Abilitati de negociere – Universum

Social

Limbă:

CSI Home Office

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, distracţie & motivare, abilităţi de negociere, planificare de proiect, management de risc, stimularea creativităţii, comunicare strategică, dinamica echipei

Ești pregătit să-ți pui la încercare abilitățile de detectiv? Echipa va fi transportată remote în lumea rezolvării crimelor, de către CSI Home Office.

În cadrul acestei experiențe captivante, participanții vor aprofunda un caz intrigant. Pregătește-te să rezolvi enigma din biroul tău de acasă!

 

Prin intermediul unui portal online captivant, CSI Home Office aduce fiorul muncii de detectiv la îndemâna dumneavoastră. Echipele vor avea la dispoziție mai multe dovezi, cum ar fi articole de ziar, videoclipuri și alte indicii. Cu fiecare indiciu, ei vor determina motivele potențiale, vor conecta dovezile și vor obține informații pentru a fi pregătiţi de următoarea fază a investigației.

 

Activitatea este concepută pentru a testa abilitățile analitice și de colaborare ale echipei. În termen de aproximativ 90 de minute, echipele vor examina cu atenție dovezile și vor prezenta formularul de investigație în detaliu. Motivele posibile ale fiecărui suspect și adevărata identitate a făptașului trebuie să fie incluse în notițele pe care le prezintă.

Rezultate: CSI Home Office este mai mult decât un simplu joc; este un puternic instrument educațional.

Această activitate imersivă îi ajută pe participanți să dezvolte abilități și competențe esențiale, prin simularea unui scenariu din lumea reală. Jocul interactiv și abundența de informații necesită ca echipele să dezvolte o strategie coerentă, fiecare membru al echipei având roluri și responsabilități specifice, în evaluarea și asimilarea probelor. Pe măsură ce echipele analizează cazul, trag concluzii semnificative și descoperă adevărul, colaborarea este esențială.

 

Prin încorporarea elementelor de gamificare în CSI Home Office, participanții sunt stimulați să se implice și să lucreze împreună. Mecanismele de joc, sistemele de stimulare, structurile de reguli și de feedback favorizează gândirea critică, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor în colaborare și măsurarea exactă a succesului echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Talent Scout

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

control de buget, relaţii clienţi, cooperare cross-funcţională, antreprenoriat, managementul schimbării, networking, leadership practic, planificare de proiect, management de risc, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este Talent Scout?

Obiectivul jocului este de a câștiga cât mai mulți bani coordonând și participând la o serie de proiecte de echipă. Fiecare participant primește detaliile unui proiect, pentru realizarea căruia este nevoie de crearea unei echipe cu abilitățile și talentele specificate.

Proiectul se implementează pe o perioada determinată de timp, la o locație dată. După completarea proiectului, participanții sunt recompensați și se pot implica în următorul proiect disponibil. Având în vedere că toți participanții sunt atât manageri de proiect, cât și potențiali membri ai unor echipe, este nevoie de prioritizare, negociere, de întocmirea unor propuneri personalizate și de asertivitate pentru a finaliza proiectele și a câștiga recompensele.
În afară de supervizarea propriilor proiecte, participanții trebuie să negocieze cu ceilalți jucători, pentru a-i ajuta să finalizeze cât mai multe proiecte. Această strategie este necesară pentru maximizarea profitului.

Premiile pentru completarea unui proiect includ: bani (fictivi), abilități noi, upgrade-uri ale unor talente și alte bonusuri. Recompensele sunt înmânate doar managerului de proiect, care are sarcina de a le distribui apoi membrilor echipei sale.

Rapiditatea implementării este esențială, iar crearea cât mai rapidă a mixului necesar unei echipe, prin convingerea celorlalți participanți, poate să fie factorul decisiv pentru câștigarea jocului.

Talent Scout: abilități aplicate / obiective de învățare dobândite

Rezultate: Principalele beneficii ale exercițiului: învață folosirea eficientă a timpului, având în vedere costurile de oportunitate. Participanții trebuie să își prioritizeze obiectivele și să profite cât mai mult de pe urma abilităților și a talentelor lor.

 

Strategiile individuale sunt strâns legate de brieful fiecărui participant, dar toate proiectele au nevoie de colaborarea dintre persoane diferite pentru a fi finalizate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Peak Performance

DURATĂ

1.5 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

cooperarea cross-funcţională, energizarea unei conferinţe, antreprenoriat, explorarea excelenţei, distracţie & motivare, managementul schimbării, networking, negociere, leadership practic, planificare de proiect, managementul riscului, stimularea creativităţii, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ghidează-ți echipa pentru a cuceri Muntele Everest!

Ghidați-vă echipa spre noi culmi!

Echipele gestionează resursele și monitorizează condițiile, instruindu-și ghizii (în sus și în jos) într-o expediție montană de 20 de zile.

Datorită complexității jocului, membrii echipei trebuie să își asume roluri individuale, să dobândească cunoștințe, să comunice eficient și să finalizeze cu succes provocările fizice.

Ei decid cum își vor deplasa ghizii în fiecare zi și introduc strategia lor în tableta de joc. Echipa cu cele mai multe puncte este declarată câștigătoare.

Facilitatorul evenimentului explică jocul și prezintă un filmuleț video care îi introduce pe participanți în complexitatea organizării și facilitării unei expediții, pentru a ajunge pe vârful Muntelui Everest.

Echipele iau în considerare diferitele condiții pentru a decide strategia optimă pentru fiecare zi de expeditie, iar pe parcursul jocului echipele pot finaliza oricare dintre cele șase provocări fizice, pentru a câștiga puncte suplimentare.

Rezultate: Un instrument de învățare experiențială în care participanții învață, prin utilizarea unei teme captivante cu componente tactile, cum să creeze legături distractive și relevante cu mediul lor de afaceri.

 

Aplicația Peak Performance are, de asemenea, un “mod de antrenament” opțional, care permite echipelor să își revizuiască și să își îmbunătățească dinamica de echipă, înainte de începerea jocului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Quick Fire

DURATĂ

1.5 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Energizarea unei conferințe, Distracție & Motivare, Networking, Leadership practic, Planificare de proiect, Stimularea creativității, Dinamica echipei, Unitatea echipei

Quickfire este un joc bazat pe o aplicație extrem de captivantă, cu provocări mentale, fizice și creative, care se concentrează atât pe competenţele individuale, cât şi pe cele de echipă.

Provocările vin în diferite niveluri de dificultate și într-o varietate de forme – foto, video, răspuns unic, alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele.

Participanții primesc instrucțiunile, împreună cu o cutie cu recuzită. După un icebreaker dinamic, echipele își construiesc strategia pentru a obține cât mai multe puncte.
Acest concept le permite participanților să dicteze atât conținutul (liberi să se exprime în funcție de misiunea avută), cât și ordinea de desfășurare a provocărilor, rezultatul fiind un entuziasm contagios de energie pozitivă și spirit de echipă.

Scopul este de a evolua și de a depăși performanțele adversarilor, maximizând în același timp punctele. La finalul jocului, rezultatele sunt calculate și echipele câștigătoare sunt anunțate în multe rânduri de aplauze și multe râsete.

Rezultate: Cu o presiune crescută a timpului, participanții lasă rapid deoparte orice inhibiții și au încredere în propriile talente.

Pe măsură ce jocul prinde avânt, echipele își înțeleg forța colectivă și devin mai hotărâţi în selectarea misiunilor.

 

Quickfire promovează o atitudine de tip “pot face” și stabilește o atmosferă pozitivă, pentru ca participanţii să se situeze pe picior de egalitate, să învețe noi seturi de abilități și să creeze legături comune.

Alternativa – Quickfire Halloween:

Quickfire Halloween oferă o gamă de misiuni SPOOKY, cu provocări mentale, fizice și creative.

Echipele investesc în provocări cu diferite niveluri de dificultate, urmărind să completeze cât mai multe provocări pentru a maximiza punctele.

Provocările includ întrebări despre istoria Halloween-ului, activități fizice cu dovleci, costume creative, machiaj înfricoșător, perspective false, povești la foc de tabără și concursuri de dans!

Echipele se întorc la locul de muncă cu o mai mare apreciere a punctelor forte ale celorlalți din grupul lor și cu amintiri despre această experiență distractivă și revigorantă!

Alternativa – Quickfire Festiv:

Un mix festiv de provocări mentale, active și creative care celebrează diversitatea și incluziunea. Prin punerea în comun a talentelor, echipele își stabilesc strategii pentru a finaliza o multitudine de jocuri inedite, într-un interval de timp stabilit.

Echipele gestionează resursele și direcționează talentele către provocările pe care le pot duce la bun sfârșit, echilibrând în același timp riscul cu recompensa potențială.

Pe măsură ce timpul trece, spiritul festiv începe cu adevărat să se dezvolte și participanții se găsesc într-o atmosferă competitivă, dar plină de umor şi divertisment.

Rezultatele sunt calculate instantaneu și câștigătorii sunt dezvăluiți.

Jucătorii pleacă cu o mai mare apreciere a punctelor forte ale celorlalți din grupul lor și cu amintiri despre această experiență distractivă și revigorantă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.