3 ore – Universum

Social

Limbă:

Photopoly

durată

1 - 8 ore

nr. participanți

Minimum10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Photopoly este o provocare distractivă bazată pe oraș, care duce echipele înapoi în lumea tactilă de altădată cu camere Polariod, pixuri, caiete și hărți de hârtie! Ca o versiune live a celebrului joc de masă Monopoly, echipele pleacă pe străzile orașului, pe lângă clădiri celebre. Cu toate acestea, spre deosebire de joc, misiunea lor nu este să cumpere clădiri, ci să le fotografieze. Fotografiile pe care le fac trebuie să recreeze scenele extraordinare expuse în broșura de instrucțiuni. Provocările sunt variate și creative și sunt adaptate pentru a maximiza locația și împrejurimile. Provocările din fiecare locație vor fi aceleași pentru fiecare echipă, dar modul în care fiecare echipă interpretează provocarea, o întreprinde și o fotografiază, va fi invariabil unic.

Rezultate
O versiune vie a celui mai faimos joc de societate din lume, Photopoly reunește strategia, creativitatea și munca în echipă într-un tur în vârtej al orașului dvs. de conferințe. Garantează o aventură revigorantă, stimulativă și fascinantă în dinamica echipei, deoarece injectează energie în orice program de conferință. Planificarea și strategia sunt vitale în Photopoly. Echipa care se gândește înainte de a acționa va fi echipa câștigătoare! Photopoly este o experiență de team building care poate fi adaptată oricărui oraș. Provocările pot fi modelate în jurul mesajelor dvs. de conferință pentru a crește consolidarea.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Two Tribes

durată

1.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 24

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O olimpiada alternativă care oferă sport pentru toți. Două triburi este o sărbătoare a jocurilor indigene din toate colțurile lumii

Grupul se împarte în 2 triburi opuse și numeroase sub-echipe în cadrul fiecărui „trib”.

Echipa își creează propria identitate tribală

Membrii echipei se împodobesc unul pe celălalt cu brățări colorate, coafuri din pene sau vopsele de față înfricoșătoare pentru a-și completa aspectul tribal

Îmbrăcată pentru a impresiona, fiecare echipă se rotește apoi printr-un circuit de „quest-uri”, concurând cap la cap cu echipele din tribul advers.

Punctele acumulate de echipe contribuie la scorul total al tribului lor.​

În ceremonia de închidere, echipele se confruntă pentru o confruntare Haka

„Tribul” cu cele mai mari puncte este declarat câștigător

Fiecare dintre provocările sportive ordonate cu atenție din Two Tribes are un punct de referință cultural care le permite participanților să înțeleagă semnificația efortului lor.

Rezultate

​Încurajează participarea, incluziunea și respectul reciproc.​

​Experiența sănătoasă dezvoltă dinamica echipei în timp ce te distrezi!​

​Strategia este cheia succesului, deoarece regulile permit echipelor să joace la punctele lor forte, odihnind jucătorii aleși în timpul unor provocări pentru a-și rezerva puterea pentru misiunile lor preferate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Hotshots

durată

1 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoors

Ideal pentru

În Hotshots, echipele sunt trimise pe străzile orașului ales, înarmate cu o tabletă încărcată cu aplicația Go Team pentru a le ghida către prima lor locație și provocare. Gama de idei de provocări foto sunt nesfârșite, de la a scrie numele companiei dvs. folosind doar corpuri umane, a convinge membrii publicului să încerce o nouă aromă de înghețată sau a oferi un spectacol de teatru de stradă în piața publică. Echipele trebuie apoi să obțină dovezi fotografice pentru a dovedi că au finalizat provocarea și apoi să se îndrepte către următoarea locație. De asemenea, pot fi adăugate întrebări de provocare, astfel încât echipele trebuie să descopere lucruri despre locație.

Echipele vor trebui să se gândească pe picioare și să se miște ca fulgerul pentru a rezolva provocările și pentru a-și aduce fotografiile înapoi la bază înainte de termenul limită – unde scorurile sunt totalizate și imaginile afișate, astfel încât toată lumea să poată împărtăși aventurile altor echipe.

Rezultate

În această vânătoare de comori fotografică în ritm rapid, echipele se plimbă în jurul unui oraș pentru a face față unei serii de provocări care testează abilitățile cheie de afaceri de conducere, creativitate, strategie și management al timpului. Mai presus de toate, munca în echipă va fi esențială dacă doresc să-și atingă obiectivele și să învingă concurența.

Hotshots este o modalitate fantastică de a explora locația conferinței. Este o experiență de team building memorabilă și captivantă, grozavă pentru următoarea conferință sau ziua personalului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Gold Rush

durată

2 - 4 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O goană strategică și febrilă într-o căutare intensă de a descoperi aurul!​

Oglindind provocările și recompensele unei afaceri reale, echipele lucrează pentru a acumula bogăție și în cele din urmă să câștige jocul.

​Echipele trebuie să colaboreze și să facă mai multe sarcini pe 8 niveluri diferite pentru a avea șansa de a alege aurul.​

​Echipele trebuie să recupereze un cod secret și să-l schimbe cu numerar la Claims Administrator (CA) urmând o anumită procedură. Aici, planificarea și execuția sunt vitale

Pe parcurs, echipele pot câștiga recompense suplimentare prin îndeplinirea diferitelor sarcini

Comunicatele de presă oferite la fiecare 30 de minute oferă echipelor care răspund rapid oportunitatea de a-și crește averea.​

Toți participanții sunt pe condiții de concurență echitabile, creând o activitate interfuncțională convingătoare și de sus în jos.​

Rezultate

​Management de proiect

Abilități de negociere

Gestionarea schimbării

Luarea deciziilor

Abilități de comunicare

Distracție și motivație

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Game of Skills

durată

2.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Luați-vă echipa într-o provocare creativă unică, bazată pe misiuni și descoperiți-vă împreună abilitățile ascunse!​

Provocarea Game of Skills va fi dezvoltată și personalizată pe platforma Go Team, un concept unic conceput pentru experiență folosind tehnologie avansată pentru a vă oferi o experiență modernă și diferită.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Această aventură va avea 4 zone mari pe hartă, pline de misiuni. În fiecare zonă, participanții vor găsi recuzită specială care îi va ajuta să câștige provocările și să adune puncte. Zonele sunt:

Zona 1 – Provocarea Indiana Jones

Zona 2 – Aventura Star Wars

Zona 3 – Quest cu Supereroi ​

Zona 4 – Jocul Tronurilor

Echipele au o serie de pini predefiniti pe harta lor. Fiecare pin reprezintă o provocare și pentru a-l activa, echipele trebuie să ajungă la anumite coordonate.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și fac apel la simțul de observație al participanților, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape The Maze-Outdoor

Durată

1 - 3 ore

Nr. Participanți

Minimum 8

Tipul Activității

Outdoor

Ideal pentru

Escape the Maze vă invită să navigați printr-un traseu de aventură din lumea reală pentru a scăpa dintr-un labirint al lumii virtuale pe o aplicație bazată pe tabletă. Înarmat cu un pachet plin de gadget-uri și gadgeturi, trebuie să descifrezi coduri secrete și să completezi provocări pentru a trece de punctele de control virtuale și a avansa în joc. Fiecare secțiune de joc este concepută pentru a provoca participanții dinamica echipei și capacitatea de a comunica. Acest joc de team building în aer liber cere echipelor să alerge în jurul terenului din lumea reală în căutarea punctelor de control și a provocărilor declanșate prin GPS în care în cele din urmă găsesc ieșirea și Escape the Maze.

Echipele trebuie să-și aleagă răspunsurile cu atenție, deoarece unele puncte de control pot deschide scurtături alternative secrete norocoase, dar și diversiuni dezastruoase pentru cei mai puțin norocoși. Fiecare acțiune are o reacție, așa că echipele trebuie să calce cu atenție, dar rapid.

Rezultate

Escape the Maze este un joc de team building rapid și extrem de interactiv de rezolvare a problemelor. Participanții trebuie să lucreze împreună, deoarece li se cere să ia decizii sub presiune. Încrederea, conducerea și a fi deschis la minte sunt esențiale. Ca exercițiu competitiv, Escape the Maze demonstrează că comunicarea, gestionarea timpului și responsabilitatea sunt cheia. Dacă sunteți în căutarea unui exercițiu de colaborare, echipele pot aborda provocările declanșate de GPS în același timp, împărtășind cunoștințe și învățând din succesele și eșecurile lor. Funcția de mesagerie în aplicație le permite să facă acest lucru. Indiferent dacă este competitiv sau colaborativ, cel mai mare rezultat al învățării este că echipele trebuie să lucreze împreună la final pentru a se salva.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Dragon Squad

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În China, dragonii sunt un simbol al norocului, având mare putere, înțelepciune, fertilitate și demnitate. Dansul dragonului sau pinyin: wǔ long este interpretat de o echipă care, prin cooperare și armonie, manipulează un dragon lung, flexibil, colorat, mimând mișcările ondulate ale acestui spirit mitic al râului.

În Dragon Squad, echipele proiectează și construiesc un dragon chinezesc. Apoi, echipată cu instrumente muzicale, fiecare echipă coregrafiază o partitură muzicală și își repetă propria rutină de Dansul Dragonului. Apoi, cu dragonul lor cu design unic, ei cooperează în armonie pentru a pune un dans demn și coordonat. Punctele sunt acordate echipelor pentru creativitate, performanță și lucru în echipă.

Rezultate

În Dragon Squad, echipele trebuie să folosească creativitatea, ingeniozitatea și abilitățile de management de proiect pentru a proiecta și construi un dragon. Echipele evaluează sarcina în mână, apoi formează unități de specialitate care să lucreze în paralel înainte de a reuni toate elementele.

Succesul fazei de construcție necesită o cooperare interfuncțională și o comunicare activă pentru a se asigura că toate părțile sunt împreună conform planului. Coregrafia muzicii și a dansului se bazează pe gândire creativă și colaborare. Reunirea tuturor în repetiții și performanța finală necesită abilități excepționale de conducere și lucru în echipă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Lip-Dub

DURATĂ

2-4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Ce zici de a aduce distracție, energie, muzică, dans și coregrafie într-o activitate de teambuilding care va contribui la succesul echipei tale?​​

Care este cântecul acela care se cântă și mai departe în capul tău și care îți pune un zâmbet pe buze de fiecare dată când îl auzi?​

În momentul în care auzim cântecul nostru iubit, facem o conexiune instantanee cu clipul melodiei, artistul și momentele de care melodiile își amintesc.​

Această activitate provoacă echipele să creeze un videoclip uimitor care combină sincronizarea buzelor și dublarea audio.​

Totul într-un mod distractiv și memorabil, care combină abilități practice precum managementul de proiect, managementul echipelor, funcționalitatea transversală, leadershipul cu oportunitatea de a vorbi despre viziunea și valorile companiei tale.​

Imaginează-ți momentul în care echipa ta pășește în spațiul dedicat și sunt întâmpinate cu muzică, recuzită și decorațiuni care proiectează imediat pe toată lumea într-o dispoziție creativă.​

Îmbrăcat ca un prezentator MTV Show, facilitatorul evenimentului pune la prânz provocarea: creează cel mai bun film pentru o anumită melodie!

Împărțiți în echipe mai mici, cu roluri și linii directoare specifice în funcție de obiectivele companiei, participanții trebuie să colaboreze de la scenariu la implementare pentru a crea un film uimitor.​

În timp ce întreaga activitate implică participanții și aduce multe râsete, rezultatul final inspirator va rămâne o amintire grozavă a ceea ce poate face puterile combinate ale unei echipe.

Rezultate:

• Distracție și motivație

• Unirea echipelor

• Leadership practic

• Stimulați creativitatea

• Funcționalitate încrucișată

• Managementul timpului/resurselor

• Explorarea valorilor

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.