9 Activitati Techy de Team Building – Universum

Social

Limbă:

9 Activitati Techy de Team Building

27 apr 2015

16. 9 Activitati Techy de Team building
Cheia succesului este o balanta, pe un taler se afla inovatia, pe celalalt taler se afla oamenii. Felul in care acestea se completeaza pentru a oferi un echilibru perfect este uimitor. In ziua de astazi, pentru o dezvoltare constanta a echipei, a conceptelor si a mindset-ului iti trebuie pasiune. Pasiune pentru inovatie.

Astfel, propunem 9 activitati techy ce sunt un must pentru intreaga organizatie:

1. Push It!
16_1Push It este o activitate de Team Building care incorporeaza probe de Trivia old fashioned dar inteligente. Cuprinde mai multe sfere – cunostinte generale, sport sau probe specifice organizatiei din care faci parte intr-o activitate extrem de antrenanta si interactiva, minand perfect celebrele emisiuni de joc.

2. Go Team
11. _1
Go Team este o vanatoare de comori high-tech, care transforma orice zona intr-o cursa uimitoare plina de aventura si interactiune. Conduce echipa intr-o explorare cu un design unic, in unele dintre locatiile propuse unde, participantii, vor descoperi castele, cetati, realiza diverse misiuni si aventuri inovatoare.

3. Who’s Who
16_2
O activitate interactiva care aduna participantii intr-un grup conform unor criterii, ce sunt proiectate pe un proiector pentru a permite acestora sa isi gaseasca interese si abilitati comune.

4. In the picture
16_7
Se spune ca una dintre cea mai mare valoare a unei companii sunt oamenii. In the picture este modul perfect de a demonstra cum oamenii conlucreaza, aducand aminte cat de important este fiecare om din companie. Vor face poze pe un background colorat, iar in timpul conferintei pozele sunt pocesate si vor aparea spre final pe marele ecrane intr-un numar crescendo. Astfel, se formeaza loggo-ul companiei sau un mesaj cheie din timpul conferintei.

5. Making the News
16_3
Timp de 2-3 ore echipele primesc provocarea de a-si depasi limitele, de a pune in practica munca in echipa, iesind din zona de confort si “aterizand” in lumea publicatiilor. Este o metoda de a consolida continutul conferintei sau explora probleme de afaceri pertinente, care concentrează creativitatea colectiva pe tot ceea ce este relevant pentru companie, cum ar fi gestionarea schimbarii, viitorul, reafirmând valorile companiei.

6. Screen Text
16_5
Screen Text permite participantilor sa exploreze problemele companiei intr-un context amuzant. Fiecare echipa incepe cu un DVD player si un clip video scurt insa, factorul cheie :dialogul original a fost eliminat din film. Punctul culminant consta in prezentarile live ale echipelor, dupa ce au construit impreuna scenariul si dialoguri logice.

7. Boom Time
16_6
Boom time este un ice-breaker sau un energiser unic pentru o conferinta, unificand echipele pe masura ce creeaza muzica antrenanta. Echipat cu un Boomwhacker, participantii urmaresc o interfata vizuala high-tech, care ii ghideaza in colaborare pentru a genera o simfonie aparte.

8. Sound Crowd
16_4
Sound Crowd este un puternic ice-breaker pentru conferinta ce antreneaza fiecare participant in parte. Imaginati-va rezultatul in care toata lumea interactioneaza si se distreaza intr-un format unic, in care nu este necesara nici o comunicare verbala – doar limbajul corpului, entuziasmul, solidaritatea, distractia și multe zambete.

9. A.C.E 
16_8
Inovarea este o valoare esentiala pentru multe companii de succes, iar ACE prezinta vehiculul ce testeaza inventivitatea echipelor. ACE combina elemente de Mythbusters, Scrap Heap Challenge și Top Gear pentru a crea un concept cu adevarat unic: extrem de personalizat – o vehicul realizat din materiale reciclabile ce sfideaza gravitatia.

Activitatile de team building digitale sunt cele mai reusite atunci cand imbina emotia, transforma metoda traditionala, dar ii pastreaza esenta si atunci cand sunt doar la un click distanta de a fi cele mai interesante experiente.

Iti doresti un team building techy pentru compania ta? Afla cum te putem ajuta –> https://www.universum.ro/team-building/