TO DO List: Locatia – Universum

Social

Limbă:

TO DO List: Locatia

11 oct 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stii care este cea mai mare greseala in organizarea petrecerii de Craciun? Alegerea tarzie a locatiei.
Pe langa faptul ca sunt companii care isi rezerva locatia cu un an de zile inainte, alegerea intarziata poate genera un buget crescut, compromisuri sau procese intarziate de organizare a petrecerii.

Este bine cunoscut faptul ca locatia este unul dintre cele mai importante elemente in reusita petrecerii.

Inainte sa incepi cautarile de locatie asigura-te ca sunt stabilite:

  • Bugetul
  • Numarul de participanti
  • Tipul evenimentului

Experienta ne-a invatat ca perioada optima de rezervare a locatiei este de 4-6 luni. Cu cat este mai devreme, cu atat este mai bine, avand timp si spatiu mental pentru pregatirea detaliilor care depind de locatie.

De ce este locatia importanta, totusi?

  • Costul locatiei

Indiferent de natura evenimentului, locatia are un procent semnificativ din bugetul intregului eveniment. De aceea, cum mentionam si mai sus locatia este unul dintre cele mai importante elemente in reusita unei petreceri.

  • Serviciile suplimentare

Este important ca locatia sa ofere intreg suportul pentru reusita evenimentului, de la servicii de catering pana la muzica & dj.

  • Spatiul Outdoor

Daca evenimentul tau este conditionat si de activari sau activitati outdoor, acest aspect trebuie luat in calcul inca de la inceput. De aceea, vizionarea acesteia ar trebui sa se faca in timpul in care va avea loc si evenimentul, tocmai pentru a vedea si potentialele interferente, nivelul de zgomot sau traficul din zona respectiva.

  • Spatiul de Parcare

Parcarea este un punct usor sensibil, mai ales in cazul locatiilor centrale din orasele mari. De cele mai multe ori detin un numar limitat de locuri de parcare, insa exista si exceptii.

  • Relevanta Locatiei pentru Conceptul evenimentului

De cele mai multe ori, petrecerile de Craciun sunt cu tematica. O locatie precum Biavati este potrivita pentru un B&W Party, club ONE pentru Alice in Wonderland sau Fire&Ice, Rockstars sau Hollywood ne trimit cu gandul la HardRock, si acestea sunt doar cateva exemple.

Cu siguranta un numar limitat de locatii se potrivesc cu evenimentul tau si un numar si mai mic ajung sa fie pe short list pentru vizionare, ca in final una sa fie cea mai potrivita.[/vc_column_text][mk_button_gradient dimension=”flat” size=”x-large” corner_style=”rounded” grandient_color_from=”#8224e3″ grandient_color_to=”#ffffff” grandient_color_angle=”horizontal” text_color=”dark” url=”https://www.universum.ro/corporate-party/” target=”_blank” align=”center”]Alege tema petrecerii tale[/mk_button_gradient][/vc_column][/vc_row]