Asumarea unor roluri specifice – Universum

Social

Limbă:

Game of Skills

durată

2.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Luați-vă echipa într-o provocare creativă unică, bazată pe misiuni și descoperiți-vă împreună abilitățile ascunse!​

Provocarea Game of Skills va fi dezvoltată și personalizată pe platforma Go Team, un concept unic conceput pentru experiență folosind tehnologie avansată pentru a vă oferi o experiență modernă și diferită.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Această aventură va avea 4 zone mari pe hartă, pline de misiuni. În fiecare zonă, participanții vor găsi recuzită specială care îi va ajuta să câștige provocările și să adune puncte. Zonele sunt:

Zona 1 – Provocarea Indiana Jones

Zona 2 – Aventura Star Wars

Zona 3 – Quest cu Supereroi ​

Zona 4 – Jocul Tronurilor

Echipele au o serie de pini predefiniti pe harta lor. Fiecare pin reprezintă o provocare și pentru a-l activa, echipele trebuie să ajungă la anumite coordonate.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și fac apel la simțul de observație al participanților, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Curio Show

durată

1-2 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

The Curio Show este un joc intrigant de raționament deductiv, câteva ghicitori și cacealma, la fel ca Antiques Roadshow. Evitând lumea mondenă a farfuriilor, a vazelor și a mobilierului, jocul prezintă o colecție diversă de obiecte-curiozități așezate pe un soclu înalt, variind de la intrigant la de-a dreptul bizar.

În The Curio Show, echipele răsfoiesc curiozitățile. Întrebările simple vor provoca dezbateri aprinse cu privire la vârsta, valoarea și utilizarea prevăzută a fiecărui articol. Apoi, echipele oferă pe rând trei descrieri ale unei antichități, dintre care doar una este corectă. Celelalte echipe ghicesc care descriere este cea corectă. Adevărul este dezvăluit și câștigătorii au acordat premii!

Rezultate:
Jocul de cuvinte creativ și solicitările inteligente din cadrul The Curio Show atrag în mod liniștit, dar sigur, pe toată lumea, rezultând într-o seară relaxată de divertisment. Este instrumentul ideal de networking care stimulează inteligent discuțiile, spiritul și povestirea pentru a crea o atmosferă sociabilă și pozitivă.

The Curio Show concentrează mintea deoarece încurajează interogarea inteligentă și raționamentul deductiv într-un mod fascinant și intrigant, lăsând participanților abilități, amintiri și conexiuni durabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Haute Couture

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 50

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Participanții își lasă imaginația și sucuri creative să zboare, eliberează abilități de design ascunse în timp ce creează senzații de podium.

Echipele primesc bugete, hârtie goală, șuruburi de pânză, ace de siguranță, foarfece, plus toate celelalte articole necesare pentru a crea o senzație de podium. Cu un interval de timp scurt, echipele trebuie să proiecteze o colecție de modă cu resurse limitate. Activitatea culminează cu echipe care își strecoară lucrurile pe catwalk.

Rezultate:
Munca în echipă, managementul eficient și o viziune comună sunt ingrediente esențiale pentru a dezvolta o colecție de modă câștigătoare.

Echipele au o perioadă limitată de timp pentru a-și dezvolta și coregrafia podiumul, așa că este vitală alocarea exactă a rolurilor în funcție de punctele forte ale indivizilor.

Haute Couture este o activitate provocatoare, dar amuzantă, care va lăsa echipelor amintiri durabile și o mai bună înțelegere a importanței creativității și inovației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Making the News

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Creativitate, Colaborare, Cooperare Cross-Funcțională, Strategie, Distracție, Asumarea rolurilor, Managementul timpului și al resurselor

Înarmați cu informații strânse pe parcursul întregii zile, participanții se confruntă cu o nouă provocare: „Creați știrile zilei de pe prima pagină!”​

Echipele sunt informate cu privire la secțiunile esențiale care trebuie completate pentru a umple prima pagină. Totul de la scrierea articolului principal, obținerea fotografia de primă, proiectarea un reclamă atrăgătoare, până la desenul un desen animat satiric.​

Înainte de a-i dezlănțui pe noii recruți în lumea tăioasă a mass-media, editorul-șef îi pregătește cu o serie de încălziri și instrumente pentru a-i menține calmi sub presiune.

Reporterii trec prin știri de ultimă oră, se întâlnesc cu informatori și primesc cele mai de actualitate informații.​

Astrologii privesc spre viitor și scriu prognoze.​ Jurnaliștii sportivi vor prezenta raportul de la cele mai recente partide.​

Anticiparea crește, în timp ce ei așteaptă tipărirea capodoperelor lor.​

Lucrările sunt tipărite și afișate în zone cu trafic mare, astfel încât toți să poată vedea realizările și eforturile celuilalt.​

Premiile pot fi acordate pentru diferite categorii, de exemplu: Cel mai bun desen animat, cea mai bună lucrare generală, cea mai bună poveste principală.​

Rezultate:

 

-> Conștientizarea mărcii

-> Cooperare interfuncțională

-> Planificarea proiectelor

-> Stimularea creativității

-> Comunicare strategică

-> Vizualizarea Viitorului

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Animate

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Comunicare, Strategie, Asumarea rolurilor, Managementul timpului și al resurselor, Creativitate, Networking, Colaborare

Dă viață valorilor și viziunii echipei tale prin intermediul animațiilor stop-frame!

Animate este o activitate extrem de captivantă, bazată pe procesul solicitant de animație stop-frame.​

Grupurile sunt împărțite în echipe, care au sarcina de a lucra împreună pentru a produce o scurtă animație inovatoare, folosind materiale artizanale. Echipele pot lucra împreună, astfel încât clipurile lor de animație să se conecteze la sfârșit, pentru a forma un clip lung care spune o poveste coerentă. Planificarea și asumarea responsabilă a rolurilor sunt esențiale în această provocare, adesea amuzantă!

Directorul de eveniment prezintă echipelor provocarea ce urmează, pentru a crea o secvență unică de animație digitală. Pentru a realiza acest lucru, li se oferă o temă care poate fi adaptată echipei, proiectului sau afacerii.​

Regizorii și scenariștii sunt informați despre rolurile lor și despre ceea ce este posibil în creațiile lor, apoi se apucă de construirea scenariului. Restul echipei se angajează într-un proiect de animație de probă, pentru a se familiariza cu tehnologia utilizată.​

​Grupul se întoarce să-și urmărească creațiile pe marele ecran și să sărbătorească ceea ce a realizat!

Animate permite talentului și creativității individuale să strălucească (fără a te simți expus în fața camerei).

Rezultate:

-> Comunicarea, planificarea și coordonarea sunt esențiale pentru a realiza cea mai bună animație!​
-> Versatilitatea evenimentului oferă posibilitatea de a reprezenta tot felul de povești sau mesaje, menite să aducă la viață obiective profesionale, lansări de produse sau mesaje cheie, într-un mod distractiv!
-> Lucrul în echipă presupune ca participanții să comunice eficient, pentru a se asigura de menținerea continuității pe parcursul întregului videoclip.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Heroes of Troy

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

colaborare, dinamica echipei, gândire strategică, soluţionarea problemelor, sudarea echipei, energie & concentrare

Heroes of Troy: Gândirea strategică este cheia acestui joc de echipă dinamic și distractiv, inspirat din mitologia greacă, în care povestea începe înaintea celebrului război troian.
Este nevoie de bune abilități de comunicare și de implicarea tuturor membrilor echipei pentru a-l ajuta pe personajul principal, Paris, să scape cu iubita sa, Helena, de puternicele armate ale lui Agamemnon și Meneas.
Echipele trebuie să îşi creeze un plan solid, să fie flexibili și să își adapteze strategia la o varietate de situații, deoarece se vor afla în continuă schimbare. Heroes of Troy perfecționează, de asemenea, abilitățile de conducere și de management de proiect ale echipelor, într-un joc interesant si captivant.

Rezultate: Heroes of Troy este un joc strategic și inedit, care necesită cooperare între toți membrii echipei.

Exercițiile active și elementul surpriză, precum și luarea deciziilor în situații de criză reprezintă, de asemenea, caracteristici cheie a Heroes of Troy.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI - La Hacienda

DURATĂ

1.5 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

dinamica echipei, rezolvarea problemelor, implicarea, managementul proiectelor, colaborare, luarea deciziilor

CSI La Hacienda este o activitate de team-building imersivă, în care echipele își perfecționează raționamentul deductiv și capacitatea de a lua decizii în baza unei bune comunicări.

Echipele colaborează pentru a încerca să rezolve misterul lui Roberto Gonzales, care a fost găsit fără viață, la moşia sa. Cu ajutorul unei serviete de detectiv foarte bine pregătite, a multiplelor probe și a unei platforme de vizitare virtuală cu informații utile, echipele explorează moşia, în căutarea rezolvării misterului familiei Gonzalez.

Aplicația de joc prezintă echipelor ghicitori și provocări, în care echipele trebuie să introducă răspunsuri pentru a debloca indicii ce îi vor ajuta să rezolve misterul. Echipa care răspunde cu acuratețe şi rapiditate la misiuni va descoperi adevărul și, în cele din urmă, va câștiga.

Rezultate: CSI La Hacienda ascute spiritul de observație al tuturor participanţilor. Bazându-se pe o comunicare eficientă, ei îşi dezvoltă gândirea critică, interpretând indiciile găsite de la o misiune la alta.

Pentru a ajunge la un consens, echipele trebuie să utilizeze raționamentul deductiv și dezbaterea, în timp ce gestionează interpretările individuale și opiniile contradictorii.

Sub presiunea timpului, acest joc provoacă și dezvoltă încrederea și unitatea echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Mob

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, rezolvarea problemelor, implicare, premierea unei echipe, gândire creative, luare deciziilor

Escape the Mob îmbină talentele individuale și scoate echipa din necazuri!

 

Escape the Mob începe cu o înregistrare video misterioasă, care transmite echipelor că sunt implicate în jaful perfect. S-au aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!

Participanţii au la dispoziție un timp limitat pentru a-și crea un alibi și a-și pune la punct povestea din noaptea jafului. Dacă reușesc să stabilească împreună cine a furat diamantele, cu siguranță vor scăpa.

Îndrumaţi de aplicația Go Team, echipele pornesc într-o călătorie intrigantă, fiecare cu câte o geantă cu obiecte din acea noapte, de care se vor folosi în căutarea lor, iar aplicația digitală îi va ghida spre punctele de control, unde vor completa o varietate de misiuni enigmatice.

Cei care colaborează cel mai eficient vor afla unde se află diamantele furate!

Go Team Escape the Mob este o activitate de consolidare a membrilor unei echipe, fiind o activitate foarte atractivă și complet incluzivă.

Colaborarea intră în joc în momentele finale, pentru a găsi în cele din urmă bijuteriile și pentru a scăpa de mafie! Totodată, îmbunătățeşte cooperarea interfuncțională în cadrul unei echipe, abilităţile de gestionare a proiectelor şi provoacă gândirea strategică.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Infinite Loop

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivarea echipei, managementul timpului, dinamica echipei, gândire strategică, colaborare, întărirea încrederii

Realitatea virtuală unește grupul tău într-o adevărată echipă!

Misiunea echipei este de a merge înainte și înapoi între lumea virtuală și cea reală, găsind indicii care să ajute la recuperarea prizonierului și întoarcerea lui în lumea noastră.

În clipa în care cred că au terminat, sunt împinși la un al doilea nivel și trebuie să treacă prin aceleași încăperi cu sisteme de blocare, numai că, de data aceasta, ele sunt mai complexe decât în nivelul anterior.

După ce deschid fiecare lacăt, participanții merg în încăperea unde se află  prizonierul și, cu toate informațiile strânse, reușesc să deblocheze codul.

Moderatorul poate susține un debrief, unde se va concentra pe elementele cheie din joc, corelându-l cu aspecte ale teoriei ce ţin de managementului de echipă.

Conceptul Jocului

Rezultate: The Infinite Loop pune accent pe abilităţile unui management simplificat, bazat pe comunicarea în timp real și pe colaborare.

Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede colegii de echipă din lumea reală găsesc soluția.

Învățarea iterativă, combinată cu feedback-ul continuu și cu îmbunătățirea constantă, face ca echipele să rezolve problemele într-un mod mai eficient.

The Infinite Loop este un instrument versatil și puternic, folosit pentru a explica problemele complexe din management într-un mod simplu.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.