o îmbrățișeze toate companiile orientate spre viitor și care gândesc în perspectivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Remote

durată

30 minute-1.5 oră

nr. de participanți

6+

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Conectare online, comunicare, lucru în echipă, competiție, provocări

Go Remote este o aplicație și o activitate de team building pe bază de browser, special concepută pentru echipele care lucrează de acasă sau în situații cu mai multe locații. Echipa dvs. se conectează prin intermediul aplicației de conferință aleasă de dvs. și se alătură activității descărcând aplicația Go Team sau accesând-o prin intermediul browserului lor cu un cod de joc unic. În timpul activității, veți completa provocări amuzante de echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele folosind obiecte simple de uz casnic. Sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă, clară și distractivă sau să includeți activități care vor realiza rezultate de învățare mai profunde. Facilitatorii noștri experți vor fi online pentru a menține acțiunea în desfășurare și vor fi disponibili pentru a ghida grupul în cadrul unei ședințe de bilanț la încheierea activității.

Rezultate: Puterea lui Go Remote constă în flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite, de la un energizant rapid la un program de învățare și dezvoltare. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la finalul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra în echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației într-o competiție împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc în timp real progresul echipei lor față de celelalte. Sarcini specifice pot solicita colaborarea cu una sau mai multe persoane, persoane cu care nu au mai lucrat niciodată. Opțiunile sunt nelimitate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Mob

durată

1-2 ore

nr. de participanți

12+

tipul activității

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Comunicare, colaborare, ingeniozitate, strategie, timp limitat, provocări, puzzle

Escape the Mob începe cu o înregistrare video misterioasă care le spune echipelor că sunt incriminate în jaful perfect. S-au aflat în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Echipele au la dispoziție un timp limitat pentru a-și lămuri povestea și a determina ora exactă la care au fost în fiecare loc în noaptea jafului. Și, dacă reușesc să afle cine a furat diamantele, vor fi cu siguranță lăsați liberi.

Fiecare echipă are o pungă cu obiecte din acea noapte care îi va ajuta în căutarea lor. Echipele pornesc apoi în cursa lor uimitoare pentru a rezolva misterul și a scăpa de mafie. Aplicația Go Team le ghidează către punctele de control unde vor completa o varietate de fotografii, videoclipuri, întrebări enigmatice și ghicitori care le vor oferi indicii pentru soluția finală. Provocările se pot inspira din cele mai recente căutări în stilul Escape Room, inclusiv cifre, puzzle-uri alfa cu schimb de simboluri, căutarea de obiecte în imagini, ghicitori, identificarea de modele, mirosuri ciudate, sunete misterioase și multe altele!

Echipele câștigă puncte pentru răspunsurile corecte și descoperă indicii de timp și de locație pe care le pot adăuga în agenda de buzunar pentru a stabili unde se află în timpul nopții. Câștigătoarea este echipa cu cele mai multe puncte, dar există și o bucurie comună, deoarece echipele trebuie să colaboreze în cele din urmă pentru a-și reabilita numele.

Rezultate: Populare în rândul multor categorii de public, camerele de evadare au oferit o nouă modalitate de a ieși din zona de confort și de a face față unei provocări noi și interesante. Escape the Mob transpune această emoție într-un format flexibil, în care provocările pot fi adaptate pentru a se potrivi cu rezultatele clienților, dar cu aceeași temă interesantă. Escape the Mob implică participanții să gândească în afara cutiei pentru a descoperi indicii, a comunica între ei și, în cele din urmă, a rezolva misterul.

Escape the Mob este conceput special pentru a se asigura că toată lumea participă cu puzzle-uri criptice, provocări foto și video, provocări legate de sunet și miros, provocări creative și inovatoare, cântece, dansuri, compunere de limerick și multe altele. Această experiență realistă în timp real le oferă participanților la această nouă activitate de team building corporatist, experiența directă de a acționa într-o situație nouă și necunoscută, cu circumstanțe și consecințe neprevăzute. Fiecare indiciu îi aduce cu un pas mai aproape de soluție, dar cu o limită de timp dată, suspansul și urgența cresc pe măsură ce jocul continuă. Punctele forte individuale devin evidente, iar participanții învață să reacționeze și să gândească calm sub presiune.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Quickfire Halloween

durată

1-2 ore

nr. de participanți

8+

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Comunicare, muncă în echipă, competiție, creativitate, timp limită, ascultare activă, distracție, implicare, abilități specifice

Quickfire Halloween este un concurs tematic în care echipele cântăresc riscul și recompensa, colaborează cu alte echipe, se costumează și se distrează înfricoșător! Echipele investesc în provocări cu diferite niveluri de dificultate, urmărind să finalizeze cât mai multe provocări pentru a maximiza punctele. Sarcinile mentale, creative și active oferite de meniul de tabletă vin cu diferite niveluri de dificultate și iau diferite forme – de la misiuni individuale la provocări pentru întreaga echipă; unele necesită chiar implicarea altor echipe. Pentru a condimenta lucrurile, jocul poate fi pus în pauză pentru provocările de pe scenă, pentru a stimula energia și a acorda puncte bonus. Provocările includ trivia despre istoria Halloween-ului, activități active cu dovleci, îmbrăcăminți creative și perspective false de machiaj înfricoșător, povești la foc de tabără și dans!

Rezultate: Quickfire Halloween este incluziv, cu ceva pentru toată lumea. Echipele de succes pun în balanță planificarea și acțiunea, cântărind riscurile și recompensele pentru a crea o strategie de colaborare. Quickfire Halloween necesită o comunicare eficientă, cerând membrilor echipei să vorbească și să asculte activ pentru a atribui fiecare provocare membrului potrivit al echipei. Pe măsură ce timpul trece, încrederea se consolidează pe măsură ce provocările sunt finalizate cu succes, iar indivizii învață să aprecieze abilitățile diferite ale fiecăruia. În ciuda faptului că are toată energia unui concurs competitiv, provocările de la echipă la echipă și de la întregul grup asigură că Quickfire Halloween este o experiență cu adevărat împărtășită de întregul grup.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Countdown to Christmas

durată

15 minute-1 oră

nr. de participanți

4+

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Incluziune culturală, comunicare, muncă în echipă, timp limită, provocări, decizii rapide

Numărătoarea inversă până la Crăciun este un joc distractiv de team building cu localnici din diferite părți ale lumii, care transmit felicitări festive autentice și fapte fascinante despre sărbătorile locale. Această activitate bazată pe tehnologie poate fi jucată fie prin intermediul aplicației noastre personalizate, fie prin browser. La fel ca un calendar de advent, jucătorilor li se prezintă o scenă de iarnă cu uși ascunse. Jucătorii deschid ușile de pe calendarul de advent, fiecare dezvăluind câte un videoclip din diferite părți ale globului. Gazda videoclipului oferă date culturale interesante despre sărbătorile de sfârșit de an din partea lor de lume. Jucătorii folosesc aceste informații pentru a răspunde la provocări cronometrate, care necesită un răspuns rapid, punând la încercare abilitățile de ascultare și interpretare.

Rezultate: Countdown to Christmas încurajează incluziunea culturală prin dezvoltarea conștientizării și înțelegerii. Promovează aprecierea pentru culturi diferite de a noastră. Participanții își perfecționează abilitățile de ascultare și interpretare pe măsură ce avansează în joc. Provocările cronometrate îi obligă pe jucători să gândească pe picioare și să răspundă în timp util, menținând atmosfera de sărbătoare la cote înalte! Alegeți să jucați în echipă, punctele cumulate determinând câștigătorul sau, fiecare jucător poate juca singur, ajutându-i pe ceilalți jucători pe parcurs și culminând cu o discuție comună despre experiența trăită împreună. Versatil în abordarea sa, Countdown to Christmas poate fi jucat ca un energizant distractiv de 30 de minute sau, alternativ, poate fi jucat în stilul calendarului de advent, câte o întrebare pe zi în apropierea Crăciunului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Crime Solvers International

durată

2-3 ore

nr. de participanți

12-300

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Muncă în echipă, suspans, ingeniozitate, strategie, analiză critică, eficiență, comunicare, luare de decizii

Echipele Crime Solvers International (CSI) joacă rolul unor detectivi care trebuie să rezolve o crimă complexă. Un scenariu realist de crimă este prezentat echipelor de detectivi, iar acestea sunt bombardate cu o cantitate masivă de informații, furnizate printr-o varietate de metode. Apeluri de urgență înregistrate, înregistrări video de la locul crimei, interviuri filmate cu suspecții, fotografii, rapoarte de autopsie, transcrieri, probe medico-legale și multe altele, toate acestea au rolul de a-i deruta și de a-i induce în eroare pe detectivi. Sarcina lor este de a trece prin filtrul informațiilor pentru a rezolva crima.

Rezultate: Acest joc de afaceri experiențial și amuzant necesită colaborare în echipă pentru rezolvarea cu succes a problemelor. Participanții își dezvoltă abilitățile de prioritizare a informațiilor, de analiză critică și de discutare eficientă a posibilelor rezultate pentru a trage concluzii colective și a stabili fapte. Tema este captivantă și realistă, încurajând participarea deplină a tuturor indivizilor. Pe parcurs sunt introduse presiuni realiste care adaugă la atmosfera unei investigații criminale reale și la nevoia de comunicare eficientă și de gestionare a timpului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Fever Pitch

durată

10-30 minute

nr. de participanți

30+

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Provocări, ieșire din zona de comfort, actorie, muncă în echipă, încredere în sine

În Fever Pitch, participanții sunt împărțiți în 2 echipe. Fiecare echipă devine un grup de fani adoratori care își aplaudă echipa de fotbal. Antrenorii își conduc echipa exersând sunete specifice, cum ar fi uralele de grup, oohul unei șuturi ratate, lovitul mingii împotriva unui stâlp. Provocarea lor este să emită aceste sunete uneori potrivite pentru a însoți acțiunea de pe ecran. Prima echipă este încurajată să reacționeze la acțiune într-un clip video afișat pe ecran. Urmează următoarea echipă. Provocarea crește, deoarece fiecare echipă trebuie să emită o gamă din ce în ce mai mare de sunete pentru a însoți acțiunea meciului. Meciul atinge punctul culminant la loviturile de departajare. Echipa câștigătoare sărbătorește cu un val mexican peste sală.

Rezultate: Fever Pitch este un icebreaker distractiv și motivant, care energizează o conferință și creează un raport instantaneu între grup printr-o experiență distractivă împărtășită. Rapidă, fizică și extrem de distractivă, asumarea rolului de fan pasionat de fotbal îi implică pe participanți, îi ridică și îi pune în mișcare și le pune zâmbetul pe buze. Participanții se concentrează pe îmbunătățirea procesului prin repetarea acțiunilor Mambo. Participarea deplină este încurajată la această experiență comună minunat de înălțătoare și memorabilă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Twelve Teams of Christmas

durată

1-2 ore

nr. de participanți

24+

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Negociere, spirit de competiție, inteligență, colaborare, profit, strategie, muncă în echipă

Fiecare echipă joacă rolul spiridușilor, micuțele ajutoare ai lui Moș Crăciun, care au sarcina de a pregăti cadourile și decorațiunile în perioada premergătoare Crăciunului. Scopul lor este de a acumula bunuri prin construirea de relații cu alte grupuri de elfi, folosindu-și în același timp viclenia pentru a aduna informații vitale.

Jocul se desfășoară pe parcursul a 4 zile de joc, fiecare zi începe cu grupurile de spiriduși care fac comerț și se încheie cu întoarcerea lor în Laponia, pentru a fi recompensați de Moș Crăciun. Pe măsură ce jocul avansează, grupurile de spiriduși dezvoltă relații cu alte grupuri de spiriduși și împărtășesc cunoștințele dobândite.

Rezultate: O activitate rapidă și inteligentă în care echipele negociază și tranzacționează pentru a-și maximiza profiturile. Deși acesta este un exercițiu competitiv, cele mai de succes echipe sunt cele care colaborează cu alții pentru a obține rezultate avantajoase pentru ambele părți, concentrându-se în același timp asupra propriilor rezultate finale.

În timpul unui proces de revizuire, strategiile câștigătoare sunt împărtășite și învățămintele pertinente sunt aplicate la locul de muncă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go engage

durată

30 min- 3 ore

nr. de participanți

1-2000

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Gândire creativă, comunicare, provocări, ieșire din zona de comfort, muncă în echipă

Folosind platforma Go Team, Go Engage este un instrument versatil pentru a partaja conținut, a colecta informații și a stimula gândirea creativă. Go Engage are o varietate de aplicații, care pot fi adaptate și aplicate în funcție de rezultatele dorite de dumneavoastră. Poate fi utilizat fie direct cu indivizi, fie în cadrul grupurilor, permițând dialogul și feedback-ul. Go Engage are versatilitatea de a fi atractiv pentru toți prin intermediul gamificării sau pur și simplu o modalitate mai prietenoasă de a implica oamenii în învățare și partajare.

Rezultate: Fie că o utilizați pentru a colecta informații, a prezenta informații sau a încurajarea networking-ului, platforma familiară de jocuri Go Engages promovează colaborarea și deschide comunicarea și discuțiile într-un mod atractiv și captivant. Aceasta sporește cunoștințele, îmbunătățește relațiile și, la rândul său, are un efect pozitiv asupra mediului de lucru. Go Engage îi motivează pe angajați prin crearea unui teren de joc echitabil, în care fiecare este liber să își exprime ideile și opiniile, motivându-i să accepte noi provocări.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.