Indoor – Universum

Social

Limbă:

Quickfire

durată

1.5 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Este un joc foarte captivant, bazat pe aplicații, cu provocări mentale, fizice și creative, care se concentrează pe diferențele individuale, risc și recompensă.​

​Provocările vin în diferite niveluri de dificultate și o varietate de forme – fotografie, video, răspuns unic, alegere multiplă, puzzle-uri logice și multe altele!

Participanții primesc instrucțiunile și li se oferă o cutie cu materiale. După un spărgător de gheață dinamic, echipele își construiesc strategia pentru a obține cât mai multe puncte posibil

Acest concept permite participanților să dicteze atât conținutul (liberi să se exprime în funcție de sarcină), cât și ordinea de desfășurare a provocărilor, provocând în același timp o izbucnire extrem de contagioasă de energie pozitivă și spirit de echipă.​

Scopul este de a evolua și de a depăși opoziția, maximizând în același timp punctele.​

La sfârșitul jocului, rezultatele sunt calculate și echipele câștigătoare sunt anunțate în multe aplauze și multe hohote de râs.

Rezultate

Cu presiunea crescută a timpului, participanții lasă rapid deoparte orice inhibiții și au încredere în propriile talente

Pe măsură ce jocul crește, echipele își înțeleg puterea colectivă și câștigă încredere pentru a gestiona riscul crescut și a deveni mai decisive în selectarea sarcinilor.

Quickfire promovează o atitudine capabilă și o cultură de susținere, creează o platformă pozitivă pentru ca colegii să se angajeze pe condiții echitabile, să învețe noi seturi de abilități și să construiască legături comune.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Win it in a minute

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Seria noastră rapidă, distractivă și plină de acțiune de provocări de 60 de secunde va aprinde râsete, spirit de echipă și bucurie.

Câștigă-l într-un minut este plin de emoție și momente de unghii, în timp ce echipele se luptă în diverse și bizare provocări de 60 de secunde

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcină

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează tabloul de puncte pentru a le informa echipelor pozițiile lor

De asemenea, echipele pot câștiga puncte suplimentare realizând provocări bonus, menținând energia și competiția ridicate pe tot parcursul jocului

Rezultate

Câștigă într-un minut este captivant, energic și foarte distractiv

De asemenea, are beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și dezvoltarea strategiei de echipă

S-a dovedit că crește moralul individual, pe măsură ce membrii echipei se cunosc în afara mediului de lucru obișnuit într-o manieră neamenințătoare.

Provocările sunt toate distractive și incluzive, iar formatul deschis asigură că toată lumea este încurajată să participe

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Team Torque

durată

1 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 40

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Un eveniment de team building infuzat cu creativitate sub forma activității noastre Team Torque. Observați explozia de energie care se desfășoară în sală, în timp ce echipele iau parte la o serie de sarcini de agilitate mentală, câștigând puncte pentru achiziționarea elementelor obligatorii necesare pentru a construi cu succes întregul model de mașină înainte de finalul pistei. Echipele încep cu schițele de bază pentru mașina lor și în curând își construiesc propriul fler creativ și inovator pentru design. Fiecare echipă trebuie să lucreze îndeaproape împreună pentru a proiecta și produce bannere, steaguri și materiale de marketing pentru a-și susține echipa la cursă!

În adevăratul stil al zilei de cursă, echipele își aliniază mașinile complet construite la linia de start și așteaptă cu anticipare ca steagul în carouri să cadă. Un bâzâit în aer și echipele pregătite, steagul va cădea, iar mecanicul echipei va pompa cu entuziasm aer în rachetă, permițând mașinii lor să iasă de pe grilă cu o viteză entuziasmantă. Echipa câștigătoare este determinată de mașina care merge mai departe pe pistă!

Rezultatele învăţării

Team Torque se concentrează pe rezolvarea problemelor, comunicarea interfuncțională și abilitățile de management de proiect, oferind în același timp o experiență distractivă, competitivă și antrenantă pentru cei implicați. Construirea modelelor lor de curse într-un interval de timp rezonabil cu resurse limitate înseamnă că echipele vor trebui să rămână motivate și să-și gestioneze eficient sarcinile echipei dacă doresc să ajungă la finalul cursei!

Rezultatele Responsabilitatii Sociale Corporative

Team Torque poate fi potrivită perfectă pentru evenimentul dvs. CSR. Organizațiile includ adesea această activitate în evenimentele planificate atunci când caută să strângă fonduri pentru școli, spitale sau organizații caritabile alese. Înainte de eveniment, organizațiile pot căuta sponsorizări pentru echipele lor de curse și mașini model, câștigurile fiind destinate organizației caritabile alese. În plus, au existat diverse alte ocazii în care echipele vor plasa pariuri pe mașinile despre care cred că vor câștiga finala, iar câștigătorii își vor dona câștigurile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Squad Game

durată

2 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Squad Game este o provocare captivantă bazată pe echipă, care are toată entuziasmul și intriga, dar nu există individualismul sau pericolul fizic al serialului de succes.

Experiența poate începe chiar înainte de eveniment – toți participanții vor primi un teaser preliminar cu simbolurile jocului și un număr de telefon.​

Când participanții sună numărul, vor auzi un mesaj vocal care oferă detalii despre eveniment și locația acestuia.​

Provocările sunt variate și devin din ce în ce mai dificile cu fiecare nouă rundă, ceea ce înseamnă că va trebui să sapi puțin mai adânc și să te adaptezi cu agilitate și inteligență pentru a avea succes.

Cele 6 provocări captivante și captivante, o combinație a propriei noastre interpretări asupra jocurilor tradiționale cu câteva răsturnări unice, moderne și inovatoare pot fi îndeplinite doar prin încredere în sine, aplicare concentrată și, bineînțeles, munca în echipă. Echipa câștigătoare va fi cea care reușește cel mai bine să-și valorifice punctele forte unul altuia.​

Sunt 6 runde, fiecare cu o provocare diferită.​

Rezultatul este întotdeauna binar și absolut; poți fie să reușești, fie să eșuezi într-o rundă.​

Succesul într-o rundă aduce jucătorilor puncte.​

Eșuează și pierzi puncte, dar asta nu înseamnă eliminare.​

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Zombie Rising

Durată

1 - 2 ore

Nr. Participanți

Minimum 4

Tipul Activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Deadly Zombies au scăpat dintr-un centru de cercetare de maximă securitate și au ucis oameni de știință înainte de a se zgudui în direcții separate. Din fericire, fiecare zombi are un mecanism de siguranță încorporat care îi poate dezactiva. Căutarea este pornită. Grupul trebuie să acționeze rapid pentru a preveni o apocalipsă zombie! Lucrând în echipe, ei și-au propus să le dea de urmă la „zombie”, descifrând indicii pentru a-i opri. Pe măsură ce trec prin provocare, echipele realizează că trebuie să colaboreze cu alte echipe, împărtășind informații vitale pentru a închide zombii și a scăpa din Zona Zombie.

Rezultate

Zombie Rising întărește colaborarea și determină echipele să evite competiția internă și să împingă spre succesul tuturor. Tema distractivă Zombie este accesibilă instantaneu, accelerează crearea de rețele și relaxează toată lumea în joc. Această activitate antrenantă de team building promovează o cultură productivă a muncii prin construirea de relații între membrii echipei. Sarcina, puzzle-urile și provocările din Zombie Rising au fost concepute pentru a fi incluzive și se bazează pe o gamă largă de abilități, încurajând oamenii să îmbrățișeze punctele forte și punctele slabe ale celuilalt.

Zombie Rising este flexibil pentru orice zonă interioară sau exterioară și poate fi adaptat pentru a se potrivi intervalului de timp și pentru a reflecta conținutul legat de companie.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Phoenix Project

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

The Phoenix Project este un eveniment hibrid care permite participanților la locație să colaboreze cu colegii din birouri îndepărtate sau acasă.

Echipele lucrează pentru a găsi și debloca puncte de control, permițându-le să recupereze 12 pene de aur și să dezvăluie locația cuibului Phoenix.

Participanții din locație preiau rolul „Vânătorilor” pe stradă, ghidați de o aplicație GPS. Participanții care se întorc la bază sau care lucrează de acasă sunt „Adunătorii” care trec prin provocările punctelor de control de pe ecran. Succesele dezvăluie indicii, eșecurile pot necesita investiții suplimentare de resurse.

Doar lucrând împreună, echipa își poate finaliza călătoria și câștiga puncte. Echipele agile care se pot adapta rapid la diferite situații și comunică, în ciuda situației sau rolului, vor fi cu siguranță echipa câștigătoare!

Rezultate:
The Pheonix Project este o activitate de team building distractivă și antrenantă. Pentru a avea succes, membrii echipei trebuie să dezvolte o strategie de colaborare agilă care să folosească cel mai bine structura fizică și virtuală a echipei lor. Dinamica echipei și înțelegerea rolurilor sunt necesare pentru a colecta și a partaja informații în mod eficient. Timpul este limitat. Determinarea modului de maximizare a punctelor fără a rata recuperarea tuturor penelor de aur necesită o comunicare clară și o colaborare. Phoneix Project este programul ideal pentru a reconecta angajații care lucrează într-un loc de muncă cu mai multe situații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Soccer Nations

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În cadrul Soccer Nations, la fel ca la Cupa Mondială, echipele se întrec pentru a marca cât mai multe „gouri” posibil în timpul disponibil.

Kick-Off! Echipele selectează un steag de țară pe hartă și urmează săgeata GPS Go Team până la locația sa. Păi! Atingerea destinației lor declanșează provocări legate de țara unei echipe specifice Cupei Mondiale. Nu trebuie să fii un fanatic al fotbalului pentru a te bucura de această activitate – provocările sunt diverse, explorarea bucătăriei, cunoștințele generale și, desigur, o întrebare de fotbal. Cu cât provocarea este mai grea, cu atât echipa câștigă mai multe „goluri” pentru un răspuns de succes.

Huddle Time! Echipele aleg dacă să rămână și să răspundă la mai multe provocări sau să se mute în altă locație și să completeze provocări legate de o altă țară pentru mai multe obiective! De asemenea, echipele își pot crește numărul de obiective completând provocări foto bonus distractive.

Fluierul sună! Este timpul să obțineți rezultatele sau să participați la lovituri de departajare opționale cu o diferență.

Rezultate:
Soccer Nations este o activitate plăcută de legături de echipă, care îi aduce pe participanți să iasă și să descopere națiunile de fotbal ale lumii. Este o modalitate puternică de a dezvolta colaborarea și încrederea, de a îmbunătăți motivația și de a încuraja oamenii să se concentreze pe ceea ce au în comun. Timpul limitat și un obiectiv colectiv încurajează participanții să învețe să lucreze împreună în mod eficient, să ia decizii colective, să folosească punctele forte, să reducă dublarea eforturilor și, în cele din urmă, să exploreze lucrul împreună eficient. Jucătorii părăsesc jocul revigorați și plini de energie, cunoscând mai multe unii despre alții și despre națiunile de fotbal ale lumii.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Curio Show

durată

1-2 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

The Curio Show este un joc intrigant de raționament deductiv, câteva ghicitori și cacealma, la fel ca Antiques Roadshow. Evitând lumea mondenă a farfuriilor, a vazelor și a mobilierului, jocul prezintă o colecție diversă de obiecte-curiozități așezate pe un soclu înalt, variind de la intrigant la de-a dreptul bizar.

În The Curio Show, echipele răsfoiesc curiozitățile. Întrebările simple vor provoca dezbateri aprinse cu privire la vârsta, valoarea și utilizarea prevăzută a fiecărui articol. Apoi, echipele oferă pe rând trei descrieri ale unei antichități, dintre care doar una este corectă. Celelalte echipe ghicesc care descriere este cea corectă. Adevărul este dezvăluit și câștigătorii au acordat premii!

Rezultate:
Jocul de cuvinte creativ și solicitările inteligente din cadrul The Curio Show atrag în mod liniștit, dar sigur, pe toată lumea, rezultând într-o seară relaxată de divertisment. Este instrumentul ideal de networking care stimulează inteligent discuțiile, spiritul și povestirea pentru a crea o atmosferă sociabilă și pozitivă.

The Curio Show concentrează mintea deoarece încurajează interogarea inteligentă și raționamentul deductiv într-un mod fascinant și intrigant, lăsând participanților abilități, amintiri și conexiuni durabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Calling the Shots

durată

1 - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

O competiție uşoară care introduce jucătorii în lumea degustării de vinuri!

După o introducere în lumea vinului de către formatorii noștri, echipele pot degusta orice, de la vinuri de top până la oferte speciale de supermarket.

Pe lângă sfaturile și sugestiile pe care le învață de la gazda lor, fiecare primește o serie de foi de referință pentru a-și ghida procesul de luare a deciziilor.

Legate la ochi, echipele sunt rugate apoi să ghicească țara de origine, soiul de struguri, anul fabricației și banda de preț a unei selecții de vinuri.

Punctele bonus sunt acordate pentru a ghici anul și prețul corect.​

Participarea activă este încurajată în continuare într-o rundă de amestecare în care echipele sunt provocate să creeze propriul amestec unic din diferite soiuri de struguri.

Talentele creative ale echipei sunt apoi puse la încercare în timp ce scriu și prezintă o descriere evocatoare a mărcii pentru noul lor amestec.

Echipa câștigătoare este sărbătorită și recompensată cu premii după caz

Rezultate:

Calling the Shots este o activitate emoționantă, înainte de cină, care oferă delegaților șansa de a crea o echipă în mijlocul unei atmosfere blânde și a unei competiții de susținere;

• Echipele învață să lucreze împreună, rezolvând probleme în timp ce se distrează;

• Comunicarea eficientă și ascultarea activă sunt esențiale pentru succes;

• Pe lângă faptul că își cunosc colegii, jucătorii părăsesc jocul știind mai multe despre lumea vinului!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

One Voice

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal for

În One Voice, ghidați de un instructor vocal experimentat, participanții sunt conduși printr-o serie de exerciții distractive, care antrenează corpul și vocea.
Pe măsură ce încrederea crește, ei sunt apoi provocați să realizeze din ce în ce mai mult până când, în cele din urmă, întreaga echipă se reunește într-un cântec adaptat în mod unic grupului.

În cadrul activității One Voice, ei arată ce se poate realiza atunci când își deschid cu adevărat inimile, mințile și vocea. Ultimul lor cântec poate fi păstrat  într-un format ce le permite să îl asculte și acasă, ca o amintire specială a acestei experiențe colective fantastice.

Rezultate:
One Voice se bazează pe cercetări ample asupra puterii cântatului împreună, ca grup, ce conduce la bunăstarea socială, emoțională și psihologică a indivizilor.

One Voice necesită concentrare axată pe o varietate de acțiuni, inclusiv ascultarea și urmărirea atentă a facilitatorului, amintirea cuvintelor și ascultarea propriei voci și a altor voci în armonie.

Această activitate concentrează atenția asupra aspectelor din afara preocupărilor vieții normale, eliberează stresul și pune participanții într-o stare de spirit atentă și receptivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.