6 Idei pentru Ziua Companiei – Universum

Social

Limbă:

6 Idei pentru Ziua Companiei

14 aug 2015

[cml_media_alt id='5506']34 Ziua Companiei_Idei[/cml_media_alt]

“The first step out of the gate has to be knowing where you want to end up. What do you really want from your company?”
― Stan Slap

Raspunsul la intrebare reflecta cultura companiei.
Cum mentionam intr-un articol anterior, Ziua Companiei este un mod perfect de a crea o experienta unica pentru colegii tai, posibilitatea crearii unei legaturi intre acestia. Ajuta echipa sa se relaxeze, sa se incarce cu energie pozitiva si ofera posibilitatea oferirii unor recompense pentru reusita implicarii lor.

Privita ca parte dintr-un proces de dezvoltare al echipei, Ziua Companiei poate sa ajute la o imbunatatire a lucrului in echipa si al comunicarii dintre membrii acesteia.

Exista foarte multe optiuni de activitati potrivite pentru Ziua Companiei, in dependenta si de rezultatul dorit.

Sa organizezi Ziua Companiei in aer liber este o alegere buna, mai ales daca se intampla intr-o gradina de vara, la piscina sau pe marginea unui lac. Mai jos sunt diferite variante de organizare:

FESTIVALUL COMPANIEI
Cum iti surade o zi de Festival al Companiei? Poate lua forma unui Festival de Iarna, de Vara sau de ce nu, al Berii.

ZIUA FAMILIEI
Ce e mai frumos decat o zi insorita, petrecuta alaturi de colegi si familiile acestora? 🙂 Activitati care sa se potriveasca fiecaruia, de la cooking, la activitati cu iz sportiv sau inflatables pentru copii.

RECORD MONDIAL
Iti surade ideea ca echipa companiei tale sa doboare un record mondial? Daca da, poti crea cadrul perfect pentru acesta in Ziua Companiei. Poti aduna suporteri – familia, prieteni – si chiar presa pentru a pune totul sub lumina reflectoarelor.

ZIUA VALORILOR
Pentru imbunatatirea culturii organizationale, iti propunem sa organizezi Ziua Companiei prin filtrul valorilor: activitati specifice valorilor, brandingul de locatie, concursuri sau Gala Awards.

CAMPANIE DE STRANGERE DE FONDURI
O alta forma inedita de a sarbatori Ziua Companiei este sa ii dai un twist de CSR. O strangere de fonduri pentru o cauza nobila este o metoda ce isi are impactul imediat, atat asupra societatii cat si asupra colegilor tai.

ZIUA PORTILOR DESCHISE
De Ziua Companiei tale iti poti deschide portile! 🙂 Este o metoda potrivita mai ales daca te pregatesti sa pornesti un program de internship-uri, astfel oferind posibilitatea ca viitoare echipa de interni sa iti poata observa cultura organizationala.

Daca ai plan organizarea Zilei Companiei echipa noastra iti sta la dispozitie cu o varietate de activitati potrivite companiei tale!