Mini Olympics (Studiu de Caz) – Universum

Social

Limbă:

Mini Olympics (Studiu de Caz)

13 mai 2015

[cml_media_alt id='5154']18. Mini Olympics - Studiu de Caz[/cml_media_alt]
Pe data de 8 Mai, peste 70 de persoane se indreptau entuziaste catre Baia Rosie, Slanic Prahova. Ii asteptau 3 zile de teambuilding si o super energie.

Obiectivele intregului eveniment au fost: cunoasterea participantilor intre ei, dar mai ales in persoana – majoritatea interactionand doar prin email si telefon, cresterea coeziunii echipei si bineinteles, componenta de fun pentru aniversarea de 2 ani a Credius in Romania.

Dimineata zilei de 9 mai, inca de cand rasarea soarele echipa de organizarea pregatea terenul pentru o zi plina de activitati antrenante si impachetate intr-o componenta digitala.

Go Team, Mini Olympics si Big Picture
Cu ajutorul aplicatiei Go Team participantii au avut posibilitatea sa descopere Slanic Prahova dar si sa ii introduca in arena Jocurilor Olimpice pregatite de UNIVERSUM Events. Ulterior, misiunile din Go Team i-au ajutat sa isi obtina materialele necesare crearii Big Picture-ului.

7 echipe, 7 ateliere
Imediat dupa ora pranzului, echipele se indreptau catre o zona special amenajata pentru activitatile de Mini Olympics. Activitatile au fost concepute pentru a indeplini obiectivele teambuildingului:

1. Team Align – incalzirea perfecta pentru activitatile care urmau sa forteze participantii sa comunice intr-un mod creativ folosind doar limbajul non-verbal.

2. Towers of Hanoi – reconstruirea la scara a celebrului joc. Pe langa misiunea jocului de baza ns-a adaugat un nou nivel de complexitate prin faptul ca niciun participant nu putea muta de unul singur un element al constructiei.

3. Adrenaline Rush – o cursa nebuna in care echipele trebuiau sa se coordoneze perfect in conditiile unei viteze de executii foarte ridicata.

4. Clock – pe cat de bine participantii se cunosc intre ei dar si compania, pe atat de usor le-a fost sa creeze sistemul de roti dintate. Intregul sistem a fost rezolvat atat prin trial and error cat si prin gandirea in perspectiva.

5. Da Vinci’s Bridge – pornind de la istoria crearii acestui tip de pod, participantii au rezolvat problemele Evului Mediu, iar prin gandirea paralela si coordonarea intregii echipe au construit solutia podului lui da Vinci.

6. Mined Land – energie, coordonare si comunicare atat in cadrul echipei cat si intre celelalte echipe participante prin care intregul grup a trebuit sa actioneze ca un tot unitar.

7. Ball Maze – prin parcurgerea labirintului intr-un timp record fiecare echipa a dat dovada de coeziune, de intelegere perfecta si de curajul de a isi asuma riscurile calcultate.

___

Iti doresti un eveniment reusit pentru compania ta? Afla mai multe despre evenimentele noastre –> https://universum.ro/evenimente-corporate