Arhitectura de Evenimente – Esenta Filosofiei Noastre – Universum

Social

Limbă:

Arhitectura de Evenimente – Esenta Filosofiei Noastre

17 mai 2017

La inceput eram 3, acum suntem o comunitate de oameni nebuni si pasionati si ne numim arhitecti de evenimente pentru ca vrem sa schimbam lumea in domeniul care ne este cel mai drag: evenimente.

Ce inseamna arhitectura de evenimente?

Inseamna mult mai mult decat managementul unui eveniment corporate.
1. Strategia de comunicare – un eveniment este o parte integrata a strategiei tale, asa ca de aici pornim. Intelegem valorile companiei tale, obiectivul evenimentului, publicul tinta si brieful.
2. Experienta in evenimente – am inteles “ce vrea clientul”, deci ce urmeaza? Urmeaza sa adaugam creativitatea noastra, experienta bogata in organizarea de evenimente corporate si atentia la cele mai mici detalii.
3. Mentinerea comunicarii – prin procesul unic de arhitectura de evenimente generam o baza solida pentru evenimentul tau si o relatie bazata pe incredere si intelegere reciproca. Odata creata aceasta relatie, arhitectul de evenimente va tine legatura cu tine in permanenta astfel incat sa ne asiguram ca evenimentul este tot ceea ce ti-ai putea imagina.
Filosofia noastra spune ca noi construim de jos in sus pentru a crea o experienta memorabila care defineste brandul si stilul tau, fie el super-creativ, ultra profesional sau de o eleganta clasica.

Cine sunt arhitectii de evenimente?
Sunt nebunii care fac lucrurile sa se intample.

Nebunii astia sunt definiti de:
1. Curaj pentru ca obiectivele clientului sunt intotdeauna mari, dar avem curaj sa le facem si mai marete si sa le implementam cu brio.
2. Creativitate pentru ca ne dorim ca fiecare experienta sa fie speciala asa ca inovam cu fiecare eveniment.
3. Dedicare pentru ca lucrurile ies bine in momentul in care ne implicam 200%.

Urmareste pe Facebook si Instagram #Viata_La_Universum ca sa afli mai multe despre nebunia Universum si incearca arhitectura de eveniment, fie ea teambuilding, eveniment M.I.C.E. sau eveniment B2B.