>1 ora – Universum

Social

Limbă:

Quickfire

durată

1.5 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Este un joc foarte captivant, bazat pe aplicații, cu provocări mentale, fizice și creative, care se concentrează pe diferențele individuale, risc și recompensă.​

​Provocările vin în diferite niveluri de dificultate și o varietate de forme – fotografie, video, răspuns unic, alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele!

Participanții primesc instrucțiunile și li se oferă o cutie cu materiale. După un spărgător de gheață dinamic, echipele își construiesc strategia pentru a obține cât mai multe puncte posibil

Acest concept permite participanților să dicteze atât conținutul (liberi să se exprime în funcție de sarcină), cât și ordinea de desfășurare a provocărilor, provocând în același timp o izbucnire extrem de contagioasă de energie pozitivă și spirit de echipă.​

Scopul este de a evolua și de a depăși opoziția, maximizând în același timp punctele.​

La sfârșitul jocului, rezultatele sunt calculate și echipele câștigătoare sunt anunțate în multe aplauze și multe hohote de râs.

Rezultate

Cu presiunea crescută a timpului, participanții lasă rapid deoparte orice inhibiții și au încredere în propriile talente

Pe măsură ce jocul crește, echipele își înțeleg puterea colectivă și câștigă încredere pentru a gestiona riscul crescut și a deveni mai decisive în selectarea sarcinilor.

Quickfire promovează o atitudine capabilă și o cultură de susținere, creează o platformă pozitivă pentru ca colegii să se angajeze pe condiții echitabile, să învețe noi seturi de abilități și să construiască legături comune.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Win it in a minute

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Seria noastră rapidă, distractivă și plină de acțiune de provocări de 60 de secunde va aprinde râsete, spirit de echipă și bucurie.

Câștigă-l într-un minut este plin de emoție și momente de unghii, în timp ce echipele se luptă în diverse și bizare provocări de 60 de secunde

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcină

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează tabloul de puncte pentru a le informa echipelor pozițiile lor

De asemenea, echipele pot câștiga puncte suplimentare realizând provocări bonus, menținând energia și competiția ridicate pe tot parcursul jocului

Rezultate

Câștigă într-un minut este captivant, energic și foarte distractiv

De asemenea, are beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și dezvoltarea strategiei de echipă

S-a dovedit că crește moralul individual, pe măsură ce membrii echipei se cunosc în afara mediului de lucru obișnuit într-o manieră neamenințătoare.

Provocările sunt toate distractive și incluzive, iar formatul deschis asigură că toată lumea este încurajată să participe

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Two Tribes

durată

1.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 24

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

O olimpiada alternativă care oferă sport pentru toți. Două triburi este o sărbătoare a jocurilor indigene din toate colțurile lumii

Grupul se împarte în 2 triburi opuse și numeroase sub-echipe în cadrul fiecărui „trib”.

Echipa își creează propria identitate tribală

Membrii echipei se împodobesc unul pe celălalt cu brățări colorate, coafuri din pene sau vopsele de față înfricoșătoare pentru a-și completa aspectul tribal

Îmbrăcată pentru a impresiona, fiecare echipă se rotește apoi printr-un circuit de „quest-uri”, concurând cap la cap cu echipele din tribul advers.

Punctele acumulate de echipe contribuie la scorul total al tribului lor.​

În ceremonia de închidere, echipele se confruntă pentru o confruntare Haka

„Tribul” cu cele mai mari puncte este declarat câștigător

Fiecare dintre provocările sportive ordonate cu atenție din Two Tribes are un punct de referință cultural care le permite participanților să înțeleagă semnificația efortului lor.

Rezultate

​Încurajează participarea, incluziunea și respectul reciproc.​

​Experiența sănătoasă dezvoltă dinamica echipei în timp ce te distrezi!​

​Strategia este cheia succesului, deoarece regulile permit echipelor să joace la punctele lor forte, odihnind jucătorii aleși în timpul unor provocări pentru a-și rezerva puterea pentru misiunile lor preferate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Quickfire Soccer Online

durată

30 min - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Matricea jocului Quickfire Soccer Online încurajează în mod inteligent angajamentul de la distanță prin responsabilitatea căpitanului fiind transmisă de la un jucător la altul între meciuri. Inclusivitatea este în centrul acestui joc; deși este tematică de fotbal, amestecul eclectic de provocări este conceput pentru a atrage toate personalitățile. Echipele se confruntă în timpul a cinci „meciuri” cu șapte „sarcini” diferite pe meci, toate administrate prin aplicația noastră rapidă ușor de utilizat. Sarcinile variază de la întrebări rapide de tip test cu variante multiple, ședințe foto în colaborare și performanțe video creative. Jucătorii trebuie să rămână agili, să își ia în considerare strategia cu înțelepciune, să câștige puncte și să ajungă în vârful ligii înainte de fluierul final!

Rezultate
Quickfire Soccer Online înseamnă să te distrezi, să ne cunoaștem și să creăm momente de „legare” care adesea lipsesc în spațiul de lucru virtual. O temă familiară și „accesibilitatea” provocărilor distractive se combină pentru a accelera conexiunea la distanță și pentru a deschide calea pentru întâlniri online mai productive. Acceptarea responsabilității comune de a juca „căpitanul echipei” permite jucătorilor să exerseze abilitățile de conducere de la distanță într-un context sigur. De asemenea, Quickfire Soccer Online încurajează echipele să-și gestioneze propriul talent la cel mai bun avantaj în timpul disponibil, oferind un vehicul distractiv pentru a explora productivitatea și metodologia agilă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Phoenix Project

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

The Phoenix Project este un eveniment hibrid care permite participanților la locație să colaboreze cu colegii din birouri îndepărtate sau acasă.

Echipele lucrează pentru a găsi și debloca puncte de control, permițându-le să recupereze 12 pene de aur și să dezvăluie locația cuibului Phoenix.

Participanții din locație preiau rolul „Vânătorilor” pe stradă, ghidați de o aplicație GPS. Participanții care se întorc la bază sau care lucrează de acasă sunt „Adunătorii” care trec prin provocările punctelor de control de pe ecran. Succesele dezvăluie indicii, eșecurile pot necesita investiții suplimentare de resurse.

Doar lucrând împreună, echipa își poate finaliza călătoria și câștiga puncte. Echipele agile care se pot adapta rapid la diferite situații și comunică, în ciuda situației sau rolului, vor fi cu siguranță echipa câștigătoare!

Rezultate:
The Pheonix Project este o activitate de team building distractivă și antrenantă. Pentru a avea succes, membrii echipei trebuie să dezvolte o strategie de colaborare agilă care să folosească cel mai bine structura fizică și virtuală a echipei lor. Dinamica echipei și înțelegerea rolurilor sunt necesare pentru a colecta și a partaja informații în mod eficient. Timpul este limitat. Determinarea modului de maximizare a punctelor fără a rata recuperarea tuturor penelor de aur necesită o comunicare clară și o colaborare. Phoneix Project este programul ideal pentru a reconecta angajații care lucrează într-un loc de muncă cu mai multe situații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Soccer Nations

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În cadrul Soccer Nations, la fel ca la Cupa Mondială, echipele se întrec pentru a marca cât mai multe „gouri” posibil în timpul disponibil.

Kick-Off! Echipele selectează un steag de țară pe hartă și urmează săgeata GPS Go Team până la locația sa. Păi! Atingerea destinației lor declanșează provocări legate de țara unei echipe specifice Cupei Mondiale. Nu trebuie să fii un fanatic al fotbalului pentru a te bucura de această activitate – provocările sunt diverse, explorarea bucătăriei, cunoștințele generale și, desigur, o întrebare de fotbal. Cu cât provocarea este mai grea, cu atât echipa câștigă mai multe „goluri” pentru un răspuns de succes.

Huddle Time! Echipele aleg dacă să rămână și să răspundă la mai multe provocări sau să se mute în altă locație și să completeze provocări legate de o altă țară pentru mai multe obiective! De asemenea, echipele își pot crește numărul de obiective completând provocări foto bonus distractive.

Fluierul sună! Este timpul să obțineți rezultatele sau să participați la lovituri de departajare opționale cu o diferență.

Rezultate:
Soccer Nations este o activitate plăcută de legături de echipă, care îi aduce pe participanți să iasă și să descopere națiunile de fotbal ale lumii. Este o modalitate puternică de a dezvolta colaborarea și încrederea, de a îmbunătăți motivația și de a încuraja oamenii să se concentreze pe ceea ce au în comun. Timpul limitat și un obiectiv colectiv încurajează participanții să învețe să lucreze împreună în mod eficient, să ia decizii colective, să folosească punctele forte, să reducă dublarea eforturilor și, în cele din urmă, să exploreze lucrul împreună eficient. Jucătorii părăsesc jocul revigorați și plini de energie, cunoscând mai multe unii despre alții și despre națiunile de fotbal ale lumii.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Calling the Shots

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

O competiție uşoară care introduce jucătorii în lumea degustării de vinuri!

După o introducere în lumea vinului de către formatorii noștri, echipele pot degusta orice, de la vinuri de top până la oferte speciale de supermarket.

Pe lângă sfaturile și sugestiile pe care le învață de la gazda lor, fiecare primește o serie de foi de referință pentru a-și ghida procesul de luare a deciziilor.

Legate la ochi, echipele sunt rugate apoi să ghicească țara de origine, soiul de struguri, anul fabricației și banda de preț a unei selecții de vinuri.

Punctele bonus sunt acordate pentru a ghici anul și prețul corect.​

Participarea activă este încurajată în continuare într-o rundă de amestecare în care echipele sunt provocate să creeze propriul amestec unic din diferite soiuri de struguri.

Talentele creative ale echipei sunt apoi puse la încercare în timp ce scriu și prezintă o descriere evocatoare a mărcii pentru noul lor amestec.

Echipa câștigătoare este sărbătorită și recompensată cu premii după caz

Rezultate:

Calling the Shots este o activitate emoționantă, înainte de cină, care oferă delegaților șansa de a crea o echipă în mijlocul unei atmosfere blânde și a unei competiții de susținere;

• Echipele învață să lucreze împreună, rezolvând probleme în timp ce se distrează;

• Comunicarea eficientă și ascultarea activă sunt esențiale pentru succes;

• Pe lângă faptul că își cunosc colegii, jucătorii părăsesc jocul știind mai multe despre lumea vinului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Funk The Junk

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

25 - 60

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Oferind o abordare proaspătă și inovatoare a formării echipei tematice muzicale, Funk the Junk oferă participanților o experiență unică cu instrumentele noastre de „junkyard” reglate profesional, care au fost revitalizate cu pasiune. Formând o trupă ca oricare alta, echipele vor lucra în mod colectiv la abilitățile lor creative pentru a inventa – produce – explora și experimenta peisajele sonore unice, de la zona crepusculară până la distracția cu picioarele.

Rezultate

Un eveniment de team building care întruchipează expresia creativă cu un accent de bază pentru ca echipele să regândească limitele și posibilitățile cu resurse limitate. Pentru a crea o strategie de afaceri progresivă, echipele trebuie să caute să reimagineze viitorul este esențial pentru strategia de afaceri progresivă, iar Funk the Junk permite și încurajează delegații să regândească limitele a ceea ce este posibil, mai ales atunci când sunt disponibile doar resurse limitate. Acest energizant distractiv, captivant și all-inclusive creează condiții de joc echitabile care să se potrivească și să exprime toate personalitățile. O modalitate grozavă de a încuraja gândirea în afara cutiei și de a le permite colegilor să râdă și să zâmbească, pentru a crea o senzație sonoră unică, plină de energie și distractivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Body Rap

DURATĂ

10-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 30

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, colaborare, motivare, stare de bine, implicare, atenţie deplină

Body Rap începe cu o încălzire energizantă, în care participanții sunt ghidați prin exerciții de body sound.

Odată revigorați, participanții își pun mănuşile, încep să bată din picioare, să prindă ritmul și să cânte în sinergie, pentru a crea un spectacol muzical colorat şi amuzant.

Întregul moment, atât auditiv, cât și vizual, îi va face pe toți să râdă în hohote.

Rapid, excentric și incredibil de eficient, Body Rap este o metodă splendidă de a energiza un eveniment, garantat că va înveseli și cel mai dificil public.

Este o activitate ce va da viață și vigoare prin puterea umorului, a ritmului și a experienței împărtășite, pentru a energiza și unifica echipele, cu rezultate pozitive și memorabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.