4 Activități Virtuale de Team Building ideale pentru Crăciun – Universum

Social

Limbă:

4 Activități Virtuale de Team Building ideale pentru Crăciun

06 nov 2020

După toate veștile demotivante din ultima perioadă și cu sărbătorile parcă tot mai aproape, astăzi îți propunem câteva concepte de Team Building-uri Virtuale pe care le-am testat la nivel global în ultimele luni și prin care dorim să îți aducem zâmbetul pe buze ție și echipei tale!

Cele mai căutate și de succes 4 concepte virtuale pentru Crăciun sunt următoarele:

  1. Race Around The World – Ediția de Crăciun – Transformă-ți un coleg în Moș Crăciun și restul echipei în elfii acestuia! Ca o echipă vrednică de elfi, trebuie să îl ajutați pe Moșul și să livrați cât mai multe cadouri către câți mai mulți copii din majoritatea țărilor de pe glob. Dar și să țineți renii bine hrăniți astfel încât aceștia să ajungă la cât mai multe destinații. Mai mult detalii aici -> https://drive.google.com/file/d/1bT6r-6FERco7huhLe4ZWs4fOdsR0klRI/view?usp=sharing)
  1. Quickfire – Ediția de Crăciun – Dacă credeai că Moș Crăciun îți poate aduce doar cadouri, ei bine, de data aceasta vine cu o serie de provocări de complexități diferite ce le oferă ocazia tuturor coechipierilor să își pună talentele în valoare și să creeze împreună cele mai bune strategii! Mai multe detalii aici -> https://drive.google.com/file/d/1EivoMUa-QzTooFbT_3xKA0E5VCXTYklx/view)
  1. BlockBusters – Ediția de Crăciun – Alegeți-vă împreună filmul preferat sau melodia preferată care vă duce cu gândul la Crăciun și recreați-le! Fiecare dintre voi trebuie să se înarmeze cu creativitate și bunăvoință astfel încât, prin colaborare, să deveniți adevărați artiști și să impresionați publicul! Mai multe detalii aici -> https://drive.google.com/file/d/1dIvnl99eYit43Yt278w5-rirnlg8YItx/view)
  2. Making The NewsEdiția de Crăciun – A furat spiritul Crăciunului Grinch? S-a îmbolnăvit Rudolf? Sunt elfii epuizați de la atât de multe cadouri? Tu împreună cu echipa ta decideți subiectul și construiți cea mai creativă știre posibilă! Mai multe detalii aici -> https://drive.google.com/file/d/1P53ob5LlfRsa-Tg2nOnzGTWqsZrw6Ap4/view

Și ca un mic mesaj de încurajare în aceste vremuri tulburi, chiar și departe unii de ceilalți, cu ajutorul tehnologiei, putem fi aproape.

Așa că, permite-ne să-ți fim aproape și să-ți organizăm o activitate de echipă de excepție!