Ce ar trebui sa stii inainte sa organizezi o petrecere e Craciun – Universum

Social

Limbă:

Ce ar trebui sa stii inainte sa organizezi o petrecere e Craciun

12 oct 2016

[cml_media_alt id='7036']ce trebuie sa stii inainte sa organizezi petrecerea de craciun[/cml_media_alt]

de Camelia Tiu

Inainte de toate, e musai sa stii ca organizarea unei petreceri de Craciun pentru colegii tai, e una dintre cele mai bune idei pentru a ii reuni intr-un cadru lipsit de sarcini si termene limita. La orice petrecere de acest gen, oamenii vin deja cu o stare buna, pozitiva, ceea ce trebuie sa faci este cel putin sa o mentii. Profita de ocazie si aloca putina atentie pentru a le oferi o experienta cu adevarat memorabila!

Keep calm, the MAGIC is going to happen! Take this survival kit with you.

Create your own MAGIC timeline.
Nu e deloc complicat atunci cand incepi din timp. Pentru ca nu poti organiza petrecerea de Craciun dupa Craciun, inarmeaza-te cu un instrument foarte bun care sa te tina la zi cu sarcinile. Va deveni cel mai bun amic al tau, asadar faciliteaza din start modul de lucru.

Find a MMC!
De aceasta data nu ai nevoie numai de un Master of Ceremonies, ci de un MAGIC Master of Ceremonies. De ce, cum si cand, am mentionat aici. Deja te-am facut sa te gandesti la cineva?

Choose a MAGIC theme for your party.
Toate petrecerile incep cu una sau mai multe povesti, despre cum mi-am cumparat rochia, unde am gasit palaria, cine mi-a facut machiajul sau despre ce vorbeam cand am facut poza asta. Ei bine, tot organizatorul lanseaza acest domino de povestiri prin tema pe care o alege. Pastreaza mereu in minte nevoia de a-ti surprinde invitatii si alege ceva pe masura gusturile lor. Aici poti gasi numai o parte din temele petrecerilor dictate de noi, unde atmosfera a depasit asteptarile oricui.

Use the MAGIC to be trendy.
Cum ar fi sa te mentii si in pas cu moda? Da, si petrecerile de Craciun au o moda a lor si nu e deloc greu de urmarit trendurile in planul de executie al acestora. Am colectat cele mai importante informatii pentru Craciunul acestui an si le-am listat intr-un articol, acum chiar nu mai ai nicio scuza.

Look for a MAGIC Elf.
Sarcinile intotdeauna au fost mai usor de digerat atunci cand au fost impartite. Fie ca ai sau nu experienta in organizarea de evenimente sau ai oameni din cadrul companiei care sa te sprijine, nu uita ca nu e cazul sa iti consumi toata energia pentru ca aceasta petrecere sa se intample ca la carte, iar la final sa ai sentimentul ca putea fi facuta mai bine. Cu experienta a zeci de petreceri de Craciun organizate, avem o echipa de spiridusi cu ideile la ei si mereu gata de actiune, instruiti de Mos, bineinteles. Scrisorile ajung mai repede daca le trimiti la adresa: contact@universum.ro

Tic-tac, tic-tac, nu mai e asa mult pana la Craciun. Make it happen, make it MAGIC!