Jurnal de Organizator de Evenimente – O zi din Viata unui Project Manager – Universum

Social

Limbă:

Jurnal de Organizator de Evenimente – O zi din Viata unui Project Manager

06 sep 2017

de Marius Blajut, Project Manager & Senior Trainer in Divizia de Teambuilding

Zilele celor din lumea evenimentelor se impart cam in doua tipuri, zile obisnuite, si zile extraordinare.
Cele extraordinare sunt, evident, zilele de eveniment. Fie ca e conferinta, petrecere, zi de companie, team-building sau training, viata devine o scena, si capata un alt registru emotional pentru toti cei implicati – organizatori, participanti, clienti, furnizori, colaboratori.

Tot atunci se vede in lumina reflectoarele si rezultatul celorlalte zile – a celor obisnuite, care de fapt sunt foarte importante si pregatesc terenul. Si, desi obisnuite, nu prea seamana una cu cealalta! Proiecte diverse cu clienti diversi, contexte si activitati creative, asta inseamna ca intr-o zi putem crea o replica dupa tronul din “Urzeala tronurilor” sau dupa o barca din “Piratii din Caraibe”, in alta reparam viori, cumparam masti, testam o aplicatie noua, cream tot felul de vizualuri, sau gandim intreg flow-ul pentru un eveniment de 2 zile. Evident nu le facem pe toate cu mana noastra, avem puzderie de colaboratori, cu care facem lucrurile sa capete contur.

Toate zilele obisnuite au insa cateva elemente comune – dam emailuri, telefoane, vizitam locatii, pregatim prezentari, logistica, agende de eveniment, meniuri etc. Evident, suntem in contact cam tot timplu cu cei pentru care pregatim evenimentele, clientii nostri, precum si cu cei care ne ajuta sa la aducem la viata, furnizorii si colaboratorii nostri. Toate astea pentru un eveniment reusit, de ce nu, chiar peste asteptari!

Cum a fost ziua mea astazi? Ei bine puteti vedea in colajul de mai jos.