Invatarea Adaptata si Invatarea Moderna – Universum

Social

Limbă:

Invatarea Adaptata si Invatarea Moderna

17 nov 2015

[cml_media_alt id='6029']43 Invatarea Adaptata[/cml_media_alt]

Chris, un tanar, ambitios specialist in marketing, care isi iubeste jobul si doreste sa evolueze. Intreaga lui experienta este impartita intre multe ore de lucru, mesaje si emailuri la care trebuie sa raspunda, deadline-uri stranse, intalniri si sedinte. Pe scurt, este coplesit si distras.

Ultimul lucru la care acesta se gandeste este o sesiune lunga de training.

Insa Chris isi doreste si are nevoie sa isi imbunatateasca abilitatile si cunostintele pentru a tine pasul cu responsabilitatile sale.Departamentul de training nu ofera ceea ce el isi doreste, astfel ajungand sa isi caute informatiile pe retelele sociale, de cele mai multe ori Google raspunzandu-i la interbari.

Ceea ce are nevoie Chris este Invatarea Adaptata

Invatarea adaptata este o tehnologie puternica ce se ajusteaza in mod automat informatiilor angajatilor bazandu-se pe rezultate. Scopul sau este de a furniza in mod constant informatiile necesare acoperirii deficitelor de cunoastere, fara a le furniza angajatilor si informatii care nu le sut necesare.

O serie de algoritmi analizeaza performantele angajatilor in sesiunile de invatare si le ofera continutul potrivit pentru a acoperi lacunele identificate sau ajusteaza continutul pentru a fi mai provocator. Cu cat performantele angajatilor se imbunatatesc cu atat algoritmii respectivi ofera mai multe informatii, ducand intreg procesul intr-o sfera mai complexa.

Deci, cum poate Invatarea Adaptata sa il ajute pe Chris?

Informatii relevante in timp util. Deoarece Invatarea Adaptata accepta input-uri care definesc ceea ce Chris stie, astfel adaptandu-se in functie de cunostintele sale si furnizandu-i informatiile lipsa. Acest lucru inseamna ca petrece timp de calitate axat pe invatarea care il va ajuta sa creasca cu un efort mai putin depus.
Flexibilitate. In lumea business de azi, rolul lui Chris evolueaza in mod constant. Cerintele jobului se schimba, iar nivelul de cunostinte flucteaza. Invatarea adaptata presupune livrarea unor cunostinte custom pentru a acoperi lipsurile acestuia. Acest lucru il face pe Christ sa nu mai caute in online informatiile necesare, acestea fiindu-i livrate direct lui.

Oportunitati de crestere. Principiul de functionare al Invatarii Adaptate este ca acesta evalueaza intotdeauna lacunele si furnizeaza informatiile necesare acoperirii. Astfel, cunostintele lui Chris se imbunatatesc, primind informatii mai provocatoarea sau ii largesc aria de invatare, bazate pe niveluri de cunostinte si competente. Acesta continua sa fie provocat si astfe progreseaza intr-o directie pozitiva.

Invatarea Adaptata este potrivita programului lui Chris, aceasta asigurandu-i calitate fiecarui minut de invatare.

Articol este preluat si tradus de pe blogul colegilor nostri, Biz Group.