Client – Universum

Social

Limbă:

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Ideal for

Client Service, Fun & Motivation, Project planning, Stimulating creativity

What is Chain Reaction?

Chain Reaction este o activitate de teambuilding care dezvoltă excelența în lucrul în echipă și abilitățile de management de proiect prin stimularea creativității și inovarea proceselor. Reacția în lanț imită organizarea și coordonarea într-un proiect din viața reală, în care echipele sunt limitate de timp și resurse. Bazându-se pe abilități de rezolvare, creativitate și comunicare, echipele trebuie să lucreze împreună eficient, începând cu faza de proiectare pentru a atinge un obiectiv realist. Dinamica echipei și managementul resurselor umane sunt testate încă din etapa de planificare, în care proiectarea este împărțită în segmente mici, necesitând împărțirea atât a resurselor umane, cât și a resurselor fizice în grupuri mai mici. Etapele construcției și testării necesită coordonare între echipe și între diferite strategii de management de proiect – fiecare componentă a sistemului funcționează individual și, de asemenea, este conectată la restul componentelor pentru a genera o reacție în lanț cauză-efect? În cadrul acestui program, creativitatea și spiritul inovator al echipelor vor fi lăsate la libera alegere bazându-se pe criterii prestabilite precum eficiența în proiectare și/sau construcție, eficiența resurselor, design, inovație etc. *** Aceasta activitatea este eliberată în condițiile licenței Catalyst Teambuilding.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.