Da refresh Evenimentului Tau prin cateva (Mici) Schimbari – Universum

Social

Limbă:

Da refresh Evenimentului Tau prin cateva (Mici) Schimbari

17 iul 2018

refresh-eveniment

Pentru a mentine calitatea la standarde inalte cautam sa fim la zi cu ultimele tendinte din event management, sa ne folosim de feedback-ul pe care ni-l dau clientii, sa participam la conferinte si cursuri de specializare si sa generam idei noi.

Cu aceste lucruri in minte am redat mai jos o serie de mici schimbari pentru managementul experientelor.

ANTICIPEAZA

Succesul unei conferinte sta foarte mult in timpul de pregatire si comunicare antemergator evenimentului in sine. Social media ofera o modalitate excelenta de a starni interesul si a creste entuziasmul. De asemenea, este un mod rapid, usor si accesibil de a da de veste informatii si, mai ales, de a cunoastre audienta.

CLARITATEA SCOPULUI & OBIECTIVELOR

Participantii nu trebuie sa fie coplesiti de prea multe subiecte abordate in eveniment. Avand focusul doar pe cateva subiecte cheie, participantii vor putea asimila informatia livrata mult mai usor.

TEHNOLOGIA

Sunt promotori ai tehnologiei, de aceea, fiecare client al nostru este incurajat sa o foloseasca in evenimentul lui – fie ca vorbim despre conferinte, teambuildinguri sau petreceri. De la prezentari interactive, la aplicatii de eveniment sau decoruri techy.

LOCATIA

Cand vorim de evenimente, locatia joaca un rol foarte important. Cand alegi o locatie de eveniment trebuie sa pornesti cu urmatoarele idei in minte: capacitatea, posiblitatea de personalizare, spatiile anexe – de exemplu, spatiile pentru expo sau cocktail party.

Tot aici, mentionam si despre schimbarea locatiei. Daca ani la rand, evenimentul tau s-a desfasurat in aceeasi locatie, iti recomandam sa incerci una noua. De exemplu, Lagoo Sangov, o locatie care te aduce mai aproape de natura si ofera maleabilitate din punct de vedere al designului de eveniment.

GAMIFICATION

“Ne place sa nu jucam ca niste oameni mari”, o spunem des pentru ca noi credem ca rezultatele remarcabile pot fi obtinute prin joaca. De aceea, te invitam sa o adopti in urmatorul tau eveniment si o sa ai o surpriza referitoare la engagementul participantilor si mai ales calitatea evenimentului.

ADUNA FEEDBACK

Cea mai la indemana metoda de a iti imbunatati evenimentele este sa afli ce le-a placut si ce nu le-a placut participantilor. Indiferent de metoda pe care o alegi sa colectezi acest feedback, asigura-te ca le ceri participantilor parerea despre eveniment la maxim o zi dupa eveniment cand experienta este inca proaspata.

In concluzie, un pas mic pentru strategia de event management, un pas mare pentru calitatea evenimentului.