Virtualized – Universum

Social

Limbă:

Plecând de la ideea că în business, indiferent de contextul social în care ne aflăm, procesele de învățare și socializare nu trebuie să se oprească niciodată, am lansat în 2020 Virtualized.

 

Virtualized este primul concept de expo- conferințe virtuale BtoB din România, compus dintr-o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide din domeniile IT&tech.

Cele ediții ce au avut loc în 2020 și 2021 s-au concentrat pe domeniile Cybersecurity, Robotic Process Automation, HR, Retail& E-commerce, IT Ops, Dev Ops și Finance.

 

Asemenea unui eveniment offline, expo-conferințele, Virtualized cuprind: conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali, zona expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, demonstrații Live ce prezintă soluții concrete de business, dar și pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.