Planificarea si importanta ei in organizatii – Universum

Social

Limbă:

Planificarea si importanta ei in organizatii

29 mar 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Dupa cum scriam si intr-un articol precedent, ascensiunea unei echipe se realizeaza pe baza unui design organizational construit impreuna.
Inainte de a crea experiente wow pentru clientii nostri, este important sa avem noi, ca organizatie, o experienta wow, in fiecare zi. Asadar, weekendul acesta am plecat in Planning 2017, la munte, cu scopul de a creste pasiunea si sinergia in echipa Universum.
Ce am invatat din aceasta planificare si ce recomandam si altor organizatii:

  1. Inainte de toate, sugeram o analiza completa a nevoilor membrilor organizatiei si a modului de lucru din anul precedent. Acest lucru ajuta la structurarea agendei si la pastrarea unui flow bun al planificarii.
  2. Referitor la agenda, este importanta prioritizarea topicurilor de discutie de catre toata echipa, pentru un plus de asumare, si limitarea la un numar mic de subiecte, pentru a fi discutate in profunzime.
  3. Pentru ca suntem organizatia cu cea mai mare licenta de team building din lume, nu puteam sa nu alocam un timp special si momentelor de fun si relaxare.
  4. Ultimul pas, dar poate cel mai important este reprezentat de follow up. In Planning am discutat diverse topicuri strategice, insa este foarte important ca aceste subiecte sa se transforme in plan de actiune.
  5. Un alt lucru care conteaza intr-un team building sau la un meeting strategic consta in partea organizatorica. Din fericire, suntem organizatori de evenimente si cunoastem cele mai bune locatii si care sunt detaliile pe care trebuie sa le avem in vedere pentru un eveniment reusit.

Scopul unei astfel de planificari consta in alinierea la aceeasi directie, calibrarea la nivel de mindset si reimprospatarea sinergiei in cadrul echipei.

Noi am plecat cu solutii, directii si mindsetul ca suntem arhitecti de evenimente ceea ce inseamna ca prin fiecare proiect realizat aducem impact in organizatii si ridicam standardul industriei de evenimente din Romania.

Daca aceasta viziune se aplica si la tine in organizatie, hai sa construim o experienta memorabila si pentru echipa ta. Identifica nevoile, seteaza-ti obiectivele si da-ne un brief aici.

Noi am realizat, inca o data, ca un arhitect de evenimente este cel care creeaza cea mai potrivita experienta pentru client si valorile sale, asadar ne place sa adaugam elementul nostru wow pe brieful tau.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]