Remote – Universum

Social

Limbă:

Body Rap

DURATĂ

10-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 30

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, colaborare, motivare, stare de bine, implicare, atenţie deplină

Body Rap începe cu o încălzire energizantă, în care participanții sunt ghidați prin exerciții de body sound.

Odată revigorați, participanții își pun mănuşile, încep să bată din picioare, să prindă ritmul și să cânte în sinergie, pentru a crea un spectacol muzical colorat şi amuzant.

Întregul moment, atât auditiv, cât și vizual, îi va face pe toți să râdă în hohote.

Rapid, excentric și incredibil de eficient, Body Rap este o metodă splendidă de a energiza un eveniment, garantat că va înveseli și cel mai dificil public.

Este o activitate ce va da viață și vigoare prin puterea umorului, a ritmului și a experienței împărtășite, pentru a energiza și unifica echipele, cu rezultate pozitive și memorabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Explore!

DURATĂ

1 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

managementul timpului, gândirea strategică, colaborare, dinamica echipei, comunicare, spirit de echipă

Go Explore oferă echipei tale acces la o gamă enormă de locuri, inclusiv orașe, galerii de artă, muzee, grădini zoologice, acvarii, baze sportive, planaterium și multe altele!

Puteți fie să vă întâlniți cu echipa și să vă distrați învățând despre locul ales, având drept ghid aplicația noastră, sau să optaţi pentru scenariul remote, unde puteţi accesa aplicația noastră virtuală Go Explore, care este disponibilă pe orice dispozitiv și din orice locaţie.
În timpul activității, veți completa provocări distractive pentru echipă, inclusiv teste, misiuni foto-video, toate concepute pentru a vă conecta echipa în timp ce descoperiți lucruri interesante și, desigur, vă distrați!

Rezultate: În Go Explore, participanții se implică și se distrează împreună, în timp ce învață mai multe despre lumea din jurul lor și descoperă lucruri noi unii despre ceilalți. 

Coordonarea și delegarea sunt esențiale pentru a vă asigura că o echipă lucrează împreună, folosindu-se de atu-urile lor principale.

Optaţi pentru această activitate pentru a energiza un eveniment, pentru a motiva și entuziasma participanţii, a unifica grupul, a explora rezultate specifice ale învățării sau, pur și simplu, pentru a avea o experiență comună distractivă.

Aplicațiile pentru Go Explore sunt nelimitate, inclusiv implicarea angajaților, formarea personalului, lansarea de produse, marketing și promoții sau colectarea de feedback. Go Explore este o modalitate excelentă de a implica, motiva și conecta echipele care lucrează la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Break Out Bingo

DURATĂ

20 minute - 1 oră

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

ACTIVITY TYPE

Indoor/Online

Ideal pentru

sudarea echipei, motivare, dinamica echipei, starea de bine, networking, energie & concentrare

Break Out Bingo este o activitate în care participanţii interacționează și se cunosc mai bine, pentru a completa o fișă de Bingo personalizată. 

Moderatorul împarte grupul în echipe mai mici în prima rundă, în care fiecare dintre ei pune câte o întrebare din cartonașul de Bingo. Aceste întrebări scot la iveală fapte amuzante, realizări profesionale sau distincții personale interesante, de exemplu: „Cine din grup a apărut la televizor?”

Răspunsurile sunt introduse în aplicația interactivă. Orice jucător poate participa la orice întrebare, într-o atmosferă competitivă, dar incluzivă. După doar trei minute, aceștia intră într-un nou grup de breakout și procesul este luat de la capăt.

După cea de-a doua rundă, toată lumea se reunește pentru a fi complet energizată și dornică să împărtășească cele mai recente descoperiri. În următoarele runde, se conectează din nou, în grupuri diferite, și sunt pe cale să strige BINGO!

Rezultate: Începutul reuniunilor online poate fi adesea ciudat, mai ales atunci când nu toți participanții sunt familiarizați. Un energizer de acest fel, susținut de un facilitator experimentat, poate ajuta publicul să se simtă în largul său și să fie mai deschis pentru a se exprima cu privire la subiectele importante care urmează.

Break Out Bingo este o sesiune distractivă de team building, care cu siguranță va conecta grupul încă de la început. Relațiile sunt esențiale în toate organizațiile, iar o forță de muncă productivă și foarte bine conectată este un atu incredibil pentru orice organizație. Break Out Bingo încurajează oamenii să se cunoască la nivel personal, chiar și atunci când lucrează din locații diferite. Recunoașterea punctelor comune, îmbunătățirea abilităților de comunicare și explorarea modalităților de a se distra “digital” este esențială pentru a motiva echipele la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Win It In a Minute

DURATĂ

30 minute - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energizarea unui eveniment, distracţie & motivare, dinamica echipei, unitatea echipei

Win it in a minute reprezintă o serie de provocări distractive și energizante de 60 de secunde, care cu siguranţă vor stârni râsete și bucurie.

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcina respectivă.

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează panoul de puncte. Echipele pot obține puncte suplimentare prin provocări bonus, menținând energia și competiția la un nivel ridicat pe tot parcursul jocului.

Rezultate: Win It in a Minute este captivant, energic și foarte distractiv. Are, de asemenea, beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și pentru dezvoltarea strategiei de echipă.

Stimulează moralul individual, deoarece membrii echipei ajung să se cunoască între ei în afara mediului de lucru obișnuit, într-o manieră informală.

 

Provocările sunt toate amuzante și incluzive, iar formatul deschis încurajează participarea tuturor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

E-Choir

DURATĂ

30-45 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

comunicare, sudarea echipei, starea de bine, excelenţă, curaj, motivare

E-Choir nu cunoaște limite, poate participa o echipă mică, întregul departament sau întreaga companie!

 

Funcționând pe Zoom (sau pe o altă platformă de conferințe), nu este nevoie de niciun alt echipament suplimentar, în afară de un laptop și un telefon mobil.

Această experiență muzicală este construită inteligent, pentru a ocoli problemele legate de latența online și de performanța muzicală.

 

Participanții stau pe „mute” în timpul antrenamentului și își înregistrează prestația finală individuală pe telefon, dictafon sau WhatsApp. Acest lucru creează, de asemenea, o atmosferă incluzivă, ajutându-i pe cei care nu se simt confortabil să cânte, să se simtă relaxați.

Momentul de celebrare vine după eveniment, când participanților li se trimite o versiune finală a piesei, cu toate vocile lor mixate cu grijă de un producător profesionist. Această ieșire poate fi, de asemenea, editată cu imaginile de zoom pentru a crea o amintire comună, preţioasă, de durată.

Rezultate: Beneficiile acestei activităţi sunt concentrate pe legătura strâns creată între participanţi într-un context digital. 

E-choir prezintă o nouă activitate de teambuilding pentru “noua normă”. Exercițiul îi provoacă pe participanții aflați la distanță să depășească limitele percepute și să sărbătorească realizările comune.

Facilitat de un antrenor profesionist, într-un context informal, chiar și cei mai rezervați din echipă sunt surprinși de ceea ce realizează într-un interval atât de scurt de timp.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI Home Office

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, distracţie & motivare, abilităţi de negociere, planificare de proiect, management de risc, stimularea creativităţii, comunicare strategică, dinamica echipei

Ești pregătit să-ți pui la încercare abilitățile de detectiv? Echipa va fi transportată remote în lumea rezolvării crimelor, de către CSI Home Office.

În cadrul acestei experiențe captivante, participanții vor aprofunda un caz intrigant. Pregătește-te să rezolvi enigma din biroul tău de acasă!

 

Prin intermediul unui portal online captivant, CSI Home Office aduce fiorul muncii de detectiv la îndemâna dumneavoastră. Echipele vor avea la dispoziție mai multe dovezi, cum ar fi articole de ziar, videoclipuri și alte indicii. Cu fiecare indiciu, ei vor determina motivele potențiale, vor conecta dovezile și vor obține informații pentru a fi pregătiţi de următoarea fază a investigației.

 

Activitatea este concepută pentru a testa abilitățile analitice și de colaborare ale echipei. În termen de aproximativ 90 de minute, echipele vor examina cu atenție dovezile și vor prezenta formularul de investigație în detaliu. Motivele posibile ale fiecărui suspect și adevărata identitate a făptașului trebuie să fie incluse în notițele pe care le prezintă.

Rezultate: CSI Home Office este mai mult decât un simplu joc; este un puternic instrument educațional.

Această activitate imersivă îi ajută pe participanți să dezvolte abilități și competențe esențiale, prin simularea unui scenariu din lumea reală. Jocul interactiv și abundența de informații necesită ca echipele să dezvolte o strategie coerentă, fiecare membru al echipei având roluri și responsabilități specifice, în evaluarea și asimilarea probelor. Pe măsură ce echipele analizează cazul, trag concluzii semnificative și descoperă adevărul, colaborarea este esențială.

 

Prin încorporarea elementelor de gamificare în CSI Home Office, participanții sunt stimulați să se implice și să lucreze împreună. Mecanismele de joc, sistemele de stimulare, structurile de reguli și de feedback favorizează gândirea critică, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor în colaborare și măsurarea exactă a succesului echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Mob

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, rezolvarea problemelor, implicare, premierea unei echipe, gândire creative, luare deciziilor

Escape the Mob îmbină talentele individuale și scoate echipa din necazuri!

 

Escape the Mob începe cu o înregistrare video misterioasă, care transmite echipelor că sunt implicate în jaful perfect. S-au aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!

Participanţii au la dispoziție un timp limitat pentru a-și crea un alibi și a-și pune la punct povestea din noaptea jafului. Dacă reușesc să stabilească împreună cine a furat diamantele, cu siguranță vor scăpa.

Îndrumaţi de aplicația Go Team, echipele pornesc într-o călătorie intrigantă, fiecare cu câte o geantă cu obiecte din acea noapte, de care se vor folosi în căutarea lor, iar aplicația digitală îi va ghida spre punctele de control, unde vor completa o varietate de misiuni enigmatice.

Cei care colaborează cel mai eficient vor afla unde se află diamantele furate!

Go Team Escape the Mob este o activitate de consolidare a membrilor unei echipe, fiind o activitate foarte atractivă și complet incluzivă.

Colaborarea intră în joc în momentele finale, pentru a găsi în cele din urmă bijuteriile și pentru a scăpa de mafie! Totodată, îmbunătățeşte cooperarea interfuncțională în cadrul unei echipe, abilităţile de gestionare a proiectelor şi provoacă gândirea strategică.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Summit Challenge

DURATĂ

1 - 1.5 hours

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

managementul schimbării, managementul timpului, dinamica echipei, implicare, sudarea echipei, comunicare

Summit Challenge este o activitate interactivă, în care echipele lucrează împreună pentru a escalada un munte (virtual).

Ghidate de aplicația personalizată, echipele joacă rolul unor expeditori într-o călătorie plină de provocări amuzante, ce aduc puncte echipei. Pe parcursul jocului, participanţii se împart în diverse roluri, unde se îmbină diverse instrucțiuni și cunoștințe.

Scopul final este de a călători cu succes de la tabăra de bază până în vârf – și de a face o fotografie de echipă festivă “pe vârful muntelui”.

Există opțiuni pentru a include provocări fizice variate, chiar şi o componentă puternică de CSR. Facilitatorul nostru poate susține un debrief, în care echipele discută principalele învățăminte, în urma activităţii.

Rezultate: Comunicarea eficientă, luarea rapidă a deciziilor și planificarea strategică, în funcție de risc și recompensă, sunt rezultate vitale ale activităţii Summit Challenge.

Totodată, este un joc care contribuie direct la experiența comună distractivă de rezolvare a problemelor, dar şi la creativitatea și concentrarea echipei asupra obiectivului final.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI Space Odyssey

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 6

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

gândirea strategică, luarea deciziilor, colaborare, energie & concentrare, curaj, sudarea echipei

CSI Space Odyssey îi poartă pe participanți într-o aventură cu crime misterioase, în interiorul unei nave spațiale părăsite.

Grafica și ghicitorile în stil escape room garantează că toți jucătorii sunt implicați, pe tot parcursul jocului. Utilizând aplicaţia dedicată, echipele își combină forțele pentru a desluși misterele. Fiecare nivel deblochează animații 3D care dezvăluie zone neexplorate ale navei.

Comunicarea constantă este vitală, deoarece echipele trebuie să deslușească indicii sub formă de dosare online, videoclipuri animate și puzzle-uri enigmatice. Observațiile împărtășite ajută echipele să progreseze în rezolvarea misterului. Pentru a fi echipa câştigătoare, este nevoie de implicare totală şi agilitate.

Rezultate: CSI Space Odyssey dezvoltă abilitățile de conducere și de lucru în echipă, sub presiunea competiției și a timpului. 

Conceput pentru echipe care lucrează din locații diferite, CSI Space Odyssey creează un sentiment de apartenență și incluziune, printr-o experiență distractivă și memorabilă.

Ascultarea activă a celorlalți este o necesitate pentru rezolvarea jocului. Pe măsură ce echipele avansează, spiritul de competiție crește, încurajând implicarea deplină a tuturor membrilor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.